Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.672 μηνύματα.

20-12-20

17:32
Εγω εχω ψυχωση χαχαχαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
https://www.instagram.com/p/CGSE-HVDh2E/
An den γινω ετσι δεν θα εχω ικανοποιηση απ το σωμα μου,παρολο που ειναι καλο
Αμα είσαι διατεθειμένος να παρεις φάρμακα και να τρως πιτουρο όλη μέρα για κανα δυο χρόνια μπορεί κ να γίνεις.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.865 μηνύματα.

20-12-20

17:32
εεε devil ποτε εχεις να κανεις δικεφαλους ?
δεν παιζει να ειναι μονο με συμπληρωματα ετσι?Αμα είσαι διατεθειμένος να παρεις φάρμακα και να τρως πιτουρο όλη μέρα για κανα δυο χρόνια μπορεί κ να γίνεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.672 μηνύματα.

20-12-20

17:35
εεε devil ποτε εχεις να κανεις δικεφαλους ?
δεν παιζει να ειναι μονο με συμπληρωματα ετσι?
Εκανα σημερα που εκανα πλατη... Είχα προπονηση full body.
Xaxaxa a xaxaxa ναι οπωσδήποτε αυτός με συμπληρώματα έγινε έτσι κ κουακερ το πρωι.
Ασε μας ρε Νικο φαρμακωμενοι είναι όλοι αυτοί.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-12-20

17:36
Παιζει ο τύπος να κάνει high bar squat και γι αυτό να πιάνεται. Μπορεί να αλλάξει σε lowbar που συμμετέχει περισσότερο η πλάτη.πέτα τις ωμοπλάτες πίσω , δημιουργουν ενα φυσικο μαξιλαράκι με τον τραπεζοειδη ωστε πανω εκει θα στηριζεται η μπάρα και δεν θα πονάς. Πριν κάνεις καθισματα γυμνάζεις το στροφικο πέταλο ; πισω μοιρα ώμων ;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.865 μηνύματα.

20-12-20

17:37
αυτο προσπαθω να πετυχω αχχααχχααχαχχα για αυτο δεν εχω ικανοποιηση ...αλλα τεσπα φτανει που εχουμε καλη υγεια
@Devil
Instagram
www.instagram.com
δοκιμασε το 3ο βιντεο για τους δικεφαλους πλιςςςς ... και πες πως σου φανηκε ....εγω εχω να πω οτι αυτη η ασκηση μου εκανε την τερατσια αλλαγη στους δικεφαλους
@Devil

δοκιμασε το 3ο βιντεο για τους δικεφαλους πλιςςςς ... και πες πως σου φανηκε ....εγω εχω να πω οτι αυτη η ασκηση μου εκανε την τερατσια αλλαγη στους δικεφαλους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:39
αυτο προσπαθω να πετυχω αχχααχχααχαχχα για αυτο δεν εχω ικανοποιηση ...αλλα τεσπα φτανει που εχουμε καλη υγεια
Ο μόνος τρόπος να το πετυχεις αυτό Νίκο χωρίς φάρμακα ειβαι να γυμνάζεσαι συστηματικά 5-10 χρόνια με προπονηση και διατροφή κ να χεις κ λιγο γονίδια κ παλι δεν θα βγεις τόσο αψεγάδιαστο όσο αυτος. Οι τυποι αυτοί παιρνουν φάρμακα.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:40
Ναι αυτο μου φαινεται πως ειναι ...γιατι σημερα δεν εχω αυτο το πιασημοΠαιζει ο τύπος να κάνει high bar squat και γι αυτό να πιάνεται. Μπορεί να αλλάξει σε lowbar που συμμετέχει περισσότερο η πλάτη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:41
@Devil
www.instagram.com
Ωραία φαίνεται Νίκο θα τη δοκιμάσω ευχαριστώ.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:42
βαλτο στο προγγραμα για 1-2 εβομαδες και δες λιγο την μετρηση στο χερι αν σου αλλαζει κατι ...εμενα αυξηθηκε ο μυς κατα 1cm-1.5cm περιπουΩραία φαίνεται Νίκο θα τη δοκιμάσω ευχαριστώ.
ποτε θα ξανακανεις χερια ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:52
βαλτο στο προγγραμα για 1-2 εβομαδες και δες λιγο την μετρηση στο χερι αν σου αλλαζει κατι ...εμενα αυξηθηκε ο μυς κατα 1cm-1.5cm περιπου
ποτε θα ξανακανεις χερια ?
Εκανα σημερα τρικέφαλους. 1 άσκηση απομόνωσης. Εκανα με λάστιχο αρχικά για στήθος επιασα τις δυο λαβές τις κόλλησα στο κέντρο του στήθους κ πιεζα μπροστά καπάκι μετά για καμψεις με αργό τέμπο... 10 επαναλήψεις... Εκαψα το στήθος όσο δεν παει.
Μετά πηγα για εκτάσεις τρικέφαλο με λάστιχο πανω απο το κεφάλι.
Συνέχεια με σκυφτη κωπηλατικη για πλατη κ κωπηλατικη καθιστός με κάθε χέρι έπιασε καλά
Τέλος εκτάσεις ώμων με λάστιχο και κωπηλατικη όρθιος με το λάστιχο να έρχεται μπροστά στο προσωπο μου ώστε να πιάνει πίσω μοίρα ώμου. Και τέλος μια χαρά προπονηση. Σιγά οι επαναλήψεις και να νιώθεις ένταση.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

17:59
ωραιο αυτο ....αν το εκανες με βαρη ?Εκανα σημερα τρικέφαλους. 1 άσκηση απομόνωσης. Εκανα με λάστιχο αρχικά για στήθος επιασα τις δυο λαβές τις κόλλησα στο κέντρο του στήθους κ πιεζα μπροστά καπάκι μετά για καμψεις με αργό τέμπο... 10 επαναλήψεις... Εκαψα το στήθος όσο δεν παει.
Μετά πηγα για εκτάσεις τρικέφαλο με λάστιχο πανω απο το κεφάλι.
Συνέχεια με σκυφτη κωπηλατικη για πλατη κ κωπηλατικη καθιστός με κάθε χέρι έπιασε καλά
Τέλος εκτάσεις ώμων με λάστιχο και κωπηλατικη όρθιος με το λάστιχο να έρχεται μπροστά στο προσωπο μου ώστε να πιάνει πίσω μοίρα ώμου. Και τέλος μια χαρά προπονηση. Σιγά οι επαναλήψεις και να νιώθεις ένταση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

18:01
ωραιο αυτο ....αν το εκανες με βαρη ?
Γιατί τα λάστιχα δεν έχουν βάρος ;
Απλά δεν ξέρω αν αυτό το βάρος ει αι επαρκές για μυϊκή ανάπτυξη αν δεν είναι πανφως είναι σίγουρα μια χαρά για συντήρηση. Τι να κάνουμε φίλε για να γυμναστείς σωστά από ένα σημείο κ μετα θες εξοπλισμό εγώ πχ δεν είμαι αρχάριος.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

18:06
ποσο δυναμη εχουν τα λασριχα? καπου το γραφουν στο κουτιΓιατί τα λάστιχα δεν έχουν βάρος ;
Απλά δεν ξέρω αν αυτό το βάρος ει αι επαρκές για μυϊκή ανάπτυξη αν δεν είναι πανφως είναι σίγουρα μια χαρά για συντήρηση. Τι να κάνουμε φίλε για να γυμναστείς σωστά από ένα σημείο κ μετα θες εξοπλισμό εγώ πχ δεν είμαι αρχάριος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

18:14
Αυτά που δουλεψα εγώ για πισω μοίρα τρικεφαλων και στήθος μπροστά ήταν 18 κιλά. Σημασία έχει η ένταση που δίνουν. Πως το νιώθεις. Μη κολλάς στα κιλά. Έτσι κ αλλιώς τρικεφαλα κ δελτοειδης οπίσθια μοίρα δεν θέλουν πολλα κιλά για να γυμναστουν. Να ξέρεις.ποσο δυναμη εχουν τα λασριχα? καπου το γραφουν στο κουτι
Ουτε οι εκτάσεις ώμων θέλουν πολλα κιλά παρε ενα αλτηρακι 5 κιλά και κάνε την άσκηση πολυ σιγά στο ανέβασμα κ αν βγάλεις πανω απο 10 επαναλήψεις χωρίς να κάεις ελα πες μου.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

18:17
δεν εχω τετοια λαστιχα...μονο κατι γυναικεια που αυτα τα εχω για ζεσταμαΑυτά που δουλεψα εγώ για πισω μοίρα τρικεφαλων και στήθος μπροστά ήταν 18 κιλά. Σημασία έχει η ένταση που δίνουν. Πως το νιώθεις. Μη κολλάς στα κιλά. Έτσι κ αλλιώς τρικεφαλα κ δελτοειδης οπίσθια μοίρα δεν θέλουν πολλα κιλά για να γυμναστουν. Να ξέρεις.
Ουτε οι εκτάσεις ώμων θέλουν πολλα κιλά παρε ενα αλτηρακι 5 κιλά και κάνε την άσκηση πολυ σιγά στο ανέβασμα κ αν βγάλεις πανω απο 10 επαναλήψεις χωρίς να κάεις ελα πες μου.
για ωμους σκηωνω 20 κιλα 3χ10
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

18:32
δεν εχω τετοια λαστιχα...μονο κατι γυναικεια που αυτα τα εχω για ζεσταμα
για ωμους σκηωνω 20 κιλα 3χ10
20 κιλά ο κάθε αλτηρας ;
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

19:07
οχι οχι αλτηρας.....μπαρα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

19:17
οχι οχι αλτηρας.....μπαρα
Άδεια Ολυμπιακή μπάρα δηλαδή;

Εγώ όταν έκανα έβαζα 12.5 και 12.5 απο καθε πλευρα 45 κιλά δηλαδή.
Nick890
Επιφανές μέλος

20-12-20

19:25
ΧΑΧΑ...εμενα με 10 και 10 ειναι συνολικα 20κιλα
Άδεια Ολυμπιακή μπάρα δηλαδή;
Εγώ όταν έκανα έβαζα 12.5 και 12.5 απο καθε πλευρα 45 κιλά δηλαδή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-20

19:27
Η μπάρα μόνη της ζυγίζει 20 κιλά εγώ έβαλα αλλά 12.5 από κάθε πλευρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.