First Dates (2025) - Star TV

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.873 μηνύματα.
Σλατίνα σλατίνα αλλά κάνει τέλειο άτομο για ραντεβού η μικρή. Ξέρει να κρατάει συζήτηση, είναι ευδιάθετη και με χιούμορ. Από πόσες παγοκολώνες καλλίτερα αυτή.
Αυτές έχουν χαβαλε αν και καμια δεν θα νικήσει την σλατινα από τα γλυκά νερά με τον καγκουρα πέρυσι, πολύ γερή παρουσία και οι δυο:lol:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.702 μηνύματα.
Είναι συγκεντρωμένο subtype αυτό. Πχ σε ορισμένα επαγγέλματα δεν μπορείς να δουλέψεις με τέτοιο νύχι.
Moral of the story, βρες εργαζόμενη 😂
Πλάκα μου κάνεις 😭 ; Και στα εργαστήρια έτσι πάνε και τρυπάνε γάντια, καλώδια, τα πάντα. Εν τω μεταξύ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ στο κινητό ;
Το νύχι όπλο είναι όπως και στην αρχαία Κίνα, σύμβολο ότι δεν χρειάζεται να δουλέψεις 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

NORBIT😂😂😂
This movie aged so well 🤣🤣

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.873 μηνύματα.
πάνε και τρυπάνε γάντια, καλώδια, τα πάντα
Α είστε μηχανικοί εσείς σε εμάς δεν είχε τέτοια, αν τρυπήσεις γάντι ρισκαρες έγκαυμα από hcl.
Είστε και λίγο Δυτική Αττική εκεί το σηκώνει το κλιμα :lol:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.
Ο φίλος μας το αφεντικό από τον εύοσμο είναι μια χαρά
Η άλλη η σουλτάνα τελείως γιουχου και δεν τον γουστάρει κιόλας

Πρώτη φορά βλέπω δίδυμο να τον καπελώνουν έτσι δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει κουβέντα

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

τω μεταξύ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ στο κινητό
A αυτό είναι εύκολο κάνεις ταιπ με τα finger pads

Ο φίλος μας το αφεντικό από τον εύοσμο είναι μια χαρά
Είναι ίδιος ο jason Lewis σήμερα, απίστευτο :lol:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.702 μηνύματα.
Α είστε μηχανικοί εσείς σε εμάς δεν είχε τέτοια, αν τρυπήσεις γάντι ρισκαρες έγκαυμα από hcl.
Είστε και λίγο Δυτική Αττική εκεί το σηκώνει το κλιμα :lol:
Άμα γδάρουν καμιά μόνωση θα την στείλουν πακέτο σπίτι σε κάρβουνο. Όπως και αυτό με τα μαλλιά που δεν τα πιάνουν μερικές μηχανολόγος...dangerous af 😪.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.180 μηνύματα.
Ερωτευτείτε λέει η Ζενεβιεβ ρισκαρετε

Να ξερες ποσο έχουμε ρισκάρει.... Χαχα αν και τη συμπαθω... Τα λέει αυτά γιατί είναι χρόνια σε οικογένεια κ σταθερή κατάσταση.

Ο έρωτας καλός είναι αλλά άμα δεν παει καλα το εφαγες καλα το αγγουράκι.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.561 μηνύματα.
ΠΩ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ. Γκλαμουριές και δήθεν ρεστοράν και βλακείες. Λαϊκοταβερνάκια με το παϊδάκι μας και το κέφι μας για το μπουζούκι.

Τον αγάπησα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

ΠΩ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ. Γκλαμουριές και δήθεν ρεστοράν και βλακείες. Λαϊκοταβερνάκια με το παϊδάκι μας και το κέφι μας για το μπουζούκι.

Τον αγάπησα.
Εγώ από την αρχή που τον είδα είπα αυτός είναι αλεπού.

Βέβαια είπε πως δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις, καλός άνθρωπος να είναι...

Και μόλις έσκασε η τύπισσα είπε : "Δεν είναι αυτό που περίμενα". Συνεπής :hehe:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.180 μηνύματα.

Εγώ στην αρχή τον πέρασα για νάνο. Δεν το λέω υποτιμητικά.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.561 μηνύματα.

Και οι δύο ξενέρωσαν τη ζωή τους και για αυτό τους φέρνουν και τον λογαριασμό άρον άρον να ξεκουμπιστούν αφού δεν παράγουν content για την εκπομπή.

Πάντως κάνουν άνετα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί. Κάθονται μαζί αλλά καθένας στον κόσμο του.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Και οι δύο ξενέρωσαν τη ζωή τους και για αυτό τους φέρνουν και τον λογαριασμό άρον άρον να ξεκουμπιστούν αφού δεν παράγουν content για την εκπομπή.

Πάντως κάνουν άνετα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί. Κάθονται μαζί αλλά καθένας στον κόσμο του.

Η Ζενεβιεβ είπε αυτό που λέω εδώ και καιρό... Άμα βλέπεις σε ένα ραντεβου ότι σε σνομπάρουν εγώ έχω φυγει πριν το μισάωρο... Να μ πει η άλλη θα προτιμουσα να έρθει άλλος ;;;;

Και να κάθομαι να κάνω το κλοουν... Θα της έλεγα κ εγώ..
Φευγω... Πληρώνω κ το τραπέζι κ φευγω. Αντε γεια.

Αντε ρε από εδώ να πουμε σε ποιον μιλάς τι ειμαι κανας τελευταίος ;

Δε χρειάζεται να είσαι καλός όταν δεν σ φέρονται σωστά... Γιατί μετά σε πατανε.

Και μόνος να μεινεις τουλάχιστον θα νιώθεις καλα με τον εαυτό σου κ αξιοπρεπής.

Ο άλλος παντρευτηκε στα 37 του μια 25αρα που γνώρισε στη δουλειά του άλλαξε ποστο κ τον μεταθέσαν άλλου κ τη βρήκε εκεί. Και έχεις άλλες και τους χωρίζουν στα 28 και λένε αχχχ είχαμε διαφορά ηλικίας και εγώ θέλω να ζησω κ άλλο... Ε άντε στο καλό κ να μας γράφεις.

Ρε παιδια είναι τυχη κ μοίρα άμα δεν στο χει ποτε να παντρευτεις κ να κάνεις παιδια... δεν θα γίνει απλά.

Για αυτό χαλαρώστε όλοι... εντάξει εσείς είστε μικροί βέβαια θα το βρείτε το δρόμο σας. Θέλω όμως να πω ότι είναι θέμα μοίρας βρε το κόσμο ανάποδα να γυρίσεις άμα δε στο γράφει.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ στην αρχή τον πέρασα για νάνο. Δεν το λέω υποτιμητικά.
Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα στην αρχή.

Αυτό δεν καταλαβαίνω τι είναι που κάνουν άνδρες και γυναίκες. Είναι ένδειξη διαμαρτυρίας ; Ο,τι και να'ναι πρόκειται για μια πολύ αγενή και παιδιάστικη συμπεριφορά. Οκει δεν σου άρεσε ο άλλος, δεν χρειάζεται να δείχνεις ενθουσιασμένος αλλά μην κάνεις λες και δεν υπάρχει.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.464 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Αυτό δεν καταλαβαίνω τι είναι που κάνουν άνδρες και γυναίκες. Είναι ένδειξη διαμαρτυρίας ; Ο,τι και να'ναι πρόκειται για μια πολύ αγενή και παιδιάστικη συμπεριφορά. Οκει δεν σου άρεσε ο άλλος, δεν χρειάζεται να δείχνεις ενθουσιασμένος αλλά μην κάνεις λες και δεν υπάρχει.
Βασικά είναι λάθος να παίρνουμε αυτά τα ραντεβού ως παραδείγματα. Όλοι/ες εκεί πάνε καθαρά γιατί έχουν κάποιο φετίχ με την τηλεόραση και όχι για να βρουν τον έρωτα.

Υπό κανονικές συνθήκες είτε δεν θα είχαν βγει καν είτε απλά θα συμφωνούσαν πως δεν τραβάει και θα έφευγαν. Έμειναν τόσο γιατί έπρεπε να μείνουν από την παραγωγή.

live είναι η εκπομπή;
Όχι. Τα επεισόδια γυρίζονται μήνες πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, θυμήθηκα τι μου βγάζει ο κυρ Γιώργης. Τον Ραμπελστίλτσκιν :

3985048745a999d8a4813323e233a3e6.jpg

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εγώ τη Σουλτανα θα την απερριπτα.

Για τρελοκομείο είναι μωρέ γέλαγε συνέχεια χωρίς λόγο μιλουσε ακατάπαυστα.

Και στο τέλος αυτό το " Το βλέπουμε "

Μαλακα δε ξανά δέχομαι τέτοια ατάκα ουτε για αστείο αν εγώ ειμαι φτιαγμενος κ σίγουρος.

Πολυ χλιαρή ατάκα.. Ε το βλέπουμε... Ε θα δουμε.

Όπως είπε και η Γεωργία στο τέλος δεν είμαι νευρικός αλλά έντονος.