First Dates (2025) - Star TV

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.564 μηνύματα.
Είχαν ίδιο στυλ αυτοί μια χαρά ταιριάζουν.
Δουκισα εγω την εκοψα πολυ πιο "περπατημενη" απο αυτον. Απο ολες τις εκφανσεις. Επισης δεν νομιζω να ξαναβγουν, ψιλοξενερωσε η τυπισα που αυτος μιλαγε συνεχεια.
Ο άλλος ήταν απλά λετσος και αγενής. Εμφάνιση αισχρή την θεωρώ για πρώτο ραντεβού σε εστιατόριο. Για καφέ θα ήταν μια χαρά.
Αυτο ναι συμφωνω. Δεν ηταν ντυσιμο για ενα κυριλε εστιατοριο αλλα για καφε ή καμια μπυρα στο παγκρατι ειναι μια χαρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παντως ρε συ για να τα λεμε και ολα, να εισαι 22 χρονων κοπελα και να βαζεις ψευτικες βλεφαριδες ειναι και αυτο πολυ ασχημο. Μη το κανετε ρε κοριτσια. Το ειπε και ο γιαννης αυτο και συμφωνω μαζι του.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.
Επισης δεν νομιζω να ξαναβγουν, ψιλοξενερωσε η τυπισα που αυτος μιλαγε συνεχεια.
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό
να βαζεις ψευτικες βλεφαριδες ειναι και αυτο πολυ ασχημο.
Τις συγκεκριμένες βλεφαρίδες που είναι λες και έβαλες θάμνο μασχαλης στα μάτια ναι. Φθηνιαρικη δουλειά λέγεται 😂😂😭 δεν ξέρω πως νομίζουν ότι τις κάνει πιο όμορφες ειλικρινά.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.
Τι φάση ο παραγωγός. Κύριε ελέησον. Δεν μου αρέσει το μωβ ήθελα θαλασσι μπλούζα δεν μου αρέσει το ύψος κτλ κτλ.
Μπρο το hairline σου σε εγκαταλείπει, προσγειώσου😂

Η κυρία πολύ προσγειωμένη στην σκέψη της. Σε φιντανι όμως την έβαλαν.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.375 μηνύματα.
Συγγνώμη βάλανε τον 51ρη με τη 30χρονη;
Ωραίος άντρας ο 51χρονος, κρατιέται καλά αλλα τα 21 χρόνια διαφορά είναι πολλά.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.564 μηνύματα.
Αμα ειναι ματσωμενος μια χαρα θα περασει η 30ρα. Θα δω το επεισοδιο και θα κανω το καθιερωμενο σχολιασμο καθε ζευγαριου.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ειχε επεισοδιο εχθες ???
Ναι. Βαρετό ηταν

Αμα ειναι ματσωμενος μια χαρα θα περασει η 30ρα. Θα δω το επεισοδιο και θα κανω το καθιερωμενο σχολιασμο καθε ζευγαριου.
Μωρέ όσο ματσωμενος να είσαι, τα βιαγκρα δεν τα γλυτώνεις σε αυτή την ηλικία, ή τουλάχιστον στα επόμενα 5-10 χρόνια. 😂
Κάπου είπαμε με την διαφορά χρόνων μη το ξεφτιλιζουμε θα μπορούσε να ήταν κόρη του.
Αν παίρνει και αναβολικα ειδικά για να φουσκώσει τότε θα τον έχει εγκαταλείψει πολύ νωρίτερα.

Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα.
Μωρέ όσο ματσωμενος να είσαι, τα βιαγκρα δεν τα γλυτώνεις σε αυτή την ηλικία, ή τουλάχιστον στα επόμενα 5-10 χρόνια. 😂
Κάπου είπαμε με την διαφορά χρόνων μη το ξεφτιλιζουμε θα μπορούσε να ήταν κόρη του.
Α το πήγες και στο role-playing εσύ πονηρούλα.

Παντως ρε συ για να τα λεμε και ολα, να εισαι 22 χρονων κοπελα και να βαζεις ψευτικες βλεφαριδες ειναι και αυτο πολυ ασχημο. Μη το κανετε ρε κοριτσια. Το ειπε και ο γιαννης αυτο και συμφωνω μαζι του.
+2 μέτρα νύχι για σλατίνα starter pack :P.
Οτι χειρότερο μπορεί να τύχει εμφανισιακά.

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Α το πήγες και στο role-playing εσύ πονηρούλα.
Είμαι πρακτικός άνθρωπος εγώ:laugh: όλα από ρεαλιστικό φίλτρο περνάνε.

+2 μέτρα νύχι
Αυτό εν τω μεταξύ απορώ αν τους βολεύει κι όλας. Αλλά τεσπα ο,τι θέλει ο καθένας.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.511 μηνύματα.
Είμαι πρακτικός άνθρωπος εγώ:laugh: όλα από ρεαλιστικό φίλτρο περνάνε.
Αρκετά πρακτικός μπορώ να πω, πήγες κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης :hehe:.
Αυτό εν τω μεταξύ απορώ αν τους βολεύει κι όλας. Αλλά τεσπα ο,τι θέλει ο καθένας.
Με έναν μαγικό τρόπο κάνουν πολλά αλλά σίγουρα είναι περιοριστικό για αρκετά πράγματα. Λόγου χάρι να βάλεις γάντι.

Προφανώς είναι επιλογή τους αλλά είναι κάπως απογοητευτικό όταν βλέπεις να γίνεται κανονικότητα. Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν τέτοιες υπερβολές στην εμφάνιση τους.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

πήγες κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης :hehe:.
Έτσι ακριβώς, no beating around the bush:laugh: είμαι και σε επάγγελμα όπου το no beating around the bush είναι μια από τις 10 εντολές του οπότε....😂

Προφανώς είναι επιλογή τους αλλά είναι κάπως απογοητευτικό όταν βλέπεις να γίνεται κανονικότητα. Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν κοπέλες που δεν κάνουν τέτοιες υπερβολές στην εμφάνιση τους.
Είναι συγκεντρωμένο subculture αυτό με τα εξτριμ νύχια κάποτε το 2016-17 ήταν χειρότερα, με το χιπ χοπ.
Υπερβολή θα έλεγα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Έτσι ακριβώς, no beating around the bush:laugh: είμαι και σε επάγγελμα όπου το no beating around the bush είναι μια από τις 10 εντολές του οπότε....😂
Έτσι είμαστε των θετικών σπουδών, τι να κάνουμε :pfff:
Είναι συγκεντρωμένο subculture αυτό με τα εξτριμ νύχια κάποτε το 2016-17 ήταν χειρότερα, με το χιπ χοπ.
Υπερβολή θα έλεγα.
Είναι το αντίστοιχο του άνδρα με φόρμα nike, γυαλί ματιών αλογόμυγας και τσαντάκι στο πλαί :laugh:.
Πω ανατρίχιασα. Και να πεις πως ήταν μόνο εμφανισιακό το θέμα πες πάει στο διάολο, αλλά οι περισσότεροι μόλις ανοίγουν το στόμα τους σε αυτή την εκπομπή...:russian_roulette:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Είναι το αντίστοιχο του άνδρα με φόρμα nike, γυαλί ματιών αλογόμυγας και τσαντάκι στο πλαί :laugh:.
😂😂😂😂

αλλά οι περισσότεροι μόλις ανοίγουν το στόμα τους σε αυτή την εκπομπή...:russian_roulette:
E τι σόι άνθρωποι περίμενες να πάνε σε ριάλιτι; :laugh:

Η Ηρακλειώτισσα οριακά να βγάλει νύχια😂😂

Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

😂😂😂😂

E τι σόι άνθρωποι περίμενες να πάνε σε ριάλιτι; :laugh:

Η Ηρακλειώτισσα οριακά να βγάλει νύχια😂😂
Ναι σε μια φάση όπως το έβλεπα τώρα, λεω νομίζω αρχίζω να κατανοώ γιατί ήταν μόνοι τους αρκετοί απο αυτούς ως τώρα.

Θα πήγαινα για να τρολλάρω, αλλά φοβάμαι πως το cringe θα είναι τόσο υπερβολικό που θα βγω εκτός ρόλους και θα ανοίξω κανένα στόμα :bleh:.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Θα πήγαινα για να τρολλάρω, αλλά φοβάμαι πως το cringe θα είναι τόσο υπερβολικό που θα βγω εκτός ρόλους και θα ανοίξω κανένα στόμα :bleh:.
Αν θέλεις να μπεις στο λούμπεν άνετα :laugh:

Αυτός τώρα με την κομμώτρια νομίζει ότι επειδή γυμναζεται (που σιγά το μπαλκ) θα του έφερναν θεογκομενα με τέτοιο μαλλί στο κεφάλι του και τα πεταχτά αυτιά;

Κύριε ελέησοννννν

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.092 μηνύματα.
έλα ντε! Το έχουν ξανακάνει. Επίτηδες το κάνουν;

Κάπου διάβασα, πως η χθεσινή 21άρα είναι στο only fans. Ξέρετε; Μη ρωτάτε ονόματα, βλέπω μόνο αποσπάσματα, που μου στέλνει η ίδια η εκπομπή. Ολόκληρη θα τη δω, μόλις βγει στο youtube.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Τι φάση ο παραγωγός. Κύριε ελέησον. Δεν μου αρέσει το μωβ ήθελα θαλασσι μπλούζα δεν μου αρέσει το ύψος κτλ κτλ.
Μπρο το hairline σου σε εγκαταλείπει, προσγειώσου😂

Η κυρία πολύ προσγειωμένη στην σκέψη της. Σε φιντανι όμως την έβαλαν.
Μας επρηξε με τα φρουτα ο τυπας

Ελα πετρο ειδα το επεισοδιο. 30 αυτη ηταν οταν ειχαμε τσιπρα. Τουλαχιστον 40ρα ειναι με πλαστικες. Μια χαρα ματς ηταν.

30 ηταν με υπουργο αμυνας τον καμμενο αυτη :laugh:

Κάπου διάβασα, πως η χθεσινή 21άρα είναι στο only fans. Ξέρετε; Μη ρωτάτε ονόματα, βλέπω μόνο αποσπάσματα, που μου στέλνει η ίδια η εκπομπή. Ολόκληρη θα τη δω, μόλις βγει στο youtube.
link?

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.092 μηνύματα.
Μας επρηξε με τα φρουτα ο τυπας

Ελα πετρο ειδα το επεισοδιο. 30 αυτη ηταν οταν ειχαμε τσιπρα. Τουλαχιστον 40ρα ειναι με πλαστικες. Μια χαρα ματς ηταν.

30 ηταν με υπουργο αμυνας τον καμμενο αυτη :laugh:

link?
δεν έχω. Γράφτηκε σα σχόλιο από κάποιον άγνωστο, δηλ εγκυρότητα μηδέν, κάτω από ένα βιντεάκι που μου έστειλε η σελίδα first dates στο φβ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια