Συμφωνω ότι το porridge είναι αηδία. Ωμό είναι πιο ωραίο. Εμένα μου αρέσει με γάλα και κακάο. Μου αρέσουν και αυτά με γεύσεις (ειδικά με maple syrup ή μήλο και κανέλα) τα οποία επίσης τα τρώω με κρύο γάλα. Τελευταία παίρνω δημητριακά vector που έχουν πιο πολλή πρωτεϊνη και τα τρώω με γάλα και ένα scoop πρωτεϊνη σοκολάτα όταν έχω όρεξη για επιδόρπιο.
Ξεκίνησα να πηγαίνω πάλι στην δουλειά και έχω τρελαθεί στο τρέξιμο και όταν επιστρέψω σπίτι είναι εξαντλημένη για άσκηση. Τετάρτη σήμερα και έπρεπε να είχα βγάλει μέχρι τώρα 2 φορές ασκήσεις με αντιστάσεις και ένα ΗΙΙΤ και το μονο που έχω κάνει είναι αντιστάσεις στα χέρια χθες. Αύριο πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πόδια και ΗΙΙΤ ώστε να μου μείνουν πάλι χέρια και πόδια και να ξεκουραστώ την Κυριακή. Με έχει κουράσει και αγχώσει η κατάσταση στην δουλειά. Έχει συμπτώματα μια νοσοκόμα και έχει σίγουρα covid και έκανε το τεστ σήμερα και ελπίζω να κλείσουν εντελώς την πτέρυγα μας για 2 εβδομάδες γιατι όλο νομίζω ότι κόλλησα επειδή ήρθα σε επαφή μαζί της την περασμένη Πέμπτη. Φοβάμαι να έρχομαι σε επαφή με άλλο προσωπικό γιατί μπορεί να κόλλησαν και αυτοί. Βαρέθηκα να είμαι με μάσκα και γυαλιά όλη μέρα. Να μην μπορώ να πιω ούτε νερό. Να απολυμαινω χέρια, τάμπλετ, κινητό, πληκτρολόγιο, γραφείο, στυλό, χερούλια, διακόπτες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κάθε λεπτό. Άντε να κυκλοφορήσει το γ*μημενο εμβόλιο να τελειώνουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.