juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-12-23

22:59
Καλησπέρα στην ομάδα του fitness. Μετά από καιρό, ας γράψω την προπόνηση ποδιών με έμφαση στους τετρακεφάλους, που με έχει αφήσει σύξυλο στο κρεβάτι από την κούραση. 
Περίπου 1 ώρα και 35 λεπτά πήγε συνολικά η προπόνηση. Δουλεύω σε high intensity σύστημα οπότε τα διαλείμματα μου είναι πολύ μικρά.
Καλές προπονήσεις σε όλους και με ρέγουλα τα γλυκά τις γιορτές.

- Quads
- Ζέσταμα με leg extensions ---> 3 x 12 (40, 45 και 50 kg). Έπειτα 3 x 8 (80, 85, 90 kg)
- Squat Machine (neutral stance) ---> 1 x 12 (80 kg), 3 x 8 (160, 170, 180 kg)
- Προβολές σε διάδρομο ---> 4 x 40 m (10 kg/χέρι)
- Hamstrings
- Standing leg curl ---> 1 x 12 (20 kg/πόδι) , 3 x 8 (40, 42.5, 45 kg/πόδι)
- Leg Press (wide stance) ---> 1 x 12 (250 kg), 3 x 8 (320, 360, 400 kg)
- Ab/Ad-ductors
- Abductor machine ---> 2 x 12 (50, 55 kg) , 2 x 10 (60, 65 kg)
- Adductor machine ---> 2 x 12 (50, 55 kg) , 2 x 10 (60, 65 kg)
- Calves
- Leg press, calves press ---> 2 x 15 (70 kg), 2 x 15 (80 kg), 1 x 15 (110 kg)
- Squat machine, calves raises ---> 2 x 12 (80 kg), 2 x 12 (100 kg), 1 x 12 (110 kg)
- Seated calves raises---> 2 x 15 (30 kg), 2 x 15 (35 kg) , 2 x 15 (40 kg)
- Core
- Crunches machine ---> 4 x 15 (30, 30, 35, 35 kg)
- Crunches στο στρώμα ---> 4 χ 15 (με 6 kg αλτήρα πίσω από το κεφάλι)
- V-ups στο στρώμα ---> 4 χ 20
Περίπου 1 ώρα και 35 λεπτά πήγε συνολικά η προπόνηση. Δουλεύω σε high intensity σύστημα οπότε τα διαλείμματα μου είναι πολύ μικρά.
Καλές προπονήσεις σε όλους και με ρέγουλα τα γλυκά τις γιορτές.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

18-12-23

16:38
Πήρα χθες ένα κοτόπουλο από τον πετρετζικη τρομερό.... Το ζέσταμα λίγο στη φριτέζα.
Ντομινος πεπερονι έρωτας απλά...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

19-12-23

09:25
Χθεσινή προπόνηση Πλάτης 5 ασκήσεις (1 φορά την εβδομάδα)
1. Pull down σε τροχαλία
65 κιλά για 8 επαναλήψεις
55 κιλά x 8
50 x 7
Πρώτη φορά βάζω 65 κιλά.... ηταν δυνατό σέτ με καλή τεχνική και με άδειασε... δεν ειχα μετά για αλλη στα 50.
2. Αρσεις τραπεζοειδούς με αλτήρες
25 κιλά σε κάθε χέρι για 14
το ίδιο για 13
το ίδιο για 12
3. Κωπηλατική σε μηχάνημα με ελεύθερα βάρη / χέρι εναλλάξ
(Επειδή δεν θέλω να πιέζω το στομάχι μου πολύ στο μαξιλαράκι κάνω το κάθε χέρι ξεχωριστά)
45 κιλά / χέρι x 14
45 κιλά x 12
45 x 12
4. Κωπηλατική σε μηχάνημα με ελευθερα βάρη (το ίδιο μηχάνημα απλα κατεβάζω το κάθισμα τέρμα κατω να πιάνει άνω μέρος πλάτης)
40 κιλά / χέρι x 12
40 x 11
35 x 11
35 x 10
5. Εκτάσεις κορμού
+20 κιλά στα χέρια για 15
+20 κιλά για 11
+10 για 12
Και ένα πάτημα στη πλάτη ....
Θέλω να κτυπήσω μια ντόμινος σήμερα.... με πιπεριά μανιτάρια το τυράκι το ωραίο που βάζουν τη σάλτσα τομάτας καπνιστη γαλοπούλα και μπεϊκον αλλα.... δεν το βλέπω να φευγει ποτέ η κρέπα κάτω χαμηλά.

1. Pull down σε τροχαλία
65 κιλά για 8 επαναλήψεις
55 κιλά x 8
50 x 7
Πρώτη φορά βάζω 65 κιλά.... ηταν δυνατό σέτ με καλή τεχνική και με άδειασε... δεν ειχα μετά για αλλη στα 50.
2. Αρσεις τραπεζοειδούς με αλτήρες
25 κιλά σε κάθε χέρι για 14
το ίδιο για 13
το ίδιο για 12
3. Κωπηλατική σε μηχάνημα με ελεύθερα βάρη / χέρι εναλλάξ
(Επειδή δεν θέλω να πιέζω το στομάχι μου πολύ στο μαξιλαράκι κάνω το κάθε χέρι ξεχωριστά)
45 κιλά / χέρι x 14
45 κιλά x 12
45 x 12
4. Κωπηλατική σε μηχάνημα με ελευθερα βάρη (το ίδιο μηχάνημα απλα κατεβάζω το κάθισμα τέρμα κατω να πιάνει άνω μέρος πλάτης)
40 κιλά / χέρι x 12
40 x 11
35 x 11
35 x 10
5. Εκτάσεις κορμού
+20 κιλά στα χέρια για 15
+20 κιλά για 11
+10 για 12
Και ένα πάτημα στη πλάτη ....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θέλω να κτυπήσω μια ντόμινος σήμερα.... με πιπεριά μανιτάρια το τυράκι το ωραίο που βάζουν τη σάλτσα τομάτας καπνιστη γαλοπούλα και μπεϊκον αλλα.... δεν το βλέπω να φευγει ποτέ η κρέπα κάτω χαμηλά.

Guest 126033
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-12-23

09:32
Πω πω μπήκα και εγώ εδώ χαλαρα ...Πήρα χθες ένα κοτόπουλο από τον πετρετζικη τρομερό.... Το ζέσταμα λίγο στη φριτέζα.
View attachment 127132
View attachment 127133
Είμαι από τις λίγες γυναίκες φαντάζομαι που τρώω άνετα για πρωινό ολόκληρη πίτσα η και πιτογυρο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-12-23

09:35
Πω πω μπήκα και εγώ εδώ χαλαρα ...
Είμαι από τις λίγες γυναίκες φαντάζομαι που τρώω άνετα για πρωινό ολόκληρη πίτσα η και πιτογυρο![]()
Καλά η πιτσα που έβαλα ήταν η μεσαία της ντομινος.... Προφανώς και την επόμενη φορά θα παρω μεγάλη!!! Αλλά θα χω κάνει προετοιμασια μόνο πρωινο θα χω φάει κατά τις 12-1 και μετά κατά τις 4-5 το απόγευμα θα τη παρω με 1.5 λίτρο κοκα κολα λαιτ

Θα την ανεβάσω εδώ... Πάμε για PR και στις πιτσες όχι μόνο στο γυμναστήριο!!!
Guest 126033
Επισκέπτης

19-12-23

09:44
Πίτσα μόνο με μπυριτσα καλό μου ...Καλά η πιτσα που έβαλα ήταν η μεσαία της ντομινος.... Προφανώς και την επόμενη φορά θα παρω μεγάλη!!! Αλλά θα χω κάνει προετοιμασια μόνο πρωινο θα χω φάει κατά τις 12-1 και μετά κατά τις 4-5 το απόγευμα θα τη παρω με 1.5 λίτρο κοκα κολα λαιτ
Θα την ανεβάσω εδώ... Πάμε για PR και στις πιτσες όχι μόνο στο γυμναστήριο!!!
Και κοκα κολα όταν πίνεις πίνεις κανονική...
Ή την κάνεις την γουρούνια ή όχι

Και σε αυτά πρέπει δεν εχει

Έχε χάρη που είπα αυτή την εβδομάδα να κρατηθώ να μην φάω κρέας ,πίσω μου σ έχω σατανά

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-12-23

09:45
Πίτσα μόνο με μπυριτσα καλό μου ...
Και κοκα κολα όταν πίνεις πίνεις κανονική...
Ή την κάνεις την γουρούνια ή όχι
Και σε αυτά πρέπει δενθεχει
Έχε χάρη που είπα αυτή την εβδομάδα να κρατηθώ να μην φάω κρέας ,πίσω μου σ έχω σατανά![]()
Μα δεν το κάνω για τις θερμιδες... απλά η κανονική εχει πολλή ζάχαρη και με φουσκώνει ενω η άλλη εχει τη γευση της κοκα κολας και ειναι και ελαφρυά!!!!
μΠΥΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... δεν μ αρεσε ποτέ. Ουτε ο καφές.
Guest 126033
Επισκέπτης

19-12-23

12:03
ignoreμΠΥΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... δεν μ αρεσε ποτέ. Ουτε ο καφές.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.

19-12-23

13:08
Προμοτάρει κανένα vegan brand η απλά θέλει να πάει με το ρεύμα.
Στα καλύτερα του ο Άρνολντ έτρωγε ολόκληρα κοτέτσια.
Vegaνισμος και μυϊκή ανάπτυξη δεν πάνε μαζί
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-12-23

13:23
Κοτέτσια ολόκληρα και μετά.... άδειαζε τα φαρμακεία.... για παστίλιες.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.240 μηνύματα.

19-12-23

14:28
Φαίνεται λίγο αψητη η πίτσα , δεν έχει πάρει χρωματακιΠήρα χθες ένα κοτόπουλο από τον πετρετζικη τρομερό.... Το ζέσταμα λίγο στη φριτέζα.
View attachment 127132
View attachment 127133
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-12-23

14:33
Φαίνεται λίγο αψητη η πίτσα , δεν έχει πάρει χρωματακι
Μόνο αν τις τρώς ξεροψημένες.
Τρομερή, ανώτερη και απο πίτσα φάν.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

19-12-23

21:28
Οι μονομάχοι στην αρχαία Ρώμη τι έτρωγαν;Προμοτάρει κανένα vegan brand η απλά θέλει να πάει με το ρεύμα.
Στα καλύτερα του ο Άρνολντ έτρωγε ολόκληρα κοτέτσια.
Vegaνισμος και μυϊκή ανάπτυξη δεν πάνε μαζί
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.

19-12-23

21:49
Έτρωγαν πολλούς υδατάνθρακες σε μεγάλες ποσότητές και κυρίως κριθάρι.Οι μονομάχοι στην αρχαία Ρώμη τι έτρωγαν;
Αυτό γιατί ήθελαν να παχύνουν και να φαίνονται ογκώδης στην αρένα.
Μην ξεχνάς ότι ήταν δούλοι οπότε η φυτική διατροφή ήταν πολύ φτηνότερη για τα αφεντικά,
Και ότι επίσης σκοπός των μονομαχιών ήταν κυρίως το θέαμα.

Τι έτρωγαν οι μονομάχοι; Και πέθαιναν όντως στην αρένα; | LiFO
Η εικόνα που έχει δημιουργήσει το Χόλιγουντ για τους μονομάχους είναι μάλλον παραπλανητική. Τι ίσχυε, όμως, στ' αλήθεια;

Οι Ρωμαίοι στρατιώτες στις λεγεώνες έτρωγαν κρέας?
juste un instant
Επιφανές μέλος

19-12-23

22:29
Οι μονομάχοι είχαν μεγαλύτερη φήμη όμως.Έτρωγαν πολλούς υδατάνθρακες σε μεγάλες ποσότητές και κυρίως κριθάρι.
Αυτό γιατί ήθελαν να παχύνουν και να φαίνονται ογκώδης στην αρένα.
Μην ξεχνάς ότι ήταν δούλοι οπότε η φυτική διατροφή ήταν πολύ φτηνότερη για τα αφεντικά,
Και ότι επίσης σκοπός των μονομαχιών ήταν κυρίως το θέαμα.
![]()
Τι έτρωγαν οι μονομάχοι; Και πέθαιναν όντως στην αρένα; | LiFO
Η εικόνα που έχει δημιουργήσει το Χόλιγουντ για τους μονομάχους είναι μάλλον παραπλανητική. Τι ίσχυε, όμως, στ' αλήθεια;www.lifo.gr
Οι Ρωμαίοι στρατιώτες στις λεγεώνες έτρωγαν κρέας?

R.W. Davies is not saying the Roman soldiers were primarily meat-eaters. Their diet was mostly grain: wheat, barley, and oats, mainly, but also spelt and rye. Just as Roman soldiers were supposed to dislike meat, so too they were supposed to detest beer; considering it far inferior to their native Roman wine.Jan 30, 2020
Gaspar
Περιβόητο μέλος

19-12-23

23:24
η βάση της μερίδας ήταν το σιτάρι, τους έδιναν όμως και μπέικον και τυρί.
+ότι έβρισκαν ή κυνηγούσαν
Από το άρθρο που χρησιμοποίησες σαν πηγή
www.thoughtco.com
+ότι έβρισκαν ή κυνηγούσαν
Από το άρθρο που χρησιμοποίησες σαν πηγή
Excavated Bones Reveal Diet Details
Much of Davies' work in "The Roman Military Diet" is interpretation, but some of it is a scientific analysis of bones excavated from Roman, British, and German military sites dating from Augustus to the third century. From the analysis, we know the Romans ate ox, sheep, goat, pig, deer, boar, and hare, in most places and in some areas, elk, wolf, fox, badger, beaver, bear, vole, ibex, and otter. Broken beef bones suggest the extraction of marrow for soup. Alongside the animal bones, archaeologists found equipment for roasting and boiling the meat as well as for making cheese from the milk of domesticated animals. Fish and poultry were also popular, the latter especially for the sick.
Did Roman Soldiers Eat Meat?
In 'The Roman Military Diet,' R.W. Davies argues against the idea that unless they were from the provinces, Roman soldiers were vegetarian.
juste un instant
Επιφανές μέλος

20-12-23

06:31
Ναι, δεν απέκλειαν εντελώς το κρέας αλλά η κυρία βάση τους ήταν
Και οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν πολύ σπάνια κρέας. Σπανιότατα θα έλεγα...
Επίσης
Και οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν πολύ σπάνια κρέας. Σπανιότατα θα έλεγα...
Γενικά, εκτός από τους ομηρικούς ήρωες και τα συμπόσια, η κρεατοφαγία περιοριζόταν στις δημόσιες και ιδιωτικές γιορτές.
Επίσης
Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι αυστηρότατη και απαγορεύει όχι μόνο την κρεοφαγία, αλλά και κάθε ζωική τροφή επί 220 ημέρες το χρόνο. Την αποχή από τη βρώση ζωικών τροφών τη θεωρούν σαν μέσον εξαγνισμού, γιατί τις θεωρούν μιαρές!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-23

09:32
Χθεσινή προπόνηση 1 άσκηση στήθος - 2 ασκήσεις ποδιών και 1 γλουτών.
Πρέσα στήθους 1ο σέτ 80 x 12 , 80 x 9 , 70 x 8 , 70 x 8
αλλη μια βδομάδα που ανεβάζω κιλά ή επαναλήψεις και μετά θα μεινω στα ίδια ή θα χαμηλώσω λιγο και θα δουλευω αλλες παραμέτρους. Πχ Time Under Tension. Σίγουρα όμως δεν θα πέσω πολύ σε κιλά... πχ τα 32.5/ χέρι στον επικληνή τα κάνω τωρα στα 86 κιλά θα πρέπει να τα κανω και στα 80 που θα έχω πέσει.
Απο την άλλη
Ότι φάμε - φάμε μέχρι τέλος του χρόνου (παντα μέσα στο πλαίσιο θερμιδών που έχω ορίσει) μετά φουλ στεγνή διατροφή γιατι τον Μάϊο θα πρέπει να εχω πέσει κάτω απο 12% ποσοστό λίπους τωρα πρέπει να ειμαι γυρω στο 17-18% γενικά αυτο που είδατε κάτω στην πλάτη δεν πρέπει να υπάρχει καν και το πάνω όπως ειναι + μισο ή ενα κλίκ πιο πάνω αμα μπορέσω.
πχ το cheating ειναι ανεκτό μέχρι τέλος χρονου μονο εάν ειναι μέχρι την συντήρηση πχ 2600 θερμίδες. Μετά δεν θα έχει ούτε τέτοια άντε μιά φορά το 2μηνο.
Πρέσα στήθους 1ο σέτ 80 x 12 , 80 x 9 , 70 x 8 , 70 x 8
αλλη μια βδομάδα που ανεβάζω κιλά ή επαναλήψεις και μετά θα μεινω στα ίδια ή θα χαμηλώσω λιγο και θα δουλευω αλλες παραμέτρους. Πχ Time Under Tension. Σίγουρα όμως δεν θα πέσω πολύ σε κιλά... πχ τα 32.5/ χέρι στον επικληνή τα κάνω τωρα στα 86 κιλά θα πρέπει να τα κανω και στα 80 που θα έχω πέσει.
Απο την άλλη
Ότι φάμε - φάμε μέχρι τέλος του χρόνου (παντα μέσα στο πλαίσιο θερμιδών που έχω ορίσει) μετά φουλ στεγνή διατροφή γιατι τον Μάϊο θα πρέπει να εχω πέσει κάτω απο 12% ποσοστό λίπους τωρα πρέπει να ειμαι γυρω στο 17-18% γενικά αυτο που είδατε κάτω στην πλάτη δεν πρέπει να υπάρχει καν και το πάνω όπως ειναι + μισο ή ενα κλίκ πιο πάνω αμα μπορέσω.
πχ το cheating ειναι ανεκτό μέχρι τέλος χρονου μονο εάν ειναι μέχρι την συντήρηση πχ 2600 θερμίδες. Μετά δεν θα έχει ούτε τέτοια άντε μιά φορά το 2μηνο.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

20-12-23

16:39
Αυτό τι σχέση έχει με την μυική ανάπτυξη και δύναμη?Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι αυστηρότατη και απαγορεύει όχι μόνο την κρεοφαγία, αλλά και κάθε ζωική τροφή επί 220 ημέρες το χρόνο. Την αποχή από τη βρώση ζωικών τροφών τη θεωρούν σαν μέσον εξαγνισμού, γιατί τις θεωρούν μιαρές!
Νηστεύω κάθε σαρακοστή και όταν ξανατρώω κρέας νιώθω σαν να επέστρεψε η ζωή μέσα μου!
Οι ζωικές πρωτεΐνες είναι πλήρεις, έχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.
Από τις φυτικές οι περισσότερες είναι φτωχές σε αμινοξέα.

Ζωικές ή Φυτικές πρωτεΐνες: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή πρωτεΐνης; | Wikihealth.gr
Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για κρίσιμες διεργασίες όπως η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, οι κυτταρικές διεργασίες, η κυτταρική δομή και η ανάπτυξη, μεταξύ άλλων. Έτσι, είναι σημαντικό να καταναλώνετε καθημερινά …

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- Wonderkid
- Scandal
- johnsala
- Unboxholics
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.