Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:35 Η Υδροχόος έγραψε: #481 Παρασκευή στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)... Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη... Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:56 Η touvlo έγραψε: #482 Παρασκευή στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)... Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη... Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι... Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό που με τσάντισε περισσότερο, ήταν ότι την είπε διπρόσωπη, προκειμένου να φάει τζάμπα! Αυτός προφανώς είπε <<ή θα @@ήσω, ή θα φάω τζάμπα>> και εφόσον δεν του βγήκε το πρώτο, αποφάσισε το 2ο. Αλλά ρε φίλε, δε βρίζουν μια κυρία, κατ αυτό τον τρόπο. Χειριστικότατος: να σου δημιουργήσω ενοχές, για να πληρώσεις. Εγώ αν ήμουν και με έλεγε διπρόσωπη, θα του έριχνα σφαλιάρα, ειλικρινά. Και ασφαλώς θα πλήρωνα ό,τι έφαγα και άστον να πλύνει πιάτα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω θα της έλεγα.... η ματιά σου έχει κάτι το ιδιαίτερο. Εκπέμπει μια σπιρτάδα και ενα ταπεραμέντο!!! Και απο εκει ξεκινάνε όλα και το σέξι , και η διάθεση κτλ όλα! Όχι πωπω εχεις ωραια βυζιά... ωραια μπουτια ωραιο κώλο αυτα τα λέγαμε στο Λύκειο... το 2002!!! Click για ανάπτυξη... Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:15 Ο Πάνθηρας!: #483 Παρασκευή στις 20:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Click για ανάπτυξη... Καλα να σ πώ την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ! Εγω εγραψα απλά πως θα απαντούσα εγω... τωρα αυτός και ο κάθε αυτός... ας πάνε να δούν τα θέματα τους πριν βγούν ενα ραντεβού. Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες. ΚοιτΑ ΤΟ φλέρτ το έχουν θεοποιήσει κάποιοι κ κάποιες νομίζουν ότι ειναι κάτι το τρομερό.... Σιγά σε ενα μπάρ είσαι , αμα κοιτάζεις την αλλη δίπλα κ σου χει ριξει και αυτη 3-4 ματιές πάς και της λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Στανταρ θα σε ρωτησει... τι ζω΄διο ειμαι ;;; οποτε θα πείς 2-3 τύπου εξωτερικα χαρακτηριστικά απο το στύλ που βλέπεις κ μετά την απάντηση σου. Δηλαδη 1-2 λεπτά θα έχετε μιλήσει στάνταρ.... Ειναι απλά τα πράγματα τωρα π θα Ανεβω Αθήνα και θα βγω με εναν φιλο να παμε να πιούμε ενα ποτό θα το κάνω... σε 1-2. Ετσι για τη πλάκα. Οποτε έκανες το φλερτάκι σου άσχετα του αποτελέσματος. Κάνε το 4-5 φορές αυτό στάνταρ θα τσιμπήσεις ενα κινητό. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:20 Η touvlo έγραψε: #484 Παρασκευή στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Click για ανάπτυξη... λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:59 Ο Πάνθηρας!: #485 Παρασκευή στις 20:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη ! Τελευταία επεξεργασία: Παρασκευή στις 21:04 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)... Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη... Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:56 Η touvlo έγραψε: #482 Παρασκευή στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)... Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη... Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι... Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό που με τσάντισε περισσότερο, ήταν ότι την είπε διπρόσωπη, προκειμένου να φάει τζάμπα! Αυτός προφανώς είπε <<ή θα @@ήσω, ή θα φάω τζάμπα>> και εφόσον δεν του βγήκε το πρώτο, αποφάσισε το 2ο. Αλλά ρε φίλε, δε βρίζουν μια κυρία, κατ αυτό τον τρόπο. Χειριστικότατος: να σου δημιουργήσω ενοχές, για να πληρώσεις. Εγώ αν ήμουν και με έλεγε διπρόσωπη, θα του έριχνα σφαλιάρα, ειλικρινά. Και ασφαλώς θα πλήρωνα ό,τι έφαγα και άστον να πλύνει πιάτα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω θα της έλεγα.... η ματιά σου έχει κάτι το ιδιαίτερο. Εκπέμπει μια σπιρτάδα και ενα ταπεραμέντο!!! Και απο εκει ξεκινάνε όλα και το σέξι , και η διάθεση κτλ όλα! Όχι πωπω εχεις ωραια βυζιά... ωραια μπουτια ωραιο κώλο αυτα τα λέγαμε στο Λύκειο... το 2002!!! Click για ανάπτυξη... Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:15 Ο Πάνθηρας!: #483 Παρασκευή στις 20:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Click για ανάπτυξη... Καλα να σ πώ την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ! Εγω εγραψα απλά πως θα απαντούσα εγω... τωρα αυτός και ο κάθε αυτός... ας πάνε να δούν τα θέματα τους πριν βγούν ενα ραντεβού. Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες. ΚοιτΑ ΤΟ φλέρτ το έχουν θεοποιήσει κάποιοι κ κάποιες νομίζουν ότι ειναι κάτι το τρομερό.... Σιγά σε ενα μπάρ είσαι , αμα κοιτάζεις την αλλη δίπλα κ σου χει ριξει και αυτη 3-4 ματιές πάς και της λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Στανταρ θα σε ρωτησει... τι ζω΄διο ειμαι ;;; οποτε θα πείς 2-3 τύπου εξωτερικα χαρακτηριστικά απο το στύλ που βλέπεις κ μετά την απάντηση σου. Δηλαδη 1-2 λεπτά θα έχετε μιλήσει στάνταρ.... Ειναι απλά τα πράγματα τωρα π θα Ανεβω Αθήνα και θα βγω με εναν φιλο να παμε να πιούμε ενα ποτό θα το κάνω... σε 1-2. Ετσι για τη πλάκα. Οποτε έκανες το φλερτάκι σου άσχετα του αποτελέσματος. Κάνε το 4-5 φορές αυτό στάνταρ θα τσιμπήσεις ενα κινητό. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:20 Η touvlo έγραψε: #484 Παρασκευή στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Click για ανάπτυξη... λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:59 Ο Πάνθηρας!: #485 Παρασκευή στις 20:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη ! Τελευταία επεξεργασία: Παρασκευή στις 21:04 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά τον λες αυτόν (το 'τέρμα μαλάκας', με το συμπάθειο, ένα απ' αυτά...)... Αυτό που με ξεπερνάει είναι η απαίτηση να πληρώσει η άλλη...Δηλαδή πόσο ξεφτίλα ; Πώς το ξεστομίζεις έτσι, χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου ; Με πρόφαση ότι το είπε εκείνη... Δεν ξέρω...Εκτός κι αν είναι στημένα. Αλλά και πάλι, ξεφτίλα είναι να γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Μα θα μου πεις αυτοί και ιδιωτικά ρόμπες (θα) είναι... Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό που με τσάντισε περισσότερο, ήταν ότι την είπε διπρόσωπη, προκειμένου να φάει τζάμπα! Αυτός προφανώς είπε <<ή θα @@ήσω, ή θα φάω τζάμπα>> και εφόσον δεν του βγήκε το πρώτο, αποφάσισε το 2ο. Αλλά ρε φίλε, δε βρίζουν μια κυρία, κατ αυτό τον τρόπο. Χειριστικότατος: να σου δημιουργήσω ενοχές, για να πληρώσεις. Εγώ αν ήμουν και με έλεγε διπρόσωπη, θα του έριχνα σφαλιάρα, ειλικρινά. Και ασφαλώς θα πλήρωνα ό,τι έφαγα και άστον να πλύνει πιάτα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω θα της έλεγα.... η ματιά σου έχει κάτι το ιδιαίτερο. Εκπέμπει μια σπιρτάδα και ενα ταπεραμέντο!!! Και απο εκει ξεκινάνε όλα και το σέξι , και η διάθεση κτλ όλα! Όχι πωπω εχεις ωραια βυζιά... ωραια μπουτια ωραιο κώλο αυτα τα λέγαμε στο Λύκειο... το 2002!!! Click για ανάπτυξη... Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:15 Ο Πάνθηρας!: #483 Παρασκευή στις 20:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Click για ανάπτυξη... Καλα να σ πώ την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ! Εγω εγραψα απλά πως θα απαντούσα εγω... τωρα αυτός και ο κάθε αυτός... ας πάνε να δούν τα θέματα τους πριν βγούν ενα ραντεβού. Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες. ΚοιτΑ ΤΟ φλέρτ το έχουν θεοποιήσει κάποιοι κ κάποιες νομίζουν ότι ειναι κάτι το τρομερό.... Σιγά σε ενα μπάρ είσαι , αμα κοιτάζεις την αλλη δίπλα κ σου χει ριξει και αυτη 3-4 ματιές πάς και της λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Στανταρ θα σε ρωτησει... τι ζω΄διο ειμαι ;;; οποτε θα πείς 2-3 τύπου εξωτερικα χαρακτηριστικά απο το στύλ που βλέπεις κ μετά την απάντηση σου. Δηλαδη 1-2 λεπτά θα έχετε μιλήσει στάνταρ.... Ειναι απλά τα πράγματα τωρα π θα Ανεβω Αθήνα και θα βγω με εναν φιλο να παμε να πιούμε ενα ποτό θα το κάνω... σε 1-2. Ετσι για τη πλάκα. Οποτε έκανες το φλερτάκι σου άσχετα του αποτελέσματος. Κάνε το 4-5 φορές αυτό στάνταρ θα τσιμπήσεις ενα κινητό. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:20 Η touvlo έγραψε: #484 Παρασκευή στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Click για ανάπτυξη... λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:59 Ο Πάνθηρας!: #485 Παρασκευή στις 20:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη ! Τελευταία επεξεργασία: Παρασκευή στις 21:04 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το είδες; Εσύ Πάνθηρα, ξέρεις από φλερτ. Αυτός είναι ακόμα στην πρώτη μικρή. Κι άλλοι μεγάλωσαν σε οθόνες, αλλά σέβονται το ωραίο φύλο. Click για ανάπτυξη... Καλα να σ πώ την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ! Εγω εγραψα απλά πως θα απαντούσα εγω... τωρα αυτός και ο κάθε αυτός... ας πάνε να δούν τα θέματα τους πριν βγούν ενα ραντεβού. Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες. ΚοιτΑ ΤΟ φλέρτ το έχουν θεοποιήσει κάποιοι κ κάποιες νομίζουν ότι ειναι κάτι το τρομερό.... Σιγά σε ενα μπάρ είσαι , αμα κοιτάζεις την αλλη δίπλα κ σου χει ριξει και αυτη 3-4 ματιές πάς και της λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Στανταρ θα σε ρωτησει... τι ζω΄διο ειμαι ;;; οποτε θα πείς 2-3 τύπου εξωτερικα χαρακτηριστικά απο το στύλ που βλέπεις κ μετά την απάντηση σου. Δηλαδη 1-2 λεπτά θα έχετε μιλήσει στάνταρ.... Ειναι απλά τα πράγματα τωρα π θα Ανεβω Αθήνα και θα βγω με εναν φιλο να παμε να πιούμε ενα ποτό θα το κάνω... σε 1-2. Ετσι για τη πλάκα. Οποτε έκανες το φλερτάκι σου άσχετα του αποτελέσματος. Κάνε το 4-5 φορές αυτό στάνταρ θα τσιμπήσεις ενα κινητό.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:20 Η touvlo έγραψε: #484 Παρασκευή στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Click για ανάπτυξη... λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:59 Ο Πάνθηρας!: #485 Παρασκευή στις 20:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη ! Τελευταία επεξεργασία: Παρασκευή στις 21:04 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: λές... σε κοιτάζω τοση ώρα γιατι ήθελα να δω τι ζώδιο είσαι... αν μαντεψα σωστά. Click για ανάπτυξη... λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:59 Ο Πάνθηρας!: #485 Παρασκευή στις 20:59 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη ! Τελευταία επεξεργασία: Παρασκευή στις 21:04 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: λίγο κουτή ερώτηση. Ρώτα κάτι άλλο, τι πίνει, πώς τη λένε, από πού είναι , αν χορεύει, ποιο γλυκό της αρέσει, τι ομάδα είναι! Τα ζώδια είναι στάνταρ ερώτηση, απ ό,τι βλέπω, αλλά χαζή. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Και αν πηγαίνεις με την αντίληψη "ρωτα ότι θεωρει αυτη οτι ειναι έξυπνο" εισαι ήδη χαμένος. Εγω θα πάω κ θα ρωτησω αυτα π κανω κέφι... αν της αρέσει καλώς. Αλλιώς ας ρωτήσει αυτή... Αλλιως η επομενη. που θα ειναι και πιο χαρούμενη !
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 08:52 Η touvlo έγραψε: #486 Σάββατο στις 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ναι σιγά μην της πώ να πάμε και στο γήπεδο μαζί..... Click για ανάπτυξη... Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:22 Η adams33 έγραψε: #487 Σάββατο στις 09:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Τι απαίσιος τύπος αυτός; Γλυώδης! Και στο τέλος την έβρισε κιόλας! Click για ανάπτυξη... Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. Σάββατο στις 09:31 Η touvlo έγραψε: #488 Σάββατο στις 09:31 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Συγνώμη θα το πω ... Τι χαζογκομενα είναι αυτή Τι τρόποι.... Και αυτή η δήθεν άνεση που καταλήγει σε χυδαιότητες.....μετά παραπονιουνται... Ο τύπος σε στυλ "που έμπλεξα " Καλά για τον λογαριασμό τι να πεις ....κάφρος... Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:36 Η adams33 έγραψε: #489 Σάββατο στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αυτός ήταν ο χυδαίος. Την έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Αυτή δεν τον πρόσβαλε. Όταν βγαίνει τυφλό ραντεβού, όλα μπορεί να τα δείς. Εφόσον δέχτηκε να βγει αυτός, έπρεπε λίγο να <<αντέξει>> αυτό που <<έμπλεξε>>. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι, για να δείξει πως δεν του αρέσει, όχι να της λέει προστυχιές. Έχουν τύχει κάποια αγόρια, πολύ νεώτερα, που το χειρίστηκαν με περισσότερο τακτ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ για τις χυδαιότητες που λες αλλά νομίζω ο κάθε άνδρας μέχρι εκεί που του επιτρέπεις πάει... Δεν την λες και πρότυπο θηλυκότητας που ένας άνδρας θα σκεφτεί αν θα τις μιλήσει χυδαία.... Άλλωστε τον τσιγκλισε, μην μιλήσουμε για την γλώσσα του σώματος... Είναι αυτό που λέω...Όσο χυδαιος και να είναι ο άλλος αν ως γυναικα απο την αρχή δεν του δώσεις το περιθώριο , δεν θα φτάσει στο τέλος να ακούς χοντράδες... Δυστυχώς τέτοιοι τύποι ούτε αστείο δεν κάνεις μαζί τους στην αρχή, φαίνεται ότι στο τέλος θα σε προσβάλει...
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:47 Η Υδροχόος έγραψε: #490 Σάββατο στις 09:47 Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστά τα λέτε και οι δυο σας. Έτσι είναι...Και οι δυο πλευρές "έμπαζαν"... Προσωπικά μου "χτύπησε" πολύ το πόσο τσίπης ήταν...Δηλαδή, φαίνεται, ότι δεν πάει καλά το μεταξύ σας. Τί κέρασε...λες ; Πες μισά - μισά...χάρηκα ή δεν χάρηκα και πάρε το καπελάκι σου και φύγε... Δηλαδή δε σου αρέσει, την προσβάλλεις (ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινούλης της...) και θες να σε κεράσει κιόλας ; Εεε κάπου, δηλαδή...Βγάλτα τα παντελόνια που φοράς και φόρα το φουστάνι της (αυτό, τέλος πάντων, το υποτυπώδες ύφασμα...)...
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.857 μηνύματα. Σάββατο στις 09:50 Ο ilias90 έγραψε: #491 Σάββατο στις 09:50 Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να είναι ολοκληρωτικά τελειωμένος κάποιος για να πάει σε τέτοια εκπομπή. Ή κάνας που θέλει να γίνει influencer ξέρω 'γω...
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. Σάββατο στις 09:56 Η adams33 έγραψε: #492 Σάββατο στις 09:56 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 AggelikiGr nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance euretra vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Joji Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό στο πρώτο ραντεβού να πληρώνει η γυναίκα η μισά μισά τι να πω .... Καλά εμείς στα χρονια μας θεωρούσαμε και δεδομένο να πληρώνει ο άνδρας.... Μια φορά είχα κάνει κίνηση μπροστα του , ε δεύτερη δεν τόλμησα Όσες φορές ήθελα πήγαινα κρυφά...δήθεν τουαλέτα Μετά το έμαθε....και όταν του έλεγα πάω τουαλέτα μου έλεγε μην τολμήσεις και πας και από το ταμείο
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Η Υδροχόος έγραψε: #493 Σάββατο στις 09:59 Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από το να της πει..."κέρασε εσύ", χίλιες φορές προτιμότερο το μισά - μισά. Δεν πήγε καλά, οκ. Τα δικά σου, τα δικά μου και μην τους είδατε...
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. Σάββατο στις 10:34 Ο Πάνθηρας!: #494 Σάββατο στις 10:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace...
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Yπέροχο date! Εγώ αυτόν θα διάλεγα! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου εγώ δεν έχω παει γήπεδο ποτε στη ζωή μου κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με όλα αυτά ήταν μόλις τελείωσα το λυκειο. Παλιά ήμουν βάζελος ασχολιομουν από δ δημοτικου έως τρίτη λυκείου... Μετά κανα ματσάκι κανα γιουρο όταν έπαιζα στοίχημα αραιά κ που καμια πιτσα με κανα φίλο να το δουμε σπίτι κτλ. Για αυτό λέω δε χρειάζεται να σ επιβάλλει η άλλη τι θα ρωτήσεις... Ρωτάς ότι θες και αμα ταιριάζετε συνεχίζετε... Μπορεί η άλλη να θέλει να της λες για μπλακ σάμπαθ ξερωγω η για την greenpeace...