First Dates (2025) - Star TV

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.702 μηνύματα.
Η Κάτια είναι γυναικάρα εξωτερικά και στυλιστικά τέλεια. Αλλά είναι δυναμική με τύπο, she isn't for the beginners...
Όντως πρέπει να ξέρεις να την χειριστείς σωστά αλλιώς θα έχεις το τέλος του ψαλιδοχερη που κάρφωσε τον άλλον.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.873 μηνύματα.
Το μεσηλικο ζευγάρι που θα ξαναβγεί πιστεύω τα πήγε πολύ καλα

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.297 μηνύματα.
Εσυ εισαι παντρεμένη ρε τούβλο.... τι συγκρινεις... ο τύπος πηγε εκεί να κερδίσει αυτη την ωραια γυναίκα. Τι τα ήθελε τα κάμπινγκ και τις σκηνες και τους; πληθυντικούς...

σε σεβομαι λεει σε εκτιμάω... και η αλλη ηταν σε φάση βρε μαλακα.... να με γαμησεις θέλω στο μέλλον οχι να με σεβαστείς.
στον πληθυντικό θα συμφωνήσω. Προφανώς και δεν ήθελε την απόσταση.
Αλλά με το κάμπινγκ => διαφορετικό, χμμμμ να ξέρεις αγαπητέ, πως αυτοί που δεν είναι main stream είναι πιο hot και στο σεξ.
Σ΄έχει φιλήσει κοπέλα φυσιολάτρης, λάτρης της φύσης, λάτρης του κάμπινγκ, γενικά εξτρέμ τύπισσα; Όταν σε φιλήσει, έλα να μου πεις. :dizzy2::dizzy2:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.873 μηνύματα.
Η Κάτια είναι γυναικάρα εξωτερικά και στυλιστικά τέλεια. Αλλά είναι δυναμική με τύπο, she isn't for the beginners...
Άδεια οπλοφορίας να βγάλει αυτή με τα νύχια που έχει και τα βλέφαρα ταραντουλα. Κρίμα νέα πανέμορφη κοπέλα να έχει βάλει μασχαλοτριχες για βλέφαρο...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.561 μηνύματα.
Όντως πρέπει να ξέρεις να την χειριστείς σωστά αλλιώς θα έχεις το τέλος του ψαλιδοχερη που κάρφωσε τον άλλον.
Είναι Σλατίνα φουλ. Μικρή και ανώριμη ακόμα. Του κάνει χαζοπαιχνίδια και καλά επιθετική για να τον τσιγκλίσει και ο άλλος μάσησε και λίγο θίχτηκε. Το μόνο που τη χαλάει είναι το νύχι και η ψεύτικη βλεφαρίδα.

Άδεια οπλοφορίας να βγάλει αυτή με τα νύχια που έχει και τα βλέφαρα ταραντουλα. Κρίμα νέα πανέμορφη κοπέλα να έχει βάλει μασχαλοτριχες για βλέφαρο...
Αυτό ισχύει.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.180 μηνύματα.
Το σημαίνει σλατινα;;; εξηγα εδώ στον μπαρμπα μπουμερ.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.180 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.561 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Γαμωτο ωραία εκπομπή αλλά έχω αρχίσει και ζηλευω... Έχω παρα πολυ καιρό να βγω ένα ραντεβου 😟😞

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.702 μηνύματα.
Είναι Σλατίνα φουλ. Μικρή και ανώριμη ακόμα. Του κάνει χαζοπαιχνίδια και καλά επιθετική για να τον τσιγκλίσει και ο άλλος μάσησε και λίγο θίχτηκε. Το μόνο που τη χαλάει είναι το νύχι και η ψεύτικη βλεφαρίδα.
Δεν υπάρχει σωτηρία εγώ το λέω. Δεν υπάρχει πλέον κοπέλα μικρή που δεν βάζει αυτό το τσίρκο νυχιών. Θα γίνω γραφικός αλλά είναι φουλ αποκρουστικό.

Μην μιλήσω για τις βλεφαρίδες. Δεν με ανησυχεί η εμφάνιση όσο το ότι κοιταχτηκε στον καθρέφτη και είπε ναι έτσι είναι ωραία.

Εάν δεν τα είχαμε αυτά τα δύο, τότε από χαρακτήρα θα ήταν αρκετά κομπλέ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν υπάρχει σωτηρία εγώ το λέω. Δεν υπάρχει πλέον κοπέλα μικρή που δεν βάζει αυτό το τσίρκο νυχιών. Θα γίνω γραφικός αλλά είναι φουλ αποκρουστικό.

Μην μιλήσω για τις βλεφαρίδες. Δεν με ανησυχεί η εμφάνιση όσο το ότι κοιταχτηκε στον καθρέφτη και είπε ναι έτσι είναι ωραία.

Εάν δεν τα είχαμε αυτά τα δύο, τότε από χαρακτήρα θα ήταν αρκετά κομπλέ.

Δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω μεγαλώσει αρκετά για αυτές τις ηλικίες κ να με ήθελε η άλλη δε θα βγαινα... Για να με χωρίσει στα 30 θέλοντας να ζήσει τη ζωή της ;;; ουστ.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Γαμωτο ωραία εκπομπή αλλά έχω αρχίσει και ζηλευω... Έχω παρα πολυ καιρό να βγω ένα ραντεβου 😟😞
Πήγαινε που σου λεω, έχεις δει και όλα τα προηγούμενα, βγάζεις άνετα 19.000 μόρια, είσαι τέλεια προετοιμασμένος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πήγαινε που σου λεω, έχεις δει και όλα τα προηγούμενα, βγάζεις άνετα 19.000 μόρια, είσαι τέλεια προετοιμασμένος.

Δεν είναι τα επεισόδια είναι ότι σε 1.3 χρόνια γίνομαι 40 και πλεον έχω αρκετή εμπειρία από τις σχέσεις και τις κοινωνικές... Μπορώ να καταλάβω πραγματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω μεγαλώσει αρκετά για αυτές τις ηλικίες κ να με ήθελε η άλλη δε θα βγαινα... Για να με χωρίσει στα 30 θέλοντας να ζήσει τη ζωή της ;;; ουστ.
Τυχερός είσαι, ο,τι πρόλαβες, πρόλαβες. Πλέον τα gen Z ζευγάρια θα είναι κάπως έτσι :

hq720.jpg

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

πλέον κοπέλα μικρή
Είναι συγκεντρωμένο subtype αυτό. Πχ σε ορισμένα επαγγέλματα δεν μπορείς να δουλέψεις με τέτοιο νύχι.
Moral of the story, βρες εργαζόμενη 😂
Το νύχι όπλο είναι όπως και στην αρχαία Κίνα, σύμβολο ότι δεν χρειάζεται να δουλέψεις 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τυχερός είσαι, ο,τι πρόλαβες, πρόλαβες. Πλέον τα gen Z ζευγάρια θα είναι κάπως έτσι :

View attachment 149514
NORBIT😂😂😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Σλατίνα σλατίνα αλλά κάνει τέλειο άτομο για ραντεβού η μικρή. Ξέρει να κρατάει συζήτηση, είναι ευδιάθετη και με χιούμορ. Από πόσες παγοκολώνες καλλίτερα αυτή.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Σλατίνα σλατίνα αλλά κάνει τέλειο άτομο για ραντεβού η μικρή. Ξέρει να κρατάει συζήτηση, είναι ευδιάθετη και με χιούμορ. Από πόσες παγοκολώνες καλλίτερα αυτή.

Εγώ δεν την είπα σλατινα... Ομορφο κορίτσι είναι εννοείται. Απλά εγώ είμαι πολυ μεγάλος για αυτήν και αλλά στυλ. Έτερον εκατερον.

Είναι όντως ομορφουλα.