First Dates (2025) - Star TV

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.906 μηνύματα.
Κανένας που σέβεται τον εαυτό του δεν θέλει να μεγαλώσει παιδί άλλου.
Δεκτό να μην είναι του στυλ σου αλλά έχω δει και περιπτώσεις (και χηρείας και από διαζύγιο) όπου μια χαρά έχουν λειτουργήσει τέτοιες οικογένειες (οι μόνες δύο που είδα να λειτουργεί ήταν όταν το παιδί ήταν της γυναίκας. Στην αντίθετη περίπτωση χώριζαν επειδή ο άντρας εψαχνε νταντα ουσιαστικά).
Μια χαρά σεβάστηκαν τον εαυτό τους τέτοια άτομα.

Προσωπικά ως γυναίκα χωρίς παιδιά δεν θα μπλεκομουν με άντρα με μικρά παιδιά για διάφορους λόγους (γιατί η ανατροφή παιδιών στην Ελλάδα φορτώνεται στην γυναίκα).
Αν είχαμε και οι δύο απο προηγούμενο γάμο τοτε οκ. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση.

Ο καθένας όμως ό,τι πιστεύει του ταιριάζει.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.252 μηνύματα.
Δεκτό να μην είναι του στυλ σου αλλά έχω δει και περιπτώσεις (και χηρείας και από διαζύγιο) όπου μια χαρά έχουν λειτουργήσει τέτοιες οικογένειες (οι μόνες δύο που είδα να λειτουργεί ήταν όταν το παιδί ήταν της γυναίκας. Στην αντίθετη περίπτωση χώριζαν επειδή ο άντρας εψαχνε νταντα ουσιαστικά).
Μια χαρά σεβάστηκαν τον εαυτό τους τέτοια άτομα.

Βασικά τον εαυτό σου τον σέβεσαι αμα κάνεις κάτι για κάποια.κάποιον που θα έκανε το ίδιο και αυτός για σένα σε ανάλογη περίπτωση.

Οπότε το "μπλέκω με κάποια που έχει παιδιά και κάνω τον αγαπούλα... " ενω σε αντίθετη περίπτωση αυτή θα με κοιταζε με μισό μάτι εεε δεν το λες και σεβεσαι τον εαυτό σου. Υποχώρηση έκανες επειδη θα ηταν ξερω γω ωραία για σένα και θα ταιριάζατε στα άλλα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.906 μηνύματα.
Βασικά τον εαυτό σου τον σέβεσαι αμα κάνεις κάτι για κάποια.κάποιον που θα έκανε το ίδιο και αυτός για σένα σε ανάλογη περίπτωση.
Πολύ σωστά.
Υποχώρηση έκανες επειδη θα ηταν ξερω γω ωραία για σένα και θα ταιριάζατε στα άλλα.
Γενικά είναι μια δυσκολη κατάσταση που εξαρτάται από πολλά πράγματα το πώς θα κυλήσει. Από γενικες παρατηρήσεις που έχω κάνει, όσο περισσότερο μπλέκεται ο/η πρωην με εκδικητικές διαθέσεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται.
Πχ αν βρεις καποια με παιδί και ο πατέρας του παιδιού αρχίζει και κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί ότι εσύ είσαι κακός κτλ κτλ.
Αν υπάρχει πλήρης κηδεμονία τότε είσαι αρκετά σειφ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.252 μηνύματα.
Πολύ σωστά.

Γενικά είναι μια δυσκολη κατάσταση που εξαρτάται από πολλά πράγματα το πώς θα κυλήσει. Από γενικες παρατηρήσεις που έχω κάνει, όσο περισσότερο μπλέκεται ο/η πρωην με εκδικητικές διαθέσεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται.
Πχ αν βρεις καποια με παιδί και ο πατέρας του παιδιού αρχίζει και κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί ότι εσύ είσαι κακός κτλ κτλ.
Αν υπάρχει πλήρης κηδεμονία τότε είσαι αρκετά σειφ.

Δούκισσα δεν ειναι δικά μου προβλήματα αυτά και δεν θα ασχοληθώ. Τι δουλειά εχω εγω να μπλέξω με το τι λέει ενας πατέρας στο παιδί του για μένα ;

δε θα μπλέξω σε τέτοιες καταστάσεις. Όπως δεν ενδιαφέρει την γυναίκα τι θέματα εχω εγω πχ με τη θειά μου ή την μάνα μου ή τον πατέρα μου (λέμε τωρα) ετσι δεν ενδιαφέρουν και μένα τόσο λεπτά οικογενειακά ζητήματα.

Δεν ειμαι άνθρωπος που ανακατεύεται ουτε σε σχέσεις αδερφών... πχ οι αδερφές μεταξύ τους μια φορά ειχα ακουσει εναν να λέει στη πεθερά του "ειναι και η δικια μου γυναικα παιδί σου"

και λεω τι λεει ρε μαλακα... απο που και ως πού ανακατευεται αυτος στα οικογενειακα της αλλης με τη μανα της ; oti na nai.

Για αυτο και αν θυμάσαι έκραξα εκεινη τη νυφιτσα που ειχε έρθει στο φέρστ ντέητ... εβαλα λεει δυο αγορια και τσακωθηκαν για μενα και κατέληξαν με μηνυσεις και εγω ήμουν σε φάση WHAT A FUCKKK τι λέει αυτη....

θα την έκραζα και επιτόπου βασικα αλλα δεν ήμουν εκει ηταν ο άλλος ο χαζός που στο τέλος εφαγε και χυλόπιτα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 798 μηνύματα.

Οπότε το "μπλέκω με κάποια που έχει παιδιά και κάνω τον αγαπούλα... " ενω σε αντίθετη περίπτωση αυτή θα με κοιταζε με μισό μάτι εεε δεν το λες και σεβεσαι τον εαυτό σου. Υποχώρηση έκανες επειδη θα ηταν ξερω γω ωραία για σένα και θα ταιριάζατε στα άλλα.
Πανθηρα πραγματικα σου βγαζω το καπελο και δεν κανω πλακα ..

Που πας και τα σκεφτεσαι ολα αυτα τα σεναρια :lol:

Ειναι δυνατον να μιλαμε για σχεση με σεβασμο και η αλλη θα σε κοιταγε με μισο ματι ;
Ποια ;
Η γυναικα που θα εκανες το παιδι της "δικο " σου ;

Αγαπουλα ;
Τι σημαινει αγαπουλα οταν μιλαμε για κατι τελειως ξεχωριστο που αφορα ενα παιδι ;

Νομιζω οτι εισαι επηρεασμενος και βλεπεις το κομματι τον σχεσεων βαζοντας συμπεριφορες μεσα σε αυτες που δεν υπαρχουν σε καμια των περιπτωσεων ..

Αν πας και κανεις σχεση με μια τετοια γυναικα τοτε καλα να παθεις φιλε μου ...Αυτην επελεξες και απο την πρωτη στιγμη ηταν ακαταλληλη συγνωμη κιολας ..

Δεν υπαρχει αυτο που λες ξεκαθαρα ...κομπλεξικες υπαρχουν αλλα αυτο ειναι απο μονο του αρρωστο

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πανθηρα πραγματικα σου βγαζω το καπελο και δεν κανω πλακα ..

Που πας και τα σκεφτεσαι ολα αυτα τα σεναρια :lol:

Ειναι δυνατον να μιλαμε για σχεση με σεβασμο και η αλλη θα σε κοιταγε με μισο ματι ;
Ποια ;
Η γυναικα που θα εκανες το παιδι της "δικο " σου ;

Αγαπουλα ;
Τι σημαινει αγαπουλα οταν μιλαμε για κατι τελειως ξεχωριστο που αφορα ενα παιδι ;

Νομιζω οτι εισαι επηρεασμενος και βλεπεις το κομματι τον σχεσεων βαζοντας συμπεριφορες μεσα σε αυτες που δεν υπαρχουν σε καμια των περιπτωσεων ..

Αν πας και κανεις σχεση με μια τετοια γυναικα τοτε καλα να παθεις φιλε μου ...Αυτην επελεξες και απο την πρωτη στιγμη ηταν ακαταλληλη συγνωμη κιολας ..

Δεν υπαρχει αυτο που λες ξεκαθαρα ...κομπλεξικες υπαρχουν αλλα αυτο ειναι απο μονο του αρρωστο

Σου κάνει μεγάλη εντύπωση δγλαδη κάποια να θέλει τα δικά της δικά της και τα δικά σου δικά της ;

προς το παρόν δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Επιθυμώ αν τύχει να κάνω το δικό μου.

Καθένας εκφράζει τις δικές του επιλογές και επιθυμίες... δεν ειναι κακό οπως κάποια άτομα σ λένε δεν θα κάνω παρέα με τον Χ ή δε βγαινω καθόλου με άτομα εκτος κύκλου μου ετσι κ εγώ δεν θα ήθελα να μπλέξω σε τέτοιες καταστασεις τωρα που ειμαι 39 αν ήμουν 49 μπορει να είχα άλλη άποψη. Τωρα ομως ειναι αυτό.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Σου κάνει μεγάλη εντύπωση δγλαδη κάποια να θέλει τα δικά της δικά της και τα δικά σου δικά της ;

προς το παρόν δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Επιθυμώ αν τύχει να κάνω το δικό μου.

Καθένας εκφράζει τις δικές του επιλογές και επιθυμίες... δεν ειναι κακό οπως κάποια άτομα σ λένε δεν θα κάνω παρέα με τον Χ ή δε βγαινω καθόλου με άτομα εκτος κύκλου μου ετσι κ εγώ δεν θα ήθελα να μπλέξω σε τέτοιες καταστασεις τωρα που ειμαι 39 αν ήμουν 49 μπορει να είχα άλλη άποψη. Τωρα ομως ειναι αυτό.
Γενικεύεις παλι ενω μιλησαμε για κατι πολυ συγκεκριμενο και ΟΧΙ οταν μια γυναικα βρει εναν τετοιο ΑΝΔΡΑ με ολη την σημασια της λεξεως ,που να αγαπα το παιδι της σε καμια των περιπτώσεων δεν θα του συμπεριφερθεί με αυτο τον τροπο ..

Αυτοι οι ανδρες κρυβουν μεγαλειο ψυχης μεσα τους για εμενα .
Ειναι σαν να μου λες δεν θα μπορω να κανω παιδια θα παω να υιοθετησω και επειδη ειναι απο αλλη μητερα ή πατερα δεν θα το αγαπω .

Ποσο εγωκεντρικο ...

Καταλαβαινεις οτι δεν εχει καμια λογικη βαση ..

Συμφωνουμε οτι καποιες τα θελουν ολα δικα τους αλλα οχι γι αυτη την περιπτωση .

Για εμενα κατανοω και συγχαίρω αυτον που λεει ξεκαθαρα οτι εγω δεν μπορω να εχω συντροφο με παιδι (μεταξυ μας ουτε εγω γιατι δεν εχω μπει σε αυτη την διαδικασια γνωριζοντας ποσο δυσκολο ειναι ,αλλα αν δεν το κανω δεν ειμαι και σιγουρη )και ειμαι μαζι του, απο τον ανθρωπο που μιλα για σεβασμο και βγαζει διαφορετικες ακαταλληλες συμπεριφορες γυναικων για να καλυψει την δικη του επιλογη ..

Δεν ειναι κακο να αναγνωριζεις το τι δεν θες και να το λες ,το κακο ειναι να το οριζεις ως σεβασμο ...

Το να μπεις σε μια αλλη οικογενεια παει να πει οτι αγαπας τοσο πολυ τον ανθρωπο αυτο ,εχεις πληρη κατανοηση αλλα και αυτος ο ανθρωπος σου εχει δειξει οτι εχει ορια που δεν θα εχουν αντικτυπο στην δικη σας σχεση !

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κοίταξε να δείς επειδή κάνω μια σχετική δουλειά που ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχει να κάνει με καταγγελίες.... μηνύσεις... αναφορές.... δικαστήρια και αστυνομίες κ γενικά ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΠΩΠΟ και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων... δεν θα ήθελα να μπλέξω και εκτός δουλειάς με τέτοιες ιστορίες.

Ένας άντρας ο οποίος μπαινει στο τρυπάκι να κάνει μηνύσεις στη γυναικα του κτλ ειναι ικανός για όλα.... είναι ενας πόλεμος ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.... όπως λενε και οι Αμερικανοι.

Προτιμώ να μη μπλεχτώ λοιπόν.

Ηρθε ένας προχθές και έλεγε για ένα καράβι 3 χλμ μακρυά απο το ξενοδοχείο του οτι τον ενοχλεί και διώχνει πελάτες... εκανα να του πω... που να ήσουν και στην Ηγουμενιτσα στο Λιμάνι Εξωτερικού προς Ιταλία που έκλεινα τα παράθυρα το βράδυ για να κοιμηθώ το σπίτι μου ηταν 4 χλμ μακρυά απο τα καράβια και άκουγα τα βουητά απο τις ηλεκτρομηχανές των πλοίων.

ΟΤαν ο αλλος ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ προβλημα θα το κανει... δε θα κατσω τωρα να μπλέξω εγω σε τέτοιες ιστορίες. ο ΠΡΏΗΝ άντρας που θα μπει στο τρυπάκι να βάζει λόγια για άλλους ειναι ένας ανθρωπος της φασαρίας και της διένεξης.... δεν θα βγάλεις άκρη μαζί του. Αντι να χωνέψει το γεγονός οτι τελειωσε ο γάμος του πρέπει να προχωρησει παρακάτω καταρτίζοντας μια σωστή συνενοηση με τη πρωην γυναικα του προς οφελος του ψυχισμου του παιδιού τους συνεχίζει με φασαρίες κ διενέξεις... δεν θα μπω εγω σε αυτή τη διαδικασία.

Αυτο ειπα... δεν ορισα ουτε τι ειναι σεβασμός ουτε τίποτα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.509 μηνύματα.
Μετα την χθεσινη μου εμπειρία ναι οντως καταλαβαινω γιατι ενώνει μερικους με εσενα εδω μεσα :P
ναι για πες γιατι με ενώνει, ξεφτίλισε με, πες μου πόσο κατίνα και ξεπεσμένη είμαι, θέλω να το ακούω απο σενα ξανά και ξανά

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.332 μηνύματα.
Δούκισσα δεν ειναι δικά μου προβλήματα αυτά και δεν θα ασχοληθώ. Τι δουλειά εχω εγω να μπλέξω με το τι λέει ενας πατέρας στο παιδί του για μένα ;
αν αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της συντρόφου σου, σε αφορά, γιατί αυτό το παιδί θα σε αντιμετωπίζει εχθρικά όταν συναντιέστε στο σπίτι σας και μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στη σύντροφό σου σχετικά με σένα

adams33

Δραστήριο μέλος

Ένας άντρας ο οποίος μπαινει στο τρυπάκι να κάνει μηνύσεις στη γυναικα του κτλ ειναι ικανός για όλα.... είναι ενας πόλεμος ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.... όπως λενε και οι Αμερικανοι.
Μην πιάνεσαι απο μαλακες που θελουν να λεγονται "ανδρες " θα πω εγω ...

Παντου υπαρχουν οποτε προσοχη :)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μην πιάνεσαι απο μαλακες που θελουν να λεγονται "ανδρες " θα πω εγω ...

Παντου υπαρχουν οποτε προσοχη :)

Δυστυχώς όμως η ηλικία και οι επιλογές σε διαφοροποιούν..... εγω σε μια τέτοια περίπτωση θα στραβωνα και θα έλεγα... καλα μια χαρα γυναικα μου φαινεται.... πηγε με αυτο το μαλακα και έκανε παιδια ;

εσωτερικα θα τη κρινω κ χωρίς να το θέλω. Μήπως χάνει απο κάπου ;

adams33

Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς όμως η ηλικία και οι επιλογές σε διαφοροποιούν..... εγω σε μια τέτοια περίπτωση θα στραβωνα και θα έλεγα... καλα μια χαρα γυναικα μου φαινεται.... πηγε με αυτο το μαλακα και έκανε παιδια ;

εσωτερικα θα τη κρινω κ χωρίς να το θέλω. Μήπως χάνει απο κάπου ;
Μια χαρα γυναικα η οποία κάνει 3 παιδιά και μετά αντιλαμβάνεται ότι δεν τις κάνει ;
Τι ανακάλυψε δηλαδή μετά από 3 παιδιά που δεν το είχε δει πριν ;

Η νορμάλ δηλαδή ποια είναι;

Καμία γυναικα δεν είναι μια χαρά όταν εκ των υστέρων και μετά από 3 παιδιά αντιλαμβάνεται την μαλακια που έκανε..
Τι είναι τα παιδιά...Αντε να σε δικαιολογήσω έκανες ένα δεν ήξερες, αλλά δυο τρια;

Τι την συμφέρει όμως να επομιστει το μερίδιο της δικής της μαλακιας ή να βγάλει τον άλλο μαλακα ;

Πάνθηρα μου κάποιες περιπτώσεις κάνουν μπαμ ...και οι δύο ευθύνονται σε αυτό που ανέφερες, ο καθένας στο μερίδιο του ..

Οπότε σε ένα χωρισμό κατσε και σκέψου εσύ την βλακεια που έκανες και μην κατηγορείς τον πατέρα του παιδιού σου ..

Από συντροφο τον χωρισες ,πατέρας των παιδιών σου θα είναι μια ζωή.

Όταν μια "μητέρα " κατηγορεί τον πατέρα στα μάτια του παιδιού της είναι σαν να λέει στο παιδί της ότι ένα σου κομμάτι είναι σκαρτο ...

Τόσο της κόβει τόσα κάνει...