Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.249 μηνύματα.
14-07-25
13:37
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.Η Ξανθιά η 41 χρονων μ άρεσε επισης απο αυτο το επεισόδιο αλλα μπήκε επιθετικά και τον πικάριζε....
εγω θα εβγαινα αντεπίθεση να σ πω την αλήθεια αυτος ηταν παθητικός.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.987 μηνύματα.
14-07-25
14:01
Ηταν πολυ πιο "περπατημενη" η τυπισα.
Το περπατημένος δεν φαίνεται απο το να προσπαθείς να κομπλάρεις ή να υποτιμήσεις τον απέναντι ή την απέναντι... αυτη έτσι έκανε επειδη δεν της άρεσε το στύλ του.
Κωλοχαρακτηρας ηταν μεταξύ μας αλλα ηταν σέξι πολύ... εμενα μ αρεσε. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.
Φιλε αμα πηγαινα εγω εκει θα βλέπατε πράγματα που δεν έχετε δεί ξανα!!!! Δεν ειμαι υποχρεωμένος να κάθομαι να μασάω τις κλανομαγκιές της καθεμίας.....
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.249 μηνύματα.
14-07-25
14:04
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.. Αλλα αμα την έβλέπα και συνεχιζε να χωνεται και σε μενα θα της το έκοβα επιτόπου και αν δεν έπαιρνε απο λόγια θα αποχωρούσα απο το ραντεβού.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.987 μηνύματα.
14-07-25
14:06
Ε αυτο εννοουσα. Αμα ηταν πιο εμπειρος-τσακαλος , θα της εκοβε τον τσαμπουκα αυτος.
Εγω θα της έλεγα... σε κάποια φάση (αν φυσικα έβλεπα οτι συνέχισε να μου την λεει ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) συγγνωμη βγηκαμε για να γνωριστούμε ή για να επιπλήτεις ; με αυτη τη διάθεση ήρθες αποψε εδώ ; με αυστηρό υφος χωρις γέλια και κοιτάζοντας την ελαφρώς αγριεμένος στα μάτια....
εεεε οχιι,,, εγω λέω απλά τη γνώμη μου.
Ωραία αμα δεν ήρθες έτσι κόψε λιγο κ πάρτο αλλιώς.... μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμένα και να γνωρισουμε ο ενας τον αλλον αν ενδιαφέρεσαι...
και της το κόβεις.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.524 μηνύματα.
09-10-25
22:36
Συγγνώμη το βλέπει κανείς τώρα ;
έχω πεθάνει με τη κρητικιά από αυτά που λέει
έχω πεθάνει με τη κρητικιά από αυτά που λέει
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.687 μηνύματα.
09-10-25
22:40
Έχουν βγάλει καινούργια επεισόδια; Ή επανάληψη;Συγγνώμη το βλέπει κανείς τώρα ;
έχω πεθάνει με τη κρητικιά από αυτά που λέει![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.524 μηνύματα.
09-10-25
22:47
Καινούριο σήμερα πρεμιέρα ! Μόλις τελείωσεΈχουν βγάλει καινούργια επεισόδια; Ή επανάληψη;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.882 μηνύματα.
09-10-25
22:53
Εγώ δε βλέπω first date, αλλά πριν 1 εβδομάδα στη Κρήτη ήμουν με τους γονείς μου για φαγητό στο εστιατόριο ενός πολυτελές ξενοδοχείο όπου έχει ωραία θέα, κάποια στιγμή έρχεται ένα τηλεοπτικό συνεργείο στήνουν τις κάμερες σε ένα γωνιακό τραπέζι και παραγγέλνουν φαγητό. Μετά που ήρθε το φαγητό ήρθε μια ξανθιά και ένας μελαχρινός και ξεκινάνε το γύρισμα. Επειδή ήμασταν μακριά από αυτό το τραπέζι δε καταλάβαινα και πολλά άλλα παίζει να ήταν το first date.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.687 μηνύματα.
10-10-25
08:59
Πφφφφ το έχασα δεν πειράζει την επόμενη Πέμπτη. Θα δω την επανάληψη στο σάιτ.Καινούριο σήμερα πρεμιέρα ! Μόλις τελείωσε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στο first dates πάντως στήνουν δικό τους εστιατόριο, σαν πλατώ, δεν νομιζω να ήταν εκεί, εκτός αν τρέχει καμία άλλη εκπομπή.Εγώ δε βλέπω first date, αλλά πριν 1 εβδομάδα στη Κρήτη ήμουν με τους γονείς μου για φαγητό στο εστιατόριο ενός πολυτελές ξενοδοχείο όπου έχει ωραία θέα, κάποια στιγμή έρχεται ένα τηλεοπτικό συνεργείο στήνουν τις κάμερες σε ένα γωνιακό τραπέζι και παραγγέλνουν φαγητό. Μετά που ήρθε το φαγητό ήρθε μια ξανθιά και ένας μελαχρινός και ξεκινάνε το γύρισμα. Επειδή ήμασταν μακριά από αυτό το τραπέζι δε καταλάβαινα και πολλά άλλα παίζει να ήταν το first date.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
10-10-25
09:29
Πάντως το τελευταίο ζευγάρι που έδειξε εχθές ήταν και οι 2 από τη ΚρήτηΣτο first dates πάντως στήνουν δικό τους εστιατόριο, σαν πλατώ, δεν νομιζω να ήταν εκεί, εκτός αν τρέχει καμία άλλη εκπομπή.
Ένας παχουλπκομψος με άσπρο πουκάμισο μελαχρινός και μια κοπέλα ξανθιά όντως ψιλό γεμάτη πολύ γελαστή
Ταιριάζει η περιγραφή
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
10-10-25
11:04
Οπα ρε νέο επεισόδιο first dates ??? Το έχασα γαμωω
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
19-10-25
14:44
Απο οτι καταλαβα η νεα σεζον εχει 3 ζευγαρια αντι για 4. Καλυτερα πιστευω
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.316 μηνύματα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.613 μηνύματα.
Ρε Νάσο, ρε Νάσο.... τσ τσ τσ .... δεν περίμενα εσύ να το επισημάνεις!
Είναι ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω. Επίτηδες το έκανε η κοπέλα, όπως όλη της η συμπεριφορά ήταν ..... για να εντυπωσιάσει.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.316 μηνύματα.
Ρε Νάσο, ρε Νάσο.... τσ τσ τσ .... δεν περίμενα εσύ να το επισημάνεις!
Είναι ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω. Επίτηδες το έκανε η κοπέλα, όπως όλη της η συμπεριφορά ήταν ..... για να εντυπωσιάσει.
ναι μωρέ, εντελώς στημένο το first dates, δεν τα παίρνω στα σοβαρά.
αλλά οι τριχούλες στη μασχάλη και στο εφηβαίο δεν με χαλάνε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
υ.γ. η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ όμορφη btw
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.775 μηνύματα.
Η συγκεκριμένη 30κατι πρέπει να είναι και μάλλον ακόμα θα αράζει σε τραπεζάκι της ΕΑΑΚ σε κάποια σχολή.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει προοδευτική και μπουρου μπουρου αλλά το τραπέζι ήθελε να της το κεράσει το αρσενικό
Κι αυτό λέει πολλά για το τι είναι.
τρίχες ξε τρίχες, μπορούσε και να μην τεντώσει τα χέρια της, αλλά ποιος άνθρωπος που όταν συστήνεται το 2ο πράγμα που λέει είναι ΕΙΜΑΙ ΒΙΓΚΑΝ, δεν θα το έκανε.
Φιλάκια λοιπόν
τρίχες ξε τρίχες, μπορούσε και να μην τεντώσει τα χέρια της, αλλά ποιος άνθρωπος που όταν συστήνεται το 2ο πράγμα που λέει είναι ΕΙΜΑΙ ΒΙΓΚΑΝ, δεν θα το έκανε.
Φιλάκια λοιπόν
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω είπε ξεχωριστά φωναχτά όταν έφεραν λογαριασμό αλλά ο αγρότης δεν την άφησε οπότε το αφησε. Θα μπορούσε να έχει επιμείνει όμως.εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει προοδευτική και μπουρου μπουρου αλλά το τραπέζι ήθελε να της το κεράσει το αρσενικό
Φιλάκια λοιπόν
Τι περιμένεις, βιγκαν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- rafaela11
- Kate1914
- AggelikiGr
- thenutritionist
- Libertus
- Scandal
- giannhs2001
- American Economist
- Sosstoss
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- fortheloveofshizaya
- vas 78
- Ilma
- souli2002
- Αλκίμαχος
- aggelosst9
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- taketrance
- Hased Babis
- globglogabgalab
- A350
- ChristosM89
- synopsis
- Memetchi
- bibliofagos
- Dr. Gl. Luminous
- Demetrara
- Wonderkid
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Luludaki
- Joji
- Indecisive2
- camil
- vasilis123321
- jj!
- ROM32
- Ωρορα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool