First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχει ξενερώσει η αλλοδαπή...

Η άλλη 27 λέει. Ξεκινήσαμε τις ρεαλιστικές ηλικίες.

Εχει 4 τατου η τρικάλω, το ενα στο μνί.

Ευχαριστούμε για τα red flags σου, θα σε στειλουμε στην Κινα για παρέλαση συντομα.

Εχει 4 τατου η τρικάλω, το ενα στο μνί.

Ευχαριστούμε για τα red flags σου, θα σε στειλουμε στην Κινα για παρέλαση συντομα.
Όσο όμορφη και αν είναι είναι όντως κινούμενο red flag. Από μλκια σε μλκια το πάει.

Όσο όμορφη και αν είναι είναι όντως κινούμενο red flag. Από μλκια σε μλκια το πάει.
Issues βρωμαει η τυπισσα. Εντωμεταξυ της έχουν πει οτι ειναι μουνάρα και το χει παρει πανω της, δειχνει και νυχι, εχει σιδερώσει και το μαλλί. Nah.

ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΨΕ, ολοι τραβανε καρεκλες.

Issues βρωμαει η τυπισσα. Εντωμεταξυ της έχουν πει οτι ειναι μουνάρα και το χει παρει πανω της, δειχνει και νυχι, εχει σιδερώσει και το μαλλί. Nah.
έχει όντως ένα στυλ εγώ και άλλη καμμία.

Δεν πάει καλά το ραντεβού λογοδιάρροια - Πατρίτσια...

Ο άλλος ειναι λες κι εχει πιει κόκα και η πολωνη εχει φρικάρει.

Η έφηβη μπέμπα και ο κλαρίνας θα πάνε καλά...

Γενικά σε ενα ραντεβού πρέπει να επιλέγεις και εσυ την αλλη... να ξέρει οτι υπάρχει και ενδεχόμενο να απορριφθεί.

Γιατι έτσι επιλέγεις κάποια και θα νιώσει ξεχωριστή. Το ακουσα και απο τους MOS αυτο και ειναι σωστό.

Πάμε με τη νοοτροπια οτι μαλακια και αν ακουσουμε δεν πειράζει - ειναι λάθος αυτο.

Οι boomers γενικά όλοι στο first dates μου φαίνονται λίγο δήθεν και επιφανειακοί του πρώτου ραντεβού και ότι δεν ανοίγονται για να μην εκτεθούν στην tv.

Η άλλη πήρε τη μανα της για να της πει ποτε θα τελειωσει το friendzone μετά να πάει να την πάρει;

Ο τύπος έχει παραπλανηθεί από την εξωτερική ομορφιά της σειρήνας και κατευθύνεται στα βράχια με μεγάλη ταχύτητα... Δεν τον κόβω να σώζει τον εαυτό του.

"Αμα μου δώσεις ένα δικαίωμα... ξενερώνω απευθείας"

του τη πέταξε και την απειλή....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο τύπος έχει παραπλανηθεί από την εξωτερική ομορφιά της σειρήνας και κατευθύνεται στα βράχια με μεγάλη ταχύτητα... Δεν τον κόβω να σώζει τον εαυτό του.
Και εσυ στην αρχη έτσι ήσουν ομως :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Back