Τρωγε πρωτεινη για την αποκατάσταση και κάνε άσκηση που εμπλέκει το σημείο με το 50% του φορτίου που συνήθως σηκώνεις.
Αν θες τη γνώμη μου περιορισε τα πολλα ζογκλερικά σε στυλ jump squat η jump lunges για μένα πιασε ένα challenge και κάνε το μέχρι να το τερματισεις. Που θα σου δώσει πχ μια καλή βάση να συνεχίσεις κ με αλλά.
Πχ καμψεις η καθίσματα τα κανονικά επειδή όμως από ένα σημείο κ μετα αυτή η προπονηση γίνεται μυϊκής αντοχής και δεν σου προσφερει κάτι μυϊκά στην ανάπτυξη όχι πως η προπονηση μυϊκής αντοχής είναι άχρηστη αλλά παιζς με τις πολλες επαναλήψεις για να βγάλεις το challenge αλλά ταυτόχρονα ανέβαζε κ τη δυσκολία της άσκησης πχ πιασε μια 6αδα νερά αγκαλιά και κάνε καθίσματα δοκίμασε να βγάλεις 10 μετά 15 κτλπ. Μετά πιο αργά με πιο καλή τεχνική κτλπ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2020
Φίλε αμα βλέπεις ότι με το διατροφικό πλανο που έχεις δεν πετυχαίνεις τη μυϊκή ανάπτυξη που θες.... Είναι απλό αλλάζεις πλανο ξεκινάς να φορτώνεις φαγητό σιγά σιγά και ξεκινάς να ανεβαζεις κιλά κ στο γυμναστήριο. Θα βάλεις κ λίπος το οποίο μετά θα το κόψεις στη δίαιτα.
Και εγώ έχω κολλήσει στα 37- 37.5 χέρια.
Έτσι βλέπεις κάποιον να κτίζει σοβαρή μάζα με τα χρόνια... Τώρα νταξει το recomp δίνει μια μικρή βελτίωση... Και είναι ανάλογα ποσο θα δουλέψει στο καθένα.
Εγώ αμα δω ότι δεν έχω φέτος το αποτέλεσμα που θέλω με το recomposition με το που καβατζαρουμε Οκτώβριο 2021 θα χω κάνει τις φυσικοθεραπείες μου στο χέρι .... Ξεκινάω να φορτώνω φαγακι σιγά σιγά.. Και μπρος τη δόξα τραβάμε. Θα φτάσω 87 κιλά θα παρω δηλαδή αλλά 4-5 μέσα σε 6-7 μήνες κ μετα θα κόψω στα 84 παλι.
Έτσι θα παίξουμε άλλωστε ετσι κ άλλιως το φορτωμα των κιλών πρεπει να συνοδευεται κ από αυξηση φαγητου. Απλά σωστου φαγητου ετσξ όχι βρώμικο όγκο κ μαλακιες.