Τελικά δεν μπορεσα 75 για 10.... αλλα έκανα για 9 ! Καθαρές επαναλήψεις. +1 επαναληψη προοδος.
Δοκιμασα και 10η αλλα μου τη μάζεψε ο σπότερ απο το στήθος. Δεν είχα 10η στα 75 κιλά πιέσεις πάγκου για στήθος δυστυχως αλλα δεν πειράζει.
Στους ώμους κτυπησα 22.5 σε κάθε χέρι για 10 τιμιότατες επαναληψεις εκανα βεβαια ενα λάθος δεν έσφιξα το κορμό και ηταν κακό αλλα την επομενη φορά θα το προσέξω θα πάρω ανασα κ σαν να κανουμε deadlift. +2 επαναληψεις προοδος. Γενικα σημερα πηγα ξεκουραστος γιατι ειχα ρεπό και έριξα εναν απιστευτο ύπνο απο τη 1.30 χθες βράδυ μέχρι τις 11 σημερα το πρωί .... χαχαχ αυτα μονο εργένης!
πρωι πριν τη προπονηση κουακερ - καρυδια - αγαβη - γιαουρτι και λιγη σοκολατιτσα τομπλερον ετσι για τη γευση
μεσημεράκι μετα τη προπονηση εκανα γαλλικα τοστ με αυγά και σαλάτα. 5 φετες ψωμι , 5 αυγα , τυρί φέτες και λάχανο σαλάτα.
Και πριν λιγο.... εφτιαξα ενα πραγματικα αγαπημενο πιατο.
Μακαρονια ολικης με τονο κ τριμερο τυράκι... εβαλα κ λάδι κ λιγο πολτο κ τα ανακατεψα
μούγκριζα σαν αγριόχοιρος. Καλύτερο και απο σέξ. (Πλάκα κανω) αλλα το φτάνει οκ. χαχαχα
Λοιπον εδω το πιάτο το οποιο δε βγηκε πολυ καλα και μετά θα βαλω κ τη σημερινη προπονηση. Θα βγω μια βολτα να περπατησω που εχει ωραιο βράδυ με φεγγαράδα που ειμαι κ ρομαντικό παιδι... και θα τα πούμε μετά.
185γρ μακαρονι βρασμενο , 10 μλ λαδάκι , 25 γρ πολτος (σκετος) ααπλά ΚΥΚΝΟΣ... 150γρ τονος , 50γρ τυράκι χαμηλων λιπαρών και λιγο αλάτι. Βουτυρο δεν έβαλα... εν ηθελα να το βαρυνω άλλο
Οποτε έχουμε
ΘΕΡΜΙΔΕΣ -> 755
ΠΡΩΤΕΙΝΗ -> 65 γρ
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ -> 60γρ
ΛΙΠΑΡΑ -> 29
ΕΝΤΆΞΕΙ εχει λιγα λιπαρα και λογω του λαδιού αλλα δεν πειράζει κ τα λιπαρά χρειάζονται στη διατροφούλα μας.
Πραγματικα νιωθω το σώμα μου λες και έχω φάει ξυλο παιδια γιατι τα 75 κιλα δεν ηταν το μοναδικό σέτ
έκανα και άλλο με 6 επαναληψεις μετά επαιξα και 70 για αλλα 2 σέτ και γενικα εκανα 4 σετ δυνατά στο πάγκο γιατι ειχα ορεξη ήμουν κ ξεκουραστος κ ήθελα ετσι να φτάσω σε .... οργασμο... εννοω να μ αρεσει η προπονηση.
Αυτα. Enjoy ... φιλάκια !