Τις άρσεις τις κάνεις πρώτες σαν άσκηση και αφου εισαι ξεκουραστη. Στην αρχη μέχρι να συνηθισεις συμβαινει αυτο μη ξεχνάς οτι οι περισσοτεροι εχουμε αγυμναστους χαμηλους ραχιαιους οποτε θα νιωσεις λιγο ζορι αναγκαστικά. Εγω την 1η φορά που έκανα με 20 κιλά! Άδεια μπάρα. Την επομενη ημέρα ενιωθα τη μεση μου να ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Χάλια αγυμναστος στη μέση. Πριν 1.5 χρονο που την εκανα πρώτη φορά.
Μη νομιζεις και εγω που κ που εχω ενα τσιμπηματάκι στο ισχιο αλλα δεν ειναι ενοχλητικο και δεν το χω ψάξει. Τωρα βρήκα για τον δικεφαλο που με απασχολει και απο οτι διαβαζω δεν ειναι οι άρσεις. Αλλου ειναι το προβλημα.
Σε οποιαδηποτε κινηση πάνω απο το κεφάλι. Πάγκο - καθισματα - μονοζυγο. Το προβλημα εμφανιζεται στην ωμογληνη οπου η μακρα κεφαλη του δικεφαλου τριβεται στο κοκκαλο. Δειχνει ασκησεις για τους στροφεις των ωμων ωστε να σηκώσεις με κάποιο τροπο τον ώμο σου κ το προβλημα να σταματησει να εμφανζεται.
Στο τέλος το κοβω να παιρνουμε πτυχιο στην ορθοπεδικη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ολα αυτα τα τρωω και δεν παχαινω , ειναι το σκαρι μου κτλπ κτλπ θα τους βάλεις ενα μεγάλο Χ με μπολντ θα τσαλακωσεις το χαρτι και θα το πετάξεις στο καλάθι
Καθενας μπορει να κανει οτι θέλει αρκει να έχει συνέπεια και να ακολουθει τυπικά ενα προγραμμα για το στοχο του.
Εσυ προφανως δεν ειδες αλλαγες γιατι δεν ειχες το καταλληλο προγραμμα. Πρέπει να βρεις εναν περσοναλ να χει ορεξη να ασχοληθει ή να ξεκινησεις σιγα σιγα να ψαχνεσαι μονος σου.
Γενικά πάντως να ξέρεις οτι δουλευει πολύ το στεγνο φαγητο, η επαρκης ποσοτητα πρωτεινης και η προοδευτικοτητα στο γυμναστηριο. Δεν ειναι αναγκη να βαζεις πολλα κιλά. Που βεβαια και αυτα οποιος τα κάνει ειναι αξιος σεβασμου αρκει να τα κανει με σωστη τεχνική.
Αρκει καθε φορά να βρισκεις ενα τροπο να προκαλεις τους μυς σου. Οταν λοιπον σημερα πας γυμναστηριο και εκτελεσεις 10 κάμψεις. Και την επομενη φορά ξαναπάς και εκτελέσεις 12 ή 10 αλλα με πιο αργο τέμπο μετά γυρισεις σπιτι και φάς ρυζι καστανο με γλωσα ή μπακαλιαρο ή κοτοπουλο ο οργανισμος στην διαρκεια που εσυ κοιμασαι θα αναπλάσει το σωμα σου και με τη πρωτεινη που τον ταισες θα φτιαξει νεους μυικους ιστους μεγαλυτερους απο αυτους που ειχε για να εκτελει 12 κάμψεις πλέον και οχι 10.
Για αυτο σου ειπα αρχικα οτι χωρις log file να σημειωνεις τι επαναληψεις εκανες και τι κιλα και τι τεμπο δεν μπορεις να ξέρεις αν εχεις προοδο στο γυμναστηριο.
Συνεπεια αυτης της μυικης αναπλασης ειναι να σηκωθεις εσυ μετα απο μερικες μέρες και να δεις ξαφνικά να διαγραφονται οι ώμοι σου επειδη θα έχουν μεγαλώσει ή το στηθος σου, μετα θα πορωθεις με τη διαδικασια και θα γινεις σαν και εμάς
θα σε λενε ανωμαλο οτι δεν τρως πατατακια αλλα δε πειράζει ! Ολοι έχουμε μια ανωμαλια μέσα μας