Η Πρωτεινη ειναι για να τροφοδοτεις τους μύς, να τους βοηθάς να τραφούν ετσι ωστε να μεγαλώσουν οσο ανεβάζεις αντισταση, αλλα άν εσυ το δουλευεις σωστά κάνεις ανασυσταση καιγοντας το λίπος. Αν εισαι στα ιδια κιλά και γινεται αυτο που λές το πάς καλά ή αν βλεπεις στο καθρεφτη οτι καθαριζεις λιπος χωρις να "μικραινεις" ή να χανεις το σχημα σου.
Οπως πολύ σωστα ειχε πει και ο Phil strife δεν υπάρχει "ειμαι σε ογκο" ή "ειμαι σε γράμμωση" το να μεγαλώνουν οι μυς ειναι απλα ενας μηχανισμος άμυνας του οργανισμου. Και μπορει να γινει ταυτοχρονα δε χρειάζεται να μπεις πρώτα σε ογκο να πάρεις ενα καρο σαβουρα πάνω σου μετά να την "χάσεις" και να μεινεις πάλι ο ιδιος οπως πριν ξεκινησεις. Αδυνατος μεν me χαμηλη μυικοτητα δε. Καλυτερα να αρχισεις με στοχο τα λεγομενα lean gains.
Οποτε αν εσυ τρως καθαρά..... κανεις σωστη γυμναστικη και παιρνεις και τη πρωτεινη που χρειάζεσαι θα αρχιζεις να βλέπεις αποτελέσματα. Αλλά μπορει να χρειαστει για 3-4 μήνες να τρως τα ιδια φαγητά. 5-6 φαγητα την εβδομάδα και πάλι λούπα. Στο λέω γιατι το LEAN GAINS ακουγεται απλο αλλα δεν ειναι.
Κοβεις πολλά. Ψωμάκια ολικής , σαλτσούλες, τυράκια , μελάκια , μαρμελάδες "λαιτ" , δημητριακα "φιτνεσ" , μερεντουλα απο την myprotein κτλπ αλλα έτσι πάει οποιος θέλει να γινει σαν ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ... πρέπει να τρώει και σα ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
1 πιατο ρυζι βραστο με σολομο + 1 κουταλια λάδι + λιγο αβοκάντο + λεμονάκι και αλατάκι. Αυτο σημαινει "καθαρο" φαγητο.
βραστη πατατούλα με αλατάκι , λεμονι , λαδάκι + μπιφτέκι άπαχο (χωρις ψωμια μέσα) ή τονο ή μπακαλιάρο ή κοτοπουλο στήθος !
Και θα μου πεις.... κάτσε ρε μεγάλε.... γιατι πολυ ψυχαναγκαστικος μας βγήκες , δηλαδη δεν ειναι ΥΓΙΕΙΝΟ να φάω το πρωι 2 φέτες ψωμι ολικης απο το φουρνο με μέλι και μαρμελάδα "φιτνεσ" που έφτιαξε η μαμα;
Ναι υγιεινο μπορει να ειναι. Σιγουρα απο το να φάς σκατό φαγο απο τα Έβερεστ ειναι κλάσεις καλύτερο.Αλλα για την δουλειά που θέλεις δεν κάνει. Αλλο υγιεινη διατροφη άλλο αθλητική διατροφη για συγκεκριμένες επιδοσεις.