First Dates (2025) - Star TV

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.615 μηνύματα.
Ασε εχουμε δει τερατα σε αυτο το σοου. Το χθεσινο επεισοδιο καλο? Εχω μεινει 1 επεισοδιο πισω,χθες ειδα της πεμπτης.
Δεν είχε πολύ ζουμι αν εξαιρέσουμε μόνο έναν ντελουλου δήθεν γυμνασμενο που ήταν σαν τον Γούντι τον Τρυποκάρυδο:laugh:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.563 μηνύματα.

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα.
έλα ντε! Το έχουν ξανακάνει. Επίτηδες το κάνουν;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάπου διάβασα, πως η χθεσινή 21άρα είναι στο only fans. Ξέρετε; Μη ρωτάτε ονόματα, βλέπω μόνο αποσπάσματα, που μου στέλνει η ίδια η εκπομπή. Ολόκληρη θα τη δω, μόλις βγει στο youtube.
Έχεις δίκιο, είναι. Μου την έχει βγάλει και στο Instagram και στο Facebook όπου απλά προωθεί το only fans της. Για διαφήμιση και μόνο πήγε στο First Dates.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.703 μηνύματα.
Εγώ κάθε φορά που βλέπω αυτό το σόου ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό:

Αφού αυτά τα ναυάγια βρίσκουν γκόμενα, αν και χοντρός, έχω και γω ελπίδα

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.090 μηνύματα.
Εγώ κάθε φορά που βλέπω αυτό το σόου ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό:

Αφού αυτά τα ναυάγια βρίσκουν γκόμενα, αν και χοντρός, έχω και γω ελπίδα
μην το λες. Υπάρχουν παχουλοί, που είναι γλύκες, ενώ άλλοι με φέτες το κορμί, που είναι σφουγγαρόπανα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχεις δίκιο, είναι. Μου την έχει βγάλει και στο Instagram και στο Facebook όπου απλά προωθεί το only fans της. Για διαφήμιση και μόνο πήγε στο First Dates.
δηλ είναι σα να λέμε ένα είδος πορνοστάρ;

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.563 μηνύματα.
Κακιστο το τελευταιο επεισοδιο παντως. Δεν βλεποταν. Κανενα ζευγαρι δεν εδωσε καποιο κοντεντ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια