Fitness Thread!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
Η αλήθεια στη νουτελα και γενικά στη σοκολάτα όσο χρόνων και να είσαι δύσκολα αντιστέκεσαι:)

Μια φορά την εβδομάδα. Οχι κάθε μέρα μισο κιλο με ενα καρβελι λευκο ψωμί. Εγω βλέπω και στη παραλια ενα 10% προσέχει το σώμα του απο άντρες κυρίως οι γυναικες και να μη γυμναζονται μερικές μπορει να ειναι σέξι.

Η επιδραση της κακης διατροφης φαινεται ξεκάθαρα και αισθητικά. Μικροι μυες , μεγάλες κοιλιές , ανομοιομορφα κατανεμημενο το λιπος.

Guest 523993

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η αλήθεια στη νουτελα και γενικά στη σοκολάτα όσο χρόνων και να είσαι δύσκολα αντιστέκεσαι:)
Δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου σπιτική.
Πάρε ένα βάζο βιολογικό ταχίνι ή φυστικοβούτυρο ρίξε σ'ένα μπωλ, βάλε 4-5 κουταλιές σούπας καλής ποιότητας κακάο, ανακάτεψε καλά, ρίξε και λίγο σησαμέλαιο, ανακάτεψε κι αλλο και στο τέλος ρίξε βιολογικό μέλι και ανακάτεψε μέχρι να δέσει το μειγμα. Υπέρ-τροφή αλλά και παχυντική.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια φορά την εβδομάδα. Οχι κάθε μέρα μισο κιλο με ενα καρβελι λευκο ψωμί. Εγω βλέπω και στη παραλια ενα 10% προσέχει το σώμα του απο άντρες κυρίως οι γυναικες και να μη γυμναζονται μερικές μπορει να ειναι σέξι.

Η επιδραση της κακης διατροφης φαινεται ξεκάθαρα και αισθητικά. Μικροι μυες , μεγάλες κοιλιές , ανομοιομορφα κατανεμημενο το λιπος.
Είναι αυτό που λένε, είναι μέν αδύνατος αλλά με χοντρή κοιλιά!

Guest 920123

Επισκέπτης

Προσέχω πάρα πολύ λόγο μέσης ,η μονη παρασπονδία μου ειναι λίγο σοκολάτα και αυτή οχι συχνά .

Τώρα τελευταία ανακάλυψα το αβοκάντο και πραγματικά έχει πολλές εναλλακτικές και είναι πολύ θρεπτικό.

Άλεσα και στο μπλέντερ ένα ,έριξα και κακαο μέσα και έγινε μια πάστα τέλεια !

Την βάζω πάνω σε ρυζογκοφρετα και ξεγελιέμαι όταν θέλω γλυκό.

Guest 523993

Επισκέπτης

Προσέχω πάρα πολύ λόγο μέσης ,η μονη παρασπονδία μου ειναι λίγο σοκολάτα και αυτή οχι συχνά .

Τώρα τελευταία ανακάλυψα το αβοκάντο και πραγματικά έχει πολλές εναλλακτικές και είναι πολύ θρεπτικό.

Άλεσα και στο μπλέντερ ένα ,έριξα και κακαο μέσα και έγινε μια πάστα τέλεια !

Την βάζω πάνω σε ρυζογκοφρετα και ξεγελιέμαι όταν θέλω γλυκό.
Καλό το αβοκάντο, πλούσιο σε ''καλά'' λιπαρά, αλλά γενικά πολύ λίπος, ενώ πχ το φυστικοβούτυρο είναι λιπαρό μεν αλλά με 23% πρωτεινη. Δοκίμασε για πρωινό 1/2 αβοκάντο με λίγο μέλι είναι πλήρης τροφή.
Κακάο καλύτερα πίνε το ζεστό, χωρίς γάλα, με λίγο μέλι ή ζάχαρη καρύδας(είναι όμως άγευστη), γιατί σκέτο έχει τα αντιοξειδωτικά με γάλα κάπου τα χάνει, αλληλεπιδρούν.
Σοκολάτα υπάρχει μία με ωμό κακάο, η Ombar.

''Καλά'' κακάο θεωρώ τρία.. κατά σειρά: Valrhona, Green&Blacks, Van Hauten.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
Είναι αυτό που λένε, είναι μέν αδύνατος αλλά με χοντρή κοιλιά!

Οταν δεν γυμνάζεσαι και τρως σαβουρα ο οργανισμος απλα αποθηκευει το λιπος και φυσικά δεν ενεργοποιει τον μηχανισμο επιβιωσης του που λέει "Εφοσον ζοριζεσαι σωματικά.... ανεβασε μυικο ιστο για να μπορεσεις την επομενη φορα να ανταπεξελθεις".

Guest 920123

Επισκέπτης

Καλό το αβοκάντο, πλούσιο σε ''καλά'' λιπαρά, αλλά γενικά πολύ λίπος, ενώ πχ το φυστικοβούτυρο είναι λιπαρό μεν αλλά με 23% πρωτεινη. Δοκίμασε για πρωινό 1/2 αβοκάντο με λίγο μέλι είναι πλήρης τροφή.
Κακάο καλύτερα πίνε το ζεστό, χωρίς γάλα, με λίγο μέλι ή ζάχαρη καρύδας(είναι όμως άγευστη), γιατί σκέτο έχει τα αντιοξειδωτικά με γάλα κάπου τα χάνει, αλληλεπιδρούν.
Σοκολάτα υπάρχει μία με ωμό κακάο, η Ombar.

''Καλά'' κακάο θεωρώ τρία.. κατά σειρά: Valrhona, Green&Blacks, Van Hauten.
Κακάο πίνω καθημερινά ειδικά τον χειμώνα συνέχεια ,είναι πολύ καλή πηγή μαγνησίου..Δοκίμασα με ζάχαρη καρύδας αλλά δε μου άρεσε νομίζω αλιωνει την γεύση.
Πρωινο εχω στανταρ τοστακι γαλοπουλα κατσικισιο κασερι και αβοκαντο ή δημητρακα με αποξηραμμενα φρουτα ,μελι και αναλογα ποτε με γιαουρτι ποτε με γαλα αμυγδαλου.
Μετα για μεσημερι εγω προτιμο σπιτικη κουζινα μαγειρεμενη ομως πολυ προσεκτικα με λιγο ελαιολαδο.
Λαδερα ,ζυμαρικα με αλευρι Ντινκελ ,πολυ σπανια κρεας και αυτο μονο κοτοπουλο καο αφθονο ψαρακι.
Απογευματινο εχω τα φρουτα μου και κανα σνακ και αυτο μεχρι τις 9 το αργοτερο μετα δεν τρωω τιποτα .
Καπως ετσι καταφερνω και διατηρω τα κιλα μου .

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πρωινο με αβοκάντο
IMG_20200728_091123.jpg

Μετα ηπια καπακι ενα ποτηρι ξινογαλα και εφαγα μερικα φυστικια αιγινης και δυο μπραζιλ νατς.
Χρησιμοποιησα δυο υλικα που ειχα στο χθεσινο μεσημεριανό μου καικαι δεν αναγωρίσατε. Μπεικον και παραρουνοσπορο.
Ο μεγαλος σπορος που χρησιμοποιησα χθες ηταν μαυροσουσαμο.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Guest 523993

Επισκέπτης

Λόγω και της ζέστης λέω τι να φάω, τι να φάω, τελικά ένα τόστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί και 1 γιαούρτι 2%....
Ναι το γάλα μ'αρέσει... πλήρης τροφή.
Απόγευμα λέω να πάω σε μαρουλοσαλάτα ίσως με μπακαλιάρο ψητό... και κανένα cla(ήδη ήπια το πρώτο σήμερα το πρωί, η σωστή δόση είναι 2 ημερησίως για κτίσιμο μυικής μάζας και μικρή καύση λίπους).

Guest 523993

Επισκέπτης

καλά λιπαρά.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σολωμος 500 γραμμάρια. Εννοείται οτι θα φαγωθεί σε δυο μέρες...
View attachment 70317
Σολωμό θέλω να πάρω κ'γω είδα εχθές στου Σκλαβενίτη 16€/κιλό φρέσκος, ρε φίλε πανάκριβος!!! Κατεψυγμένο φιλέτο πρέπει να έκανε 11€/πακέτο αλλά μάλλον 600-700γρ...

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Σολωμό θέλω να πάρω κ'γω είδα εχθές στου Σκλαβενίτη 16€/κιλό φρέσκος, ρε φίλε πανάκριβος!!! Κατεψυγμένο φιλέτο πρέπει να έκανε 11€/πακέτο αλλά μάλλον 600-700γρ...
Στις λαϊκές το πρωι έχει 14€. Αν πας στις 12μιση με μια και δεν έχει τελειώσει, θα βρεις μέχρι και με 10.
Δεν χρειάζεται πολύ. Ενα κομματάκι γύρω στα 350 γραμμάρια είναι υπεραρκετο. Τον μαγειρευω με πολυ λεμόνι, ριγανη, κρεμμύδι ντομάτα, μαϊντανό, αλατοπιπερο, καυτερή πιπερια στον ατμό.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αν και σήμερα στη δουλειά ηταν σχετικά χαλαρά. Δεν ειχα ορεξη ουτε αυγο να βράσω. Πηρα κινοα με κοτοπουλο απο σκλαβενιτη και έβαλα και κοτατζ διπλα. Στο παγουρι εχει 800μλ νερο παγωμένο! Σε λιγο πάω για ύπνο το απογευμα εχει προπονηση.

IMG_20200728_165137.jpg

Guest 523993

Επισκέπτης

juste un instant

Επιφανές μέλος

Στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου είναι το μόνο που επιτρέπεται.
Το συγκεκριμένο είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς έλαια. Στις 4-5 μέρες στο ψυγείο σκληραίνει κ δεν τρώγεται.
Σκληραίνει γιατί δεν είναι με προζύμι.

Guest 920123

Επισκέπτης

Στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου είναι το μόνο που επιτρέπεται.
Το συγκεκριμένο είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς έλαια. Στις 4-5 μέρες στο ψυγείο σκληραίνει κ δεν τρώγεται.

Δοκίμασε ψωμί απο αλεύτι Ντίνκελ ,θα σωθείς !

Καλή όρεξη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια