Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.

20-05-25

12:35
Δεν νομιζω η τυπισα να ηθελε να τη παρει αγκαλια και να φανει η μουνοχαραδρα της στην τηλεοραση...Στη προκειμένη την σήκωσε και τη πηρε αγκαλιά... Όποτε το κέρδισε άσχετα τι λέμε εμείς εδώ και αν θες τη γνώμη μ δικαίως το κέρδισε.
Καλυτερα μονοι παρα σε μια μετρια σχεση.Τώρα για όσους λένε για αυτό και εκείνο.... Και βρίσκουν παντου δήθεν σφάλματα κ παραλειψεις... Είτε θα καταλήξουν μόνοι τους καθώς αυτους δεν θα τους αντέχει κανένας - παιρνουν το παιχνιδι πολυ στα σοβαρά και μήπως το να και μηπως τ'άλλο- και την ίδια στιγμή δημιουργουν έλκος στους υπόλοιπους γιατί δεν χρωστάει κανένας να καθεται να ανέχεται τα sheets tests και τις δοκιμασίες επειδή εσυ φοβάσαι μη σε κερατώνουν η σε παρατησουν κοπέλα μου... Ειδικά το τελευταίο είναι μέσα στη ζωή...
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.

20-05-25

13:15
αγκαλια και να φανει η μουνοχαραδρα της στην τηλεοραση...

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

20-05-25

17:02
Δεν νομιζω η τυπισα να ηθελε να τη παρει αγκαλια και να φανει η μουνοχαραδρα της στην τηλεοραση...
Δε πειράζει... αυτή ήταν η κίνηση του.
Ας μη φορούσε τόσο κοντή φούστα και αυτή... σε στάντ θα καθόταν...
Κοιτα απο ενα σημείο και μετά αν αρχισεις να απολογείσαι για όλα το έχασες το παιχνίδι.
Κάνε οτι ειναι να κάνεις και με όποια ταιριάζεις στη τελική.
Καλυτερα μονοι παρα σε μια μετρια σχεση.
Καλά όλες οι γεροντοκορες και οι γεροντοκόροι που ξέρω αυτό λένε...
Λες και αυτοί άμα έμπαιναν σε μια σχέση θα ήταν οι τέλειοι.... που έχουν να μπλέξουν με άνθρωπο καμια 5ετια.
Ασε ρε φιλε...
Και μια χοντρή που ξέρω που δεν οδηγεί... τα περιμένει όλα έτοιμα... μένει με τη μάνα της... αυτα ακριβώς λέει.
Οχι πως ειναι κακό να μένεις με τη μάνα σου αλλα κατέβασε κ λίγο κοπελιά... είσαι η μέση καθημερινή γυναίκα που κυκλοφορεί εκει έξω.
Δηλαδη εσυ τι προσφέρεις να της πεί κανεις.... σώμα το χεις παρατήσει.. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΒΛΩΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ; αμαξι διπλωμα δεν έχεις αρα θα τον αγκαρεύεις να σε πηγαινοφέρνει στην Αθήνα... και αλλα πολλά.
Καλο ειναι να έχουμε και μια αυτοκριτική και αντίληψη της πραγματικότητας.
Ο άλλος ψάχνει κάτι αξιόλογο και ειναι ο πιο βαρετός ευθυνόφοβος και περίεργος τύπος που ξέρω !!!!
Για να μη λέμε μονο για γυναικες !
Απλα ψάχνουν να βρούν κανα κοροϊδο...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.

23-05-25

14:48
Σημερα προηγειται το μπασκετ. Το επεισοδιο θα το δω πιθανοτατα μεσα στο ΣΚ @Πάνθηρας!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

23-05-25

14:55
Σημερα προηγειται το μπασκετ. Το επεισοδιο θα το δω πιθανοτατα μεσα στο ΣΚ @Πάνθηρας!
Εγώ επειδή είμαι Αθήνα και έχω πολλα να κάνω... Μάλλον δε θα το δω... Εξάλλου θα παω να μαζευτουμε στη Θεία μου... Έχω παρει ένα τεράστιο τσουρέκι Ντουμπάι από το Στεργίου κ θα κάτσουμε να φαμε!!!!
Το βράδυ θα βγω για κανα ποτο... Μόνος... Ανάλαφρος και ωραίος...

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.691 μηνύματα.

23-05-25

15:31
Παράγοντα τι βλέπεις σμρ για τους ημιτελικούς;Σημερα προηγειται το μπασκετ. Το επεισοδιο θα το δω πιθανοτατα μεσα στο ΣΚ @Πάνθηρας!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

23-05-25

15:32
fener, oly + nikhth fener
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.691 μηνύματα.

23-05-25

15:35
ελα;fener, oly + nikhth fener
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

23-05-25

16:06
fener olympiakos telikos nikhths fener
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.

23-05-25

17:15
Καλό ψάρι με αγκριστι χωρίς δόλωμα πιάνεται εύκολα;Ας μη φορούσε τόσο κοντή φούστα και αυτή... σε στάντ θα καθόταν

Μόνο με φούστα μέχρι τον αστράγαλο στενη δεν φαίνεται τίποτα αν σε σηκώσουν έτσι χαχαχ

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-05-25

22:21
H Σάσα με τις τζίβες καλό κοριτσάκι.... ειναι στύλ @amarelia s
χαλαρά.
Ο Γιάννης εντάξει καραγκιόζης... θα φάει ακυρο απο την ψηλή. η οποία ήρθε χωρις σουτιέν
και οι ρόγες κάγκελο...
Θέλει πιο κυριλέ τύπο είπε αυτή.
Φαινεται συμπαθητική αλλά... αυτο το βαριέμαι εύκολα με προβλημάτισε.
χαλαρά.
Ο Γιάννης εντάξει καραγκιόζης... θα φάει ακυρο απο την ψηλή. η οποία ήρθε χωρις σουτιέν
και οι ρόγες κάγκελο...
Θέλει πιο κυριλέ τύπο είπε αυτή.
Φαινεται συμπαθητική αλλά... αυτο το βαριέμαι εύκολα με προβλημάτισε.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.758 μηνύματα.

23-05-25

22:25
Πως με αποκρυπτογράφησες έτσι;H Σάσα με τις τζίβες καλό κοριτσάκι.... ειναι στύλ @amarelia s
2/2 μέσα και καλό και κοριτσάκι, πιάνεις πουλιά στον αέρα, ώρα να πιάσει και καμία το δικό σου χιούμορ και να κάνετε χωριό.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-05-25

22:31
Πως με αποκρυπτογράφησες έτσι;
2/2 μέσα και καλό και κοριτσάκι, πιάνεις πουλιά στον αέρα, ώρα να πιάσει και καμία το δικό σου χιούμορ και να κάνετε χωριό.![]()
Eχω τελειωσει Ψυχολογία ΕΚΠΑ online

Ante ναι ποια θα ειναι η τυχερή ;;;;
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

23-05-25

22:32
Ο Γιάννης πρέπει κάτι να έχει καπνίσει πριν πάει εκεί δεν το συζητάμε καν. Για να μπει στον λούμπεν πήγεΟ Γιάννης εντάξει καραγκιόζης

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-05-25

22:55
Ο Γιάννης πρέπει κάτι να έχει καπνίσει πριν πάει εκεί δεν το συζητάμε καν. Για να μπει στον λούμπεν πήγε![]()
E μεταξυ μας τωρα η άλλη σαν χαζογκόμενα έκανε.
Αχ ο Τάσος και άχ ο Τάσος.
Καλά την τρόλαρε. Τι αταίριαστους βάζουν .... ειναι δυνατον να ταιριάζανε ποτέ αυτοί οι 2 ;
En tω μεταξυ το επικό κλάσιμο ο άλλος της άνοιξε τη πόρτα και αυτη χαιρέταγε το τάσο.
ΛΟΛ... ηχηρό κλάσιμο όχι αστεία.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

23-05-25

23:04
Κοίτα αν μου είχαν φέρει και εμένα ενα πρεζονι και εγώ τον Τασο θα χαιρετούσαE μεταξυ μας τωρα η άλλη σαν χαζογκόμενα έκανε.
Αχ ο Τάσος και άχ ο Τάσος.
Καλά την τρόλαρε. Τι αταίριαστους βάζουν .... ειναι δυνατον να ταιριάζανε ποτέ αυτοί οι 2 ;
En tω μεταξυ το επικό κλάσιμο ο άλλος της άνοιξε τη πόρτα και αυτη χαιρέταγε το τάσο.
ΛΟΛ... ηχηρό κλάσιμο όχι αστεία.

Εδώ τρολαρε την ζεν και ούτε που θυμόταν το όνομα της κοπέλας, ε νταξει μετά ξενερώνει και αυτή. Χαβαλε και οι δυο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-05-25

23:06
Κοίτα αν μου είχαν φέρει και εμένα ενα πρεζονι και εγώ τον Τασο θα χαιρετούσα.
Εδώ τρολαρε την ζεν και ούτε που θυμόταν το όνομα της κοπέλας, ε νταξει μετά ξενερώνει και αυτή. Χαβαλε και οι δυο
Nai βέβαια δίκιο έχεις... δεν ήταν ευγενικός.
Απλά αν ερχόταν ο κυριλέ που ήθελε αυτή οπως είπε και
προσωπικα άκουγα αυτά για τον Τάσο θα της έλεγα κοιτα... μην το παρεξηγήσεις
δεν ειναι οτι ενοχλούμαι που επιλέγεις αυτόν απο οτι εμένα αλλά δεν θα κάτσω.
Θα πλήρωνα και θα έφευγα. Τουλάχιστον αγενές για μένα αυτό σε ένα ραντεβού.
Και το να ασχολείται συνεχεια η άλλη με το κινητό της και να βγάζει σέλφι.
Δείχνει δηλαδή οτι η άλλη σ κάνει και χάρη που κάθεται και επειδη ειμαι και λίγο έντονη προσωπικότητα εγώ... ε δεν τα πολυ χωνέυω... δεν μπορω να κάνω το βλάκα. Oπως με την άλλη την μελαχροινή που ηταν με τον μπούφο και έπαιρνε τηλ αλλους φίλους και του έλεγε για τους π΄ρωην της.... Ρε αντε απο εκεί.
Ας γουστάρουν και τον Ντελιβερά της περιοχής... εγω δεν θα κατσω να τα ακουω αυτά.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

24-05-25

02:53
Χάρη του έκανε. Εδώ ούτε που θυμόταν πως την έλεγαν δηλαδή τόση αγένεια. Ε μετά από αυτό δεν περιμένεις η άλλη να δείξει ενδιαφέρον για το ραντεβού απλά θέλει να περάσει το επεισόδιο.Δείχνει δηλαδή οτι η άλλη σ κάνει και χάρη που κάθεται
Να λέμε την αλήθεια ίσως από τις πιο χάλια εμφανίσεις σε νέο παιδί φέτος, κι άλλα παιδιά ήταν πιο καζουαλ ντυμένα αλλά τούτος φαινόταν λες και τον πήρες από την Ακαδημίας στο δρομάκι έξω από την ΠανεπιστήμιουΑπλά αν ερχόταν ο κυριλέ

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν μπορούσαν να φύγουν σίγουρα θα έφευγε πρώτη αυτή χαχαχααλλά δεν θα κάτσω

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-05-25

11:51
Καλο επεισοδιακι χθες? Εβλεπα μπασκετ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-05-25

12:33
Χάρη του έκανε.
Ναι καααλα εντάξει τώρα.... να δούμε και με ποιόν θα καταλήξει και αυτή η πριγκιπέσα.
Εδώ ούτε που θυμόταν πως την έλεγαν δηλαδή τόση αγένεια. Ε μετά από αυτό δεν περιμένεις η άλλη να δείξει ενδιαφέρον για το ραντεβού απλά θέλει να περάσει το επεισόδιο.
Ουτε αυτή θυμόταν το όνομα του.
Να λέμε την αλήθεια ίσως από τις πιο χάλια εμφανίσεις σε νέο παιδί φέτος, κι άλλα παιδιά ήταν πιο καζουαλ ντυμένα αλλά τούτος φαινόταν λες και τον πήρες από την Ακαδημίας στο δρομάκι έξω από την Πανεπιστήμιου
Γούστα ειναι αυτά.... για μένα το παλικάρι αυτό θα μπορουσε άνετα να δουλέψει - κάνει διαφήμιση μαγιό - σέρφ - σκέητ κτλ... απλα δεν είχε στυλάκι Μυκόνου όπως αυτή που ήρθε και με τα βυζιά έξω.
Σαν να πηγαίνει σε κωλόμπαρο.
Σουτιέν δεν φορούσε επίτηδες για να δείξει τα βυζιά της... ο τύπος το καταλαβε γιατι λεει τι να μ αρέσει που ήρθε με τις ψευτικες βλεφαρίδες ;;;;
και το στυλάκι με τον Τάσο δεν μ αρεσε... σαν λυσάρα εκανε σαν να μην έχει ξαναδεί άντρα.
Ο Τύπος αμα έβγαλε μπλούζα παίζει να ειναι πιο γυμνασμένος απο τον Τάσο. Ο Τάσος έχεει απλά ενα στυλ στο πρόσωπο και ενα ύψος.. σωματικά θέλει δουλειά.
Αν μπορούσαν να φύγουν σίγουρα θα έφευγε πρώτη αυτή χαχαχα![]()
Απλά ο αντρικός πληθυσμός πλέον εχει βαρεθεί όλες αυτες τις χαζογκόμενες..... οποτε αυτός ηταν μια έκφραση μας στο τρολάρισμα που έριξε.
Απο τη μία οι γεροντοκόρες ξινές που δεν τους κάνει κανενας κ νομίζουν οτι θα βρούν τον Τομ Κρουζ και απο την άλλη κάτι τέτοιες λυσάρες. Νταξει σιγά τη γκόμενα μεταξύ μας....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.