Ευχαριστώ!
Το θέμα δεν ειναι μονο ποσα χρονια κάνω γυμναστική η κάνουμε αλλά ποσα από αυτά είναι σωστά!
Θέλω να το παω όσο παει με φυσικό τρόπο. Μ αρέσει η γυμναστική κ ειναι τρόπος ζωής! Νομίζω έχω ακόμη περιθωρεια να γεμίσω σε traps ώμους χέρια στήθος κ πλατη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023
Εκανα αλλά λάθη εγώ. Δεν εκανα το deload που χρειαζόταν και το πηγαινα για 2-3 μήνες έτσι.
Όποτε από ότι κατάλαβα τα σκληρά σου σετ ειναι 4 ανά προπονηση;
Και συνολικά κανεις 7 ασκήσεις επι 3 - 4 σετ 21-28 σετ την εβδομάδα ;
Εγώ έκανα μέχρι 20 απλά μάλλον έκανα πολλα μέχρι την αποτυχία.
Θα το αλλάξω τώρα. Εμένα μ αρέσουν τα λίγα σετ. Ο μινιναλισμος. Δεν μ αρέσει ο μεγάλος όγκος προπονησης.
Και ο στόχος είναι να κάνω κάποια ωραία νουμερα κ να έχω κ παραπανω μυϊκή ανάπτυξη από αυτήν που έχω τώρα.
Πχ παγκος θα ήθελα να παιζω 40 άρια σε κάθε χέρι στο μέλλον.
Έχω να δοκιμάσω 2 πλανα. Το ένα δοκιμάστηκε αυτό με τα 20 σετ ανά βδομάδα το πολυ κ ανά μυϊκή ομάδα μιλάω παντα για τις μεγάλες. Και καμια 10 άρια σετ συνολο στην αποτυχία μπορεί κ παραπανω.
Τώρα θα κάνω είτε 6-8 σκληρά σετ μια φορά την εβδομάδα για μια μυϊκή ομάδα κ θα φευγω κ μετα ξανά την άλλη Δευτέρα η δυο φορες την εβδομάδα από 8 σετ... Εκ των οποίων τα 7-8 στο συνολο θα είναι σκληρά.
Και τότε αναρωτιέσαι αν είναι να το κάνω έτσι γιατί δεν παω να το κάνω μια κ έξω από το να κάνω κ αλλά σετ ; και μετά εδώ μια βδομαδα ξεκουραση.
Δευτέρα Στήθος δικεφαλοι 7 σετ στήθος μέχρι την αποτυχία και αλλά 3 δικεφαλοι
Τετάρτη Πόδια.
Πέμπτη η Παρασκευή πλατη τρικεφαλοι κ τέλος.
Θα δω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023
Γιατί δεν κάνεις το δικό μου ;
Τσιμπα και μια φωτο να μη νομίζεις ότι στα 93 κιλά π έφτασα έγινα μπουχεσας!!!