Σ'ευχαριστώ για την τόσο λεπτομερή απάντηση.
Όσο αφορά στο βάρος, πριν ξεκινήσω γυμναστική περίπου δυόμιση μήνες ήμουν 54 κιλά αγυμναστη οπότε τα ιδανικά για εμένα ήταν τα 50-52. Αφού ξεκίνησα όμως μπορεί να έβαλα ένα κιλό αλλά έχασα και πόντους και γενικά έσφιξα οπότε ο εαυτός μου Μου φαίνεται σάν 52 κιλά αλλά δεμένα. Οπότε πλέον δεν αγχώνομαι για τα κιλά μου

Ξεκινάω πρώτα με το hiit επειδή είμαι λιγότερο κουρασμένη και ναι επειδή με νοιάζει πιο πολύ η ενδυνάμωση, φροντίζω να επιλέγω κάτι με βάρη (εγώ έχω πολύ ελαφριά, του ενός κιλού). Πχ το upper body burn out απο Danielle, το interval mix ή το cardio chisel camp. Αλλά αφού λειτουργούμε έτσι, αν δεν κάνωhiit με βάρη να το κάνω στο τέλος.Προσπαθώ να εναλλάσσω τις περιοχές που γυμνάζω αλλά για να είμαι ειλικρινής επιλέγω περισσότερο αυτά που είναι για κοιλιακούς και χερια.
Τώρα απο τούς προπονητές, ο Κεντα μ εκνευρίζει γιατί δεν εξηγεί καλά τις ασκήσεις, το κάνει πολύ γρήγορα. Η Ντάνιελ είναι από τις αγαπημένες μου όπως και η Jeannette,η Breann και η Cassey. Αυτό που θα αποφύγω να κάνω είναι yoga γιατι κάποιες φορές γίνεται επικίνδυνη και δε θά ήθελα να σπάσω το λαιμό μου πχ. Αν θα κάνω θα κάνω τα πολύ basic προγράμματα για αρχάριους.