First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.506 μηνύματα.
Μπα, όχι ρε. Αντισυμβατικη κινηση εκανε απλά.

Εσυ θα έδινες τριανταφυλλο σε άντρα δηλαδη ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η χοντρη το παιζει και δυσκολη θα τρελαθω

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.
Kαλα ρε τριανταφυλλο του εδωσε δε του ελεγε εμμεσα οτι θελει να τον πηδηξει
Φίλε αν ερχόσουν και με έδινες τριαντάφυλλο θα ξεχνούσα πως είσαι συνρεμπέτης αδερφός και θα έφευγες πετώντας :P :skull:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.139 μηνύματα.
Το ειπε το ναι η plus

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Φίλε αν ερχόσουν και με έδινες τριαντάφυλλο θα ξεχνούσα πως είσαι συνρεμπέτης αδερφός και θα έφευγες πετώντας :P :skull:
Τριανταφυλλο θα σε εδινα ως συμβολο της σοσιαλιστικης επαναστασης που έρχεται

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.
Εγώ πολύ τον πάω, φαίνεται και πολύ ωραίο τυπάκι.
Τώρα η άλλη, ό,τι να 'ναι, μιλάει και σπαστικά

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.506 μηνύματα.
Σορρυ παιδια τις έκανα mute αυτες τις δυο... δε θέλω να ακούω. Η αλλη ειναι για Χ με το κοντο μαλλι.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Σορρυ παιδια τις έκανα mute αυτες τις δυο... δε θέλω να ακούω. Η αλλη ειναι για φάπες με το κοντο μαλλι.
μαλακα ναι, αφου εχεις τοσο μεγαλο σουξέ τι στον πουτσο κανεις στο first dates ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

δυσκολη η Θανια εννοω στο λογαριασμο που δεν ηθελε να πληρώσει.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.
Σορρυ παιδια τις έκανα mute αυτες τις δυο... δε θέλω να ακούω. Η αλλη ειναι για Χ με το κοντο μαλλι.
Η κοντοκουρεμενη ειναι σαν Μάριος 15 ετων που άφησε το gameboy advance και κανει εξιστορηση την κολλητη του

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

"ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ" ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Η ΡΟΖΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

nevermind taylor swift τομπουλο

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Η κοντοκουρεμενη ειναι σαν Μάριος 15 ετων που άφησε το gameboy advance και κανει εξιστορηση την κολλητη του

πωπω οτι χειρότερο ειναι αυτη και παριστανει και το μαγκάκι αυτο ειναι το πιο χειροτερο απο ολα..... αν ηταν σε παρέα κοινη θα ειχα σηκωθει να φυγω

δε καθομαι με τέτοια άτομα οτι να ναι εντάξει....

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.139 μηνύματα.
Και χάνεις το καλύτερο, μιλάνε για τις σχέσεις τους
Sorry, αλλά αυτή με το αγορε μου θυμίζει κλασικό εφηβακι που ανέβαζε bond da city, γραφοντας κΑληνυχτΑ" στο φβ και σελφι κριντζ με τσιγαρακι

Με λίγα λόγια, χεσε μέσα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

πωπω οτι χειρότερο ειναι αυτη και παριστανει και το μαγκάκι αυτο ειναι το πιο χειροτερο απο ολα..... αν ηταν σε παρέα κοινη θα ειχα σηκωθει να φυγω

δε καθομαι με τέτοια άτομα οτι να ναι εντάξει....
Ναι μου τη δινει αυτο το στυλ μαγκάκι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Sorry, αλλά αυτή με το αγορε μου θυμίζει κλασικό εφηβακι που ανέβαζε bond da city, γραφοντας κΑληνυχτΑ" στο φβ και σελφι κριντζ με τσιγαρακι

Με λίγα λόγια, χεσε μέσα

Για φάπες ειναι.

Ναι μου τη δινει αυτο το στυλ μαγκάκι.

για αυγά ειναι. Στο μακλλί.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Το Λαμιωτικο αντιγραφο της Καϊλή βγάζει ψωνισμα, entitlement

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.