First Dates (2025) - Star TV

Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας!
Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)...

Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη...

Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι...

Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)...

Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη...

Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι...
εμένα αυτό που με τσάντισε περισσότερο, ήταν ότι την είπε διπρόσωπη, προκειμένου να φάει τζάμπα!
Αυτός προφανώς είπε <<ή θα @@ήσω, ή θα φάω τζάμπα>> και εφόσον δεν του βγήκε το πρώτο, αποφάσισε το 2ο. Αλλά ρε φίλε, δε βρίζουν μια κυρία, κατ αυτό τον τρόπο. Χειριστικότατος: να σου δημιουργήσω ενοχές, για να πληρώσεις.
Εγώ αν ήμουν και με έλεγε διπρόσωπη, θα του έριχνα σφαλιάρα, ειλικρινά. Και ασφαλώς θα πλήρωνα ό,τι έφαγα και άστον να πλύνει πιάτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγω θα της έλεγα.... η ματιά σου έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Εκπέμπει μια σπιρτάδα και ενα ταπεραμέντο!!! Και απο εκει ξεκινάνε όλα

και το σέξι , και η διάθεση κτλ όλα!

Όχι πωπω εχεις ωραια βυζιά... ωραια μπουτια ωραιο κώλο
αυτα τα λέγαμε στο Λύκειο... το 2002!!! :laugh:
Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο.

Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο.

Καλα να σ πώ την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ! Εγω εγραψα απλά πως θα απαντούσα εγω... τωρα αυτός και ο κάθε αυτός... ας πάνε να δούν τα θέματα τους πριν βγούν ενα ραντεβού.

Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

ΚοιτΑ ΤΟ φλέρτ το έχουν θεοποιήσει κάποιοι κ κάποιες νομίζουν ότι ειναι κάτι το τρομερό....

Σιγά σε ενα μπάρ είσαι , αμα κοιτάζεις την αλλη δίπλα κ σου χει ριξει και αυτη 3-4 ματιές πάς και της λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά.

Στανταρ θα σε ρωτησει... τι ζω΄διο ειμαι ;;; οποτε θα πείς 2-3 τύπου εξωτερικα χαρακτηριστικά απο το στύλ που βλέπεις κ μετά την απάντηση σου. Δηλαδη 1-2 λεπτά θα έχετε μιλήσει στάνταρ....

Ειναι απλά τα πράγματα τωρα π θα Ανεβω Αθήνα και θα βγω με εναν φιλο να παμε να πιούμε ενα ποτό θα το κάνω... σε 1-2. Ετσι για τη πλάκα.

Οποτε έκανες το φλερτάκι σου άσχετα του αποτελέσματος.

Κάνε το 4-5 φορές αυτό στάνταρ θα τσιμπήσεις ενα κινητό. :D

λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά.
λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή.

λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή.

Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί.....

Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος.

Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη !

Τελευταία επεξεργασία:
Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας!
Συγνώμη θα το πω ...
Τι χαζογκομενα είναι αυτή :redface:
Τι τρόποι....
Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται...

Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " :laugh::laugh:

Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος...

Συγνώμη θα το πω ...
Τι χαζογκομενα είναι αυτή :redface:
Τι τρόποι....
Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται...

Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " :laugh::laugh:

Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος...
Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ.

Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ.
Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει...

Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία....
Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος...

Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες...

Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει...

Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"...

Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε...

Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)...

Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή.
Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω...

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω ....

Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας....

Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα :laugh: :laugh:
Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα :redface:
Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο :laugh::laugh:

Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε...

Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! :inlove::inlove:

Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ.

Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back