Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.

24-05-25

12:49
Καλά και αυτή στον κόσμο της ήταν δεν λέει αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον να βγει ραντεβού και να μην θυμάται η άλλη πλευρά ούτε το όνομανα δούμε και με ποιόν θα καταλήξει και αυτή η πριγκιπέσα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό το είπε σίγουρα out of spite αν το είδες λάιβ σταμάτησε μια στιγμή αυτή και του είπε μετά "ε ούτε και εγώ θυμαμαι το δικο" σουΟυτε αυτή θυμόταν το όνομα του.
Ναι γι'αυτό το sub culture ταιριάζει αλλά γούστα είναι αυτά. Ούτε εγώ θα ήθελα έναν γεμάτο στα τατουάζ και τόσο ατημέλητο. Και αν ήμουν άντρας δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση την άλλη με την νορβηγική μυθολογία, κάποιοι άνθρωποι ταιριάζουν μόνο με άτομα εντός του στυλ τους αλλιώς δεν.σέρφ - σκέητ κτλ... απλα δεν είχε στυλάκι Μυκόνου όπως αυτή που ήρθε και με τα βυζιά έξω.
Κοίτα οι μισές εκεί για τον Τάσο πάνε είμαι σίγουρη. Έχει έπαρση το κοστουματος χαχαχακαι το στυλάκι με τον Τάσο δεν μ αρεσε... σαν λυσάρα εκανε σαν να μην έχει ξαναδεί άντρα.
Δεν πειράζει τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλασωματικά θέλει δουλειά.

Καλά αυτός ακόμη και την Ζεν τρολαρε που ήταν εκεί ως παρουσιάστρια, δεν υπήρχε λόγος δηλαδή. Απλά ήταν μαλακας και αγενής.Απλά ο αντρικός πληθυσμός πλέον εχει βαρεθεί όλες αυτες τις χαζογκόμενες..... οποτε αυτός ηταν μια έκφραση μας στο τρολάρισμα που έριξε.
Μωρέ ναι σιγά την γκόμενα δεν λέω αλλά αυτός δεν έκανε για τέτοιο στυλ γυναίκας, θα του ταίριαζε μια με το ίδιο στυλ (πολύ καζουαλ δηλαδή). Δηλαδή ναι οκ έχουμε στάνταρς αλλά όταν πας σε ραντεβού λες και πας να στρίψεις χαρτί εε εκεί λίγο πας γυρεύονταςΝταξει σιγά τη γκόμενα μεταξύ μας....

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

24-05-25

12:58
Ναι γι'αυτό το sub culture ταιριάζει αλλά γούστα είναι αυτά. Ούτε εγώ θα ήθελα έναν γεμάτο στα τατουάζ και τόσο ατημέλητο. Και αν ήμουν άντρας δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση την άλλη με την νορβηγική μυθολογία, κάποιοι άνθρωποι ταιριάζουν μόνο με άτομα εντός του στυλ τους αλλιώς δεν.
Εντάξει αυτός για τέτοια ειναι... σκέητ - μηχανές - μαγιό σαγιοναρίτσα κτλ
να διαφημισει κανα μαγιό και καμια σαγιονάρα o'neill

Κοίτα οι μισές εκεί για τον Τάσο πάνε είμαι σίγουρη. Έχει έπαρση το κοστουματος χαχαχα
Δεν πειράζει τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλααν είναι τόσο φινετσατος κάποιος χαλάλι, συγχωρεμενος
από το να σου φέρουν τον άλλον σαν να βγήκε από την Ομόνοια...
xaxaxaax ναι μετράει να είσαι περιποιημένος σε ενα ραντεβού.
Η αλήθεια ειναι πως εξαρχής στο κόσμο του ήταν αυτο το είπα και εγώ.Καλά αυτός ακόμη και την Ζεν τρολαρε που ήταν εκεί ως παρουσιάστρια, δεν υπήρχε λόγος δηλαδή. Απλά ήταν μαλακας και αγενής.
Μωρέ ναι σιγά την γκόμενα δεν λέω αλλά αυτός δεν έκανε για τέτοιο στυλ γυναίκας, θα του ταίριαζε μια με το ίδιο στυλ (πολύ καζουαλ δηλαδή). Δηλαδή ναι οκ έχουμε στάνταρς αλλά όταν πας σε ραντεβού λες και πας να στρίψεις χαρτί εε εκεί λίγο πας γυρεύοντας![]()
οχι σε καμία περίπτωση και σε αυτό φταίει η παραγωγή... ειδες την αλλη την μπαχαλοσατανίστρια την Μάτσα... Μάσα πως την έλεγαν την έβαλαν με τον τύπο Βικινγκ.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.

24-05-25

13:04
Α όχι οι μηχανιβιοι εχουν πιο ριζ σε παρακαλώΕντάξει αυτός για τέτοια ειναι... σκέητ - μηχανές - μαγιό σαγιοναρίτσα κτλ
να διαφημισει κανα μαγιό και καμια σαγιονάρα o'neill![]()

Ναι αυτοί ταίριαζαν σίγουρα ίδιο βάιμπ είχαν.ειδες την αλλη την μπαχαλοσατανίστρια την Μάτσα... Μάσα πως την έλεγαν την έβαλαν με τον τύπο Βικινγκ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

24-05-25

13:20
Α όχι οι μηχανιβιοι εχουν πιο ριζ σε παρακαλώ
Ναι αυτοί ταίριαζαν σίγουρα ίδιο βάιμπ είχαν.
Έναν γείτονα που είχα με μότο κροσ παρομοιο στυλακι με αυτόν είχε.
Το στυλακι αυτόν δεν είναι βρώμικο απλά σε αυτήν που έπεσε φάνηκε τρομερά η αντίθεση. Αυτή ήταν μπουζουκια φάση φορέματα στρας Μυκονο... Λολ
Αυτές οι γυναίκες θέλουν συγκεκριμένο στυλ! Κανέναν με ανοιχτά πουκαμισα κοιλιακους μοκασίνια... Παντελονια να τονίζουν τον αφράτο κωλο από τα σκουατ χαχαχα
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

13:25
Ναι όντως.Το στυλακι αυτόν δεν είναι βρώμικο απλά σε αυτήν που έπεσε φάνηκε τρομερά η αντίθεση.
(Αν και κάποιοι είναι όντως βρώμικοι. Φλαςμπακς πολέμου από το 250 το καλοκαίρι)
Από τα σκουατ ή από το λίποςΠαντελονια να τονίζουν τον αφράτο κωλο από τα σκουατ χαχαχα

Αν είναι από τα σκουατ χαλάλι
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

13:30
Ναι όντως.
(Αν και κάποιοι είναι όντως βρώμικοι. Φλαςμπακς πολέμου από το 250 το καλοκαίρι)
Από τα σκουατ ή από το λίπος
Αν είναι από τα σκουατ χαλάλι
Οχι οχι μιλάω για τouς αψεγαδιαστους φουλ ξουρα περφουμαρισμενοι με τη φλέβα στο δικέφαλο και το κωλο τσίτα από τους μυς.
Δεν μ αρέσει ουτε αυτό. Σαν στυλ.
Το να είσαι γενικά προσεγμενος ναι ασφαλώς πρεπει και μετράει κιόλας.
Κάθαρα ρουχα
Να σου πηγαινουν
Να χεις ένα ωραίο κουρεμα
Ένα ελαφρυ γενακι. Γενικά κάτι που σου παει και προσδιοριζει ένα στυλ.
Τώρα εντάξει αμα κάποια μ έλεγε πως είσαι έτσι θα της έλεγα οκ αρρενωπός είμαι γενιά έχω μελαχροινος... Αμα δεν σ αρέσει τραβα στο φιλιπο από το power of love τον τσοντακια που χει βγάλει με λέιζερ τα γενιά του. Oh god.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

13:33
με τη φλέβα στο δικέφαλο

Τι ;; Όντως το κάνουν αυτό; (Εκτός αν είναι υπερβολική κατάσταση δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται εξτριμ).βγάλει με λέιζερ τα γενιά του.
Α καλαααα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

13:36
![]()
Τι ;; Όντως το κάνουν αυτό; (Εκτός αν είναι υπερβολική κατάσταση δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται εξτριμ).
Α καλαααα

Φίλιππος Αρβανίτης: Οι «Οικογενειακές Ιστορίες», το «Power of love» και οι ερωτικές ταινίες - Γόβα Στιλέτο
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Φίλιππος Αρβανίτης ή αλλιώς Σάκης Δερμάτης, γνωστός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών.

Καλο ειναι να είσαι γυμνασμένος αλλά όχι εντελώς αψεγαδιαστος. Εμένα τουλάχιστον δεν μ αρέσει.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

14:01
Τι μαλλί είναι αυτό Παναγία μου σαν την άλλη στο Κωνσταντίνου και Ελένης όταν την κούρεψε η Ελένη.![]()
Φίλιππος Αρβανίτης: Οι «Οικογενειακές Ιστορίες», το «Power of love» και οι ερωτικές ταινίες - Γόβα Στιλέτο
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Φίλιππος Αρβανίτης ή αλλιώς Σάκης Δερμάτης, γνωστός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών.www.govastileto.gr
Καλο ειναι να είσαι γυμνασμένος αλλά όχι εντελώς αψεγαδιαστος. Εμένα τουλάχιστον δεν μ αρέσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

14:14
Τι μαλλί είναι αυτό Παναγία μου σαν την άλλη στο Κωνσταντίνου και Ελένης όταν την κούρεψε η Ελένη.
Χαχαχα
Εμένα τις προαλλες μ είπε μια να ξυρίσω το μουστάκι δεν της αρέσει... Καλά λέω όσο είμαι σε άδεια δε ξυρίζω τίποτα!!!Πακετακι με τα γενιά ασε να ηρεμήσει λιγο το δερματάκι μου.
Εκανα να της πω δες το στοματάκι σου που μυρίζει τσιγαρίλα κ ασε το μουστάκι δήθεν βουρτσα σε πειραξε... Δεν μπορώ λέει να φιλάω τον άλλον κ να χει τη βουρτσχαχαχαχα
Χαχαχα όντως αστείο. Απλά θέλω να σ πω καθένας με τις ιδιοτροπίες του άλλη μπορεί να θέλει Σπανό. Όπως ο φιλιπακος
Εμένα δεν θα μ πειραζε να ήταν αξυριστη και στα γεννητικά της όργανα.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

14:21
Εκανα να της πω δες το στοματάκι σου που μυρίζει τσιγαρίλα

Valid αλλά ούτε η τσιγαριλα δεν αντέχεται απαπαπΔεν μπορώ λέει να φιλάω τον άλλον κ να χει τη βουρτσχαχαχαχα
Όντως ναιΑπλά θέλω να σ πω καθένας με τις ιδιοτροπίες του άλλη μπορεί να θέλει Σπανό. Όπως ο φιλιπακος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

14:23
![]()
Valid αλλά ούτε η τσιγαριλα δεν αντέχεται απαπαπ
Όντως ναι
Νταξει κ μένα δεν μ αρέσει να είμαστε γυμνοσάλιαγκες όμως ξυρισματακι λες και παρουσιαζομαι στον στρατό.
Αμα δεν της αρέσει να χει λίγο φυσιολογικό γενί ο άνθρωπος ας τα φτιάξει με καμια φίλη της.
Δε τα μπορώ αυτά εντάξει.
ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα.

24-05-25

15:55
Παιδιά εγώ τώρα ξεκίνησα να βλέπω First Dates και δεν έχω γελάσει περισσότερο στη ζωή μου. Βέβαια βλέποντας τι σόι κόσμος τριγυρνάει εκεί έξω, έχω αρχίσει να χάνω ελπίδες περί ερωτικών.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.216 μηνύματα.

24-05-25

15:57
Είδα κάτι αποσπάσματα από το χθεσινό. Αυτός ο Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη είναι το mood μου 24/7 στον στρατό. Οριακά οι μούμιες πιο ζωντανές από αυτόν είναι.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

16:29
Νταξει αυτοί πάνε και λίγο για την τβ, αν θες να γελάσεις δες την 1η σεζόν. Διαμάντι παλιάς ελληνικής τβ στυλΠαιδιά εγώ τώρα ξεκίνησα να βλέπω First Dates και δεν έχω γελάσει περισσότερο στη ζωή μου. Βέβαια βλέποντας τι σόι κόσμος τριγυρνάει εκεί έξω, έχω αρχίσει να χάνω ελπίδες περί ερωτικών.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.092 μηνύματα.

24-05-25

16:31
για ποια μιλάς;, γιατί το έχασαΝαι καααλα εντάξει τώρα.... να δούμε και με ποιόν θα καταλήξει και αυτή η πριγκιπέσα.
Ουτε αυτή θυμόταν το όνομα του.
Γούστα ειναι αυτά.... για μένα το παλικάρι αυτό θα μπορουσε άνετα να δουλέψει - κάνει διαφήμιση μαγιό - σέρφ - σκέητ κτλ... απλα δεν είχε στυλάκι Μυκόνου όπως αυτή που ήρθε και με τα βυζιά έξω.
Σαν να πηγαίνει σε κωλόμπαρο.
Σουτιέν δεν φορούσε επίτηδες για να δείξει τα βυζιά της... ο τύπος το καταλαβε γιατι λεει τι να μ αρέσει που ήρθε με τις ψευτικες βλεφαρίδες ;;;;
και το στυλάκι με τον Τάσο δεν μ αρεσε... σαν λυσάρα εκανε σαν να μην έχει ξαναδεί άντρα.
Ο Τύπος αμα έβγαλε μπλούζα παίζει να ειναι πιο γυμνασμένος απο τον Τάσο. Ο Τάσος έχεει απλά ενα στυλ στο πρόσωπο και ενα ύψος.. σωματικά θέλει δουλειά.
Απλά ο αντρικός πληθυσμός πλέον εχει βαρεθεί όλες αυτες τις χαζογκόμενες..... οποτε αυτός ηταν μια έκφραση μας στο τρολάρισμα που έριξε.
Απο τη μία οι γεροντοκόρες ξινές που δεν τους κάνει κανενας κ νομίζουν οτι θα βρούν τον Τομ Κρουζ και απο την άλλη κάτι τέτοιες λυσάρες. Νταξει σιγά τη γκόμενα μεταξύ μας....
ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα.

24-05-25

16:34
Καλέ ναι με αυτά ξεκίνησα, τα βλέπω διάσπαρτα βέβαια αλλά και πάλι.Νταξει αυτοί πάνε και λίγο για την τβ, αν θες να γελάσεις δες την 1η σεζόν. Διαμάντι παλιάς ελληνικής τβ στυλ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

17:27
για ποια μιλάς;, γιατί το έχασα
Για μια ιλμπα χθες... Πως την έλεγαν... Ξέχασα κ εγώ το όνομα της

Πάπαπα αγενής!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.564 μηνύματα.

25-05-25

12:06
Ηθελε φασαια ο γιαννης και ξενερωσε και ειπε να το ριξει στην καυλαντα.E μεταξυ μας τωρα η άλλη σαν χαζογκόμενα έκανε.
Αχ ο Τάσος και άχ ο Τάσος.
Καλά την τρόλαρε. Τι αταίριαστους βάζουν .... ειναι δυνατον να ταιριάζανε ποτέ αυτοί οι 2 ;
En tω μεταξυ το επικό κλάσιμο ο άλλος της άνοιξε τη πόρτα και αυτη χαιρέταγε το τάσο.
ΛΟΛ... ηχηρό κλάσιμο όχι αστεία.
Χορηγο ηθελε η ιλμπα να πηγαινει στις μυκονους και τις σαντορινες καθε καλοκαιρι.Ναι καααλα εντάξει τώρα.... να δούμε και με ποιόν θα καταλήξει και αυτή η πριγκιπέσα.
Μια χαρα εμφανιση ειχε δουκισα. Ο βικινγκ πχ ειχε πολυ χειροτερο ντυσιμο. Απλα πηγε εκει για καυλαντα , ξεκαθαρα.Να λέμε την αλήθεια ίσως από τις πιο χάλια εμφανίσεις σε νέο παιδί φέτος, κι άλλα παιδιά ήταν πιο καζουαλ ντυμένα αλλά τούτος φαινόταν λες και τον πήρες από την Ακαδημίας στο δρομάκι έξω από την Πανεπιστήμιου![]()
Παντως η σαμα φανηκε τελειως καμμενη υποθεση ρε παιδια τι συμπαθητικη λετε. Θα τον φαει τον ηλεκτρολογο και θα τον στησει στα 4 να τον στραποναρει.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

25-05-25

12:54
Καλά ο βικινγκ σκέφτεσαι ότι οκ ανήκει σε πολύ συγκεκριμένο sub group/μοδα κτλ.Μια χαρα εμφανιση ειχε δουκισα. Ο βικινγκ πχ ειχε πολυ χειροτερο ντυσιμο. Απλα πηγε εκει για καυλαντα , ξεκαθαρα
Ο άλλος ήταν απλά λετσος και αγενής. Εμφάνιση αισχρή την θεωρώ για πρώτο ραντεβού σε εστιατόριο. Για καφέ θα ήταν μια χαρά. Τεσπα το ντύσιμο, το θέμα με αυτόν ήταν ότι με το που έσκασε ήταν αγενής και στην Ζεν. Οκ πήγε για χαβαλε θα πει κάποιος αλλά κάπου όπα. Οριακά να βγάλει να στρίψει χαρτι.
Είχαν ίδιο στυλ αυτοί μια χαρά ταιριάζουν.Θα τον φαει τον ηλεκτρολογο και θα τον στησει στα 4 να τον στραποναρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.