First Dates (2024) - Star TV

  • Thread starter Thread starter Kate1914
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε φίλε τι φάση, μία ώρα πέρασε με την κοπέλα, τι κλαίει; Σιγά την απόρριψη.
 
Ε για followers ψοφάνε αυτές δεν λέει κάτι αυτό. Λες και δεν θα την εβρισκε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:



Έκανε σκηνή επειδή έφαγε άκυρο ;
Ναι πηγε στο τελος και κλαιγοταν στις σερβιτορες να ξαναδηλωσει συμμετοχη κι οτι αλλιως τα ειδε στην τυπισσα κι αλλιως του τα σέρβιρε στο τέλος.

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
 
Κανονικά έπρεπε να κοιμάμαι από τις 11.30 τέλος πάντων. Αντί για προαστιακο θα κατεβω με το αμάξι στη δουλειά. Έχω και τα γλυκά. Αντε καληνυχτα. 😊
 

οι γυμναστηριακοί κερατώνουν και θέλουν να "δείχνονται".

@Devil

/discuss

:popcorn:
 

οι γυμναστηριακοί κερατώνουν και θέλουν να "δείχνονται".

@Devil

/discuss

:popcorn:

Ε τι να σχολιάσεις τωρα σε αυτό. Η κοπελίτσα ειναι μικρή ακόμη έχει λίγες (ίσως και μηδενικές εμπειρίες) και άγεται απο αντίστοιχα κολλήματα και στερεότυπα. Αυτό εναπόκειται στη κρίση του καθενός εάν θέλει να κάτσει να το ανεχτεί. Τη βλέπεις την αλλη εξαρχής στο ραντεβού και αποφασίζεις εάν θέλεις να προχωρήσεις ή οχι.

Μετά γλύκανε βεβαια λίγο αυτή οφείλω να της το αναγνωρίσω. Δηλαδή εάν τα κολληματα της δεν εισάγουν τοξικότητα σε μια γνωριμία για μένα τουλάχιστον ειναι οκ.

Ουδείς τέλειος.

Κατα τα άλλα το παλικάρι ήταν γυμνασμένος αλλα οχι σε βαθμό να τον πιάσεις να του ξεφουσκώσεις τα χέρια οπως είπε. Και αμα δεν της αρέσεις που τρώει και σωστά ας βρεί εναν που σαπίζει στο καναπέ και τα τσιγαρα και εχει να πιάσει αλτήρα απο το καιρό του Νώε.

εγω όπως και άλλοι που ασχολούνται σοβαρότερα με το γυμναστήριο τα έχουμε έτοιμα τα γευματα της επομενης απο βραδύς και σε ταπεράκια επίσης είμαστε τυπικοι στο προγραμμα και δεν μας αρέσει να θυσιάζουμε το γυμναστήριο και τα προσωπικα γενικότερα για την δουλειά, αυτή είναι η κουλτουρα και το στυλ μας Αν δεν τους αρέσει ... τι να κάνουμε τωρα !

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.....
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναί, για φέρτε τον Ντοσιέ μου... εχω εκει τις σημειώσεις μου. Θα είμαι αυστηρός και σήμερα γιατι έχει παρατραβήξει το θέμα.
 
Ο πρώτος κύριος δηλώνει influencer.
Αχ, και εγώ ήμουν αυτή που φοβόμουν ότι δε θα είναι αστείο σήμερα
 
Influencer λέει, καλά ξεκινήσαμε.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Back
Top