First Dates (2025) - Star TV

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα.
Η Ξανθιά η 41 χρονων μ άρεσε επισης απο αυτο το επεισόδιο αλλα μπήκε επιθετικά και τον πικάριζε....

εγω θα εβγαινα αντεπίθεση να σ πω την αλήθεια αυτος ηταν παθητικός.
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.445 μηνύματα.
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.

Το περπατημένος δεν φαίνεται απο το να προσπαθείς να κομπλάρεις ή να υποτιμήσεις τον απέναντι ή την απέναντι... αυτη έτσι έκανε επειδη δεν της άρεσε το στύλ του.

Κωλοχαρακτηρας ηταν μεταξύ μας αλλα ηταν σέξι πολύ... εμενα μ αρεσε. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.

Φιλε αμα πηγαινα εγω εκει θα βλέπατε πράγματα που δεν έχετε δεί ξανα!!!! Δεν ειμαι υποχρεωμένος να κάθομαι να μασάω τις κλανομαγκιές της καθεμίας.....

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα.
. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.445 μηνύματα.
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.

Εγω θα της έλεγα... σε κάποια φάση (αν φυσικα έβλεπα οτι συνέχισε να μου την λεει ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) συγγνωμη βγηκαμε για να γνωριστούμε ή για να επιπλήτεις ; με αυτη τη διάθεση ήρθες αποψε εδώ ; με αυστηρό υφος χωρις γέλια και κοιτάζοντας την ελαφρώς αγριεμένος στα μάτια....

εεεε οχιι,,, εγω λέω απλά τη γνώμη μου.

Ωραία αμα δεν ήρθες έτσι κόψε λιγο κ πάρτο αλλιώς.... μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμένα και να γνωρισουμε ο ενας τον αλλον αν ενδιαφέρεσαι...

και της το κόβεις.