First Dates (2025) - Star TV

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.249 μηνύματα.
Η Ξανθιά η 41 χρονων μ άρεσε επισης απο αυτο το επεισόδιο αλλα μπήκε επιθετικά και τον πικάριζε....

εγω θα εβγαινα αντεπίθεση να σ πω την αλήθεια αυτος ηταν παθητικός.
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.987 μηνύματα.
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.

Το περπατημένος δεν φαίνεται απο το να προσπαθείς να κομπλάρεις ή να υποτιμήσεις τον απέναντι ή την απέναντι... αυτη έτσι έκανε επειδη δεν της άρεσε το στύλ του.

Κωλοχαρακτηρας ηταν μεταξύ μας αλλα ηταν σέξι πολύ... εμενα μ αρεσε. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.

Φιλε αμα πηγαινα εγω εκει θα βλέπατε πράγματα που δεν έχετε δεί ξανα!!!! Δεν ειμαι υποχρεωμένος να κάθομαι να μασάω τις κλανομαγκιές της καθεμίας.....

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.249 μηνύματα.
. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.987 μηνύματα.
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.

Εγω θα της έλεγα... σε κάποια φάση (αν φυσικα έβλεπα οτι συνέχισε να μου την λεει ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) συγγνωμη βγηκαμε για να γνωριστούμε ή για να επιπλήτεις ; με αυτη τη διάθεση ήρθες αποψε εδώ ; με αυστηρό υφος χωρις γέλια και κοιτάζοντας την ελαφρώς αγριεμένος στα μάτια....

εεεε οχιι,,, εγω λέω απλά τη γνώμη μου.

Ωραία αμα δεν ήρθες έτσι κόψε λιγο κ πάρτο αλλιώς.... μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμένα και να γνωρισουμε ο ενας τον αλλον αν ενδιαφέρεσαι...

και της το κόβεις.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.524 μηνύματα.
Συγγνώμη το βλέπει κανείς τώρα ;

έχω πεθάνει με τη κρητικιά από αυτά που λέει 🥲

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.687 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.524 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.882 μηνύματα.
Εγώ δε βλέπω first date, αλλά πριν 1 εβδομάδα στη Κρήτη ήμουν με τους γονείς μου για φαγητό στο εστιατόριο ενός πολυτελές ξενοδοχείο όπου έχει ωραία θέα, κάποια στιγμή έρχεται ένα τηλεοπτικό συνεργείο στήνουν τις κάμερες σε ένα γωνιακό τραπέζι και παραγγέλνουν φαγητό. Μετά που ήρθε το φαγητό ήρθε μια ξανθιά και ένας μελαχρινός και ξεκινάνε το γύρισμα. Επειδή ήμασταν μακριά από αυτό το τραπέζι δε καταλάβαινα και πολλά άλλα παίζει να ήταν το first date.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.687 μηνύματα.
Καινούριο σήμερα πρεμιέρα ! Μόλις τελείωσε
Πφφφφ το έχασα δεν πειράζει την επόμενη Πέμπτη. Θα δω την επανάληψη στο σάιτ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ δε βλέπω first date, αλλά πριν 1 εβδομάδα στη Κρήτη ήμουν με τους γονείς μου για φαγητό στο εστιατόριο ενός πολυτελές ξενοδοχείο όπου έχει ωραία θέα, κάποια στιγμή έρχεται ένα τηλεοπτικό συνεργείο στήνουν τις κάμερες σε ένα γωνιακό τραπέζι και παραγγέλνουν φαγητό. Μετά που ήρθε το φαγητό ήρθε μια ξανθιά και ένας μελαχρινός και ξεκινάνε το γύρισμα. Επειδή ήμασταν μακριά από αυτό το τραπέζι δε καταλάβαινα και πολλά άλλα παίζει να ήταν το first date.
Στο first dates πάντως στήνουν δικό τους εστιατόριο, σαν πλατώ, δεν νομιζω να ήταν εκεί, εκτός αν τρέχει καμία άλλη εκπομπή.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Στο first dates πάντως στήνουν δικό τους εστιατόριο, σαν πλατώ, δεν νομιζω να ήταν εκεί, εκτός αν τρέχει καμία άλλη εκπομπή.
Πάντως το τελευταίο ζευγάρι που έδειξε εχθές ήταν και οι 2 από τη Κρήτη
Ένας παχουλπκομψος με άσπρο πουκάμισο μελαχρινός και μια κοπέλα ξανθιά όντως ψιλό γεμάτη πολύ γελαστή 😂
Ταιριάζει η περιγραφή

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.316 μηνύματα.
1761338909748.png

:inlove:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.613 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.316 μηνύματα.
Ρε Νάσο, ρε Νάσο.... τσ τσ τσ .... δεν περίμενα εσύ να το επισημάνεις!
Είναι ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω. Επίτηδες το έκανε η κοπέλα, όπως όλη της η συμπεριφορά ήταν ..... για να εντυπωσιάσει.

ναι μωρέ, εντελώς στημένο το first dates, δεν τα παίρνω στα σοβαρά.

αλλά οι τριχούλες στη μασχάλη και στο εφηβαίο δεν με χαλάνε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

υ.γ. η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ όμορφη btw

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.775 μηνύματα.
Η συγκεκριμένη 30κατι πρέπει να είναι και μάλλον ακόμα θα αράζει σε τραπεζάκι της ΕΑΑΚ σε κάποια σχολή.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει προοδευτική και μπουρου μπουρου αλλά το τραπέζι ήθελε να της το κεράσει το αρσενικό

Κι αυτό λέει πολλά για το τι είναι.

τρίχες ξε τρίχες, μπορούσε και να μην τεντώσει τα χέρια της, αλλά ποιος άνθρωπος που όταν συστήνεται το 2ο πράγμα που λέει είναι ΕΙΜΑΙ ΒΙΓΚΑΝ, δεν θα το έκανε.

Φιλάκια λοιπόν

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει προοδευτική και μπουρου μπουρου αλλά το τραπέζι ήθελε να της το κεράσει το αρσενικό

Κι αυτό λέει πολλά για το τι είναι.

τρίχες ξε τρίχες, μπορούσε και να μην τεντώσει τα χέρια της, αλλά ποιος άνθρωπος που όταν συστήνεται το 2ο πράγμα που λέει είναι ΕΙΜΑΙ ΒΙΓΚΑΝ, δεν θα το έκανε.

Φιλάκια λοιπόν
Νομίζω είπε ξεχωριστά φωναχτά όταν έφεραν λογαριασμό αλλά ο αγρότης δεν την άφησε οπότε το αφησε. Θα μπορούσε να έχει επιμείνει όμως.
Τι περιμένεις, βιγκαν😂