Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.229 μηνύματα.

26-04-24

00:28
ειναι και λογικο οταν εχει παιδια να ειναι αρκετα επιλεκτικηΜε τον καθένα θα ξενέρωνε πιστεύω, παίζει να χει φάει πολύ σκατό.
Το τέστ παίζει ναναι 300 σελίδες τόμος με υποσημειώσεις
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.432 μηνύματα.

26-04-24

00:29
Έχουν ζουμί αλλά μετά από 1-2 ώρες αρχίζει να καίγεται ο εγκέφαλος σου, γιατί καταλαβαίνεις ακριβώς τον λόγο που είναι ακόμη μόνοιπωπω πολυ μ αρεσουν αυτα τα τραπέζια.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.

26-04-24

00:30
Οχι απαραιτητα. Εξαρταται τον άνθρωπο.ειναι και λογικο οταν εχει παιδια να ειναι αρκετα επιλεκτικη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

26-04-24

00:31
Οι ξαδέρφες απ' ότι έχω καταλάβει (η μια αποκαταστάθηκε φέτος, οι άλλες δύο είναι πιο μικρές γύρω στα 33) έπεσαν στην τρύπα να έχουν φάει μεγάλο πλήγμα από προηγούμενη σχέση και τώρα να είναι πολύ "σφιχτές".
Είναι δύσκολη κατάσταση που δεν έχω ζήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να έχω και ολοκληρωμένη άποψη. Μεγάλες κουβέντες να μη λέω οπότε.
Εχω ζήσει εγώ. Είναι δύσκολο και ειναι και λογικό να ειναι σφιχτές. Και ειναι και σπάνιο - δύσκολο - θελει χρόμνο να βρεις εναν ανθρωπο να ανοιχθείς ξανά σε τέτοιο βάθος βεβαια μιλάμε τωρα αν οι ξαδερφες σου ειναι σταθερές και δεν ανοιγονται με τον καθενα - γυρολοόγοι δηλαδή.
Ειχα γνωστό... φίλε ο τύπος χωρισε μετα απο 4 χρονια και βρηκε και παντρευτηκε μετά απο 2 μηνες ΛΟΛ
ουτε η μανα του δεν το πσιτευε λεει εγω περιμενα να στεναχωρεθει νταξει η αλλη τον πούλησε κλασσικα.... και αυτος βρηκε και παντρευτηκε μετά απο 3 μήνες.....
τωρα εχει και παιδί....
σε φάση εχουν περάσει 6 μηνες και δεν έχουμε βγει ουτε ραντεβου ακομη και ο αλλος παντρευτηκε κιολας

εχω αρχισει να αμφισβητω πλεον κατα ποσο κάποιοι αγαπάνε αληθινα ή λενε οτι αγαπάνε απλα για να κάνουν χαβαλέ. Και καλη εικονα προς τα έξω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.

26-04-24

Ωχ μυριζομαι σουργελο στον αγγλικό.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

26-04-24

Θέλει και λίγο χαβαλέ η ζωή μωρέ λίγο χιούμορ λίγη μαλακίαειναι και λογικο οταν εχει παιδια να ειναι αρκετα επιλεκτικη
στον άνθρωπο είναι νομίζω
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.229 μηνύματα.

26-04-24

00:32
Σιγουρα εξαρταται τον ανθρωπο , αλλα το σωστο ειναι να εισαιΟχι απαραιτητα. Εξαρταται τον άνθρωπο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

26-04-24

00:32
Κινούμενο red flag ο κρητικός.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-04-24

00:33
Ωραια τυπισσα η Ναταλία. Εγκρίνω.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

26-04-24

00:33
Δημήτρης άκουγε Παντελίδη τέρμα λαϊκάτζας και μικρός είχε έναν θείο που του λεγε αγοράκλα μου είσαι ο καλύτερος γαμιάς (10 χρονών αυτός) και τώρα έχει βλαχοτουπέ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-04-24

00:34
ΑΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

26-04-24

00:34
Ναταλία τουλάχιστον delulu
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.432 μηνύματα.

26-04-24

00:35
Speedrunπαντρευτηκε μετά απο 3 μήνες

Σε πολλούς τους πιάνει απελπισία και παντρεύονται ό,τι τους βγει μπροστά. Σε κάποιους βγαίνει σε καλό σε κάποιους βγαίνει παιδί-διαζύγιο-δραμα. Μεγάλο στοίχημαεχω αρχισει να αμφισβητω πλεον κατα ποσο κάποιοι αγαπάνε αληθινα ή λενε οτι αγαπάνε απλα για να κάνουν χαβαλέ. Και καλη εικονα προς τα έξω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

26-04-24

Αυτό που συνήθως τα μπάζα με τα μπάζα δεν αρέσκονται και γίνονται αγενείς τέρμα είναι απίστευτο πάντα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

26-04-24

ΧΑΧΑΧΑ... ΑΥΤΟΣ κεει ο χοντρος ειναι λεει δεν μ αρεσει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-04-24

00:36
Εμενα μ αρεσειΝαταλία τουλάχιστον delulu

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-04-24

00:37
Ωραία πόδια έχει η Ζεν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-04-24

00:37
ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΡΤΟΦΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-04-24

00:38
Speedrun
Σε πολλούς τους πιάνει απελπισία και παντρεύονται ό,τι τους βγει μπροστά. Σε κάποιους βγαίνει σε καλό σε κάποιους βγαίνει παιδί-διαζύγιο-δραμα. Μεγάλο στοίχημα
Κοιτα αυτός μια χαρα του έκατσε ωραια κοπέλα τωρα πως θα τα πανε δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει κιολας εγω ναι δυσκολα θα το έκανα μετα απο σχέση να παντρευτω στους 3 μηνες μη λες ποτέ βεβαια αλλα δεν γινεται πολυ γρηγορες αλλαγες..... τρομαζω και μονο που το σκέφτομαι. Δεν μ φαινεται και νορμάλ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

26-04-24

00:38
Μπα, πολύ να χαμε να λέγαμε.Εμενα μ αρεσει![]()
Ο κρητικός πουλιά στον αέρα πιάνει, "στο τι κάνεις Ναταλία" τα κατάλαβε όλα, με τι έχει να κάνει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.