Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.869 μηνύματα.

06-01-21

19:22
AAA κατάλαβα 6 γεύματα την ημέρα .3ο γευμα![]()
Εγώ πάω με το σύστημα των4
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.736 μηνύματα.

06-01-21

19:29
AAA κατάλαβα 6 γεύματα την ημέρα .
Το πρωτο ήταν αυτό τα αλλά 2 αυτά που είδες με το μπιφτέκι ένα μετά προπονητικό πρωτεινη κ 1 μήλο. Πιο μετά θα φαω άλλο 1 μαζί με 1 αυγό και 1 πατατα ακόμη.
Συνημμένα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.736 μηνύματα.

06-01-21

20:52
Εγω δεν μπορώ να κάνω γιατί το λάστιχο που έχω δεν έχει μεγάλη αντίσταση (γυναικείο)
Έλα ρε μάγκα ! έλα απο εδώ να σε τεντώσω εγώ .... και με γυναικεια λάστιχάκια

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

06-01-21

21:31
εγω με τη μεθοδο των τριωνAAA κατάλαβα 6 γεύματα την ημέρα .

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.869 μηνύματα.

06-01-21

21:34
Τα "γυναικεία" είναι πολύ καλά για προθέρμανση ή και για pump οταν έχεις να πας βόλτα .
Για squat έχω την 40κιλα μπάρα χωρίς ζώνη πλέον
Αυτό που χρησιμοποιείς έχω ένα παρόμοιο σε μπλε ,αυτό θα βάλω για δικέφαλους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-01-21

21:35
Εχεις κανει ποτε τη συγκεκριμενη άσκηση ;Τα "γυναικεία" είναι πολύ καλά για προθέρμανση ή και για pump οταν έχεις να πας βόλτα .
Για squat έχω την 40κιλα μπάρα χωρίς ζώνη πλέον
Αυτό που χρησιμοποιείς έχω ένα παρόμοιο σε μπλε ,αυτό θα βάλω για δικέφαλους
γαμεί! Ειδικα για γλουτους.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-01-21

21:38
Ναι την κάνω με 20κιλη μπάραΕχεις κανει ποτε τη συγκεκριμενη άσκηση ;
γαμεί! Ειδικα για γλουτους.
Δοκίμασε την ίδια άσκηση που κανείς χωρίς λάστιχο να πηδάς και να πας στο άλλο πόδι .jumping squats κάπως έτσι λέγεται
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-01-21

21:42
Ναι την κάνω με 20κιλη μπάρα
Δοκίμασε την ίδια άσκηση που κανείς χωρίς λάστιχο να πηδάς και να πας στο άλλο πόδι .jumping squats κάπως έτσι λέγεται
Δεν κάνω τέτοια χοροπηδητα σε αυτές τις ασκήσεις γιατί όπως βλέπεις στη 4η επανάληψη πατξσα λίγο στραβά...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

06-01-21

21:59
Λοιπον @Nick890 το βραδυνο μου,ψωμακι μπριος,μπιφτεκι,τυρι και μπεικον.
Ειπα να κανω μια παρασπονδια
καλη και η διαιτα αλλα αμα δε φας αυτο που λαχταρας παθαινεις συνδρομο μετα

Ειπα να κανω μια παρασπονδια

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
κανω κι εγω τετοιες ασκησεις αλματα,αλλα πρεπει να εχεις καλο συγχρονισμο για να μην προσγειωθεις ανωμαλα μαζι με το βαροςΝαι την κάνω με 20κιλη μπάρα

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-01-21

22:08
Για πρωινο εφαγα chaffles. Χτυπησα 2 αυγα και τα ανακατεψα με τυρι cheddar και τα εβαλα στην τοστιερα για βαφλες. Απο πανω εβαλα ψητη γαλοπουλα, παρμεζανα και cottage cheese. Βγηκαν τραγανιστες και υψηλες σε πρωτεινη και πιστευω καλυτερη επιλογη απο τις κλασσικες βαφλες.

Το γιαουρτι δεν μπορω να το φαω, εκτος αν ειναι τζατζικι.
Εγω θα εβαζα διπλο μπιφτεκιΚαι ξαναρωτάω πως γίνεται να μην χωρτασεις μετά από αυτό .Έτσι όπως το βλέπω εγώ στο πιάτο μου θα έβαζα διπλή ποσότητα πατάτα και γιαούρτι

Το γιαουρτι δεν μπορω να το φαω, εκτος αν ειναι τζατζικι.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-01-21

22:23
Είναι πολύ καλές ασκήσεις πάντως!Δεν κάνω τέτοια χοροπηδητα σε αυτές τις ασκήσεις γιατί όπως βλέπεις στη 4η επανάληψη πατξσα λίγο στραβά...
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

07-01-21

01:22
Πως μου ξεφυγε αυτο;Δεν κάνω τέτοια χοροπηδητα σε αυτές τις ασκήσεις γιατί όπως βλέπεις στη 4η επανάληψη πατξσα λίγο στραβά...
Εγω συμφωνω με τον Νικο. Πρεπει να ενταξεις τα πηδηματα στο προγραμμα σου. Θα ανεβεις επιπεδο! Οχι με πολλα κιλα βεβαια και με προσοχη. Θα δεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου.
Nick890
Επιφανές μέλος

07-01-21

01:37
Εγώ κάνω με 14 κιλά .Δεν ξέρω αν προκαλω κάποια ζημιά αλλά πιάνει πολύ καλάΠως μου ξεφυγε αυτο;
Εγω συμφωνω με τον Νικο. Πρεπει να ενταξεις τα πηδηματα στο προγραμμα σου. Θα ανεβεις επιπεδο! Οχι με πολλα κιλα βεβαια και με προσοχη. Θα δεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

07-01-21

06:09
Εγώ με 14lbs. Στα lunge jumps τα ρίχνω στα 4lbs γιατί ξέρω ότι έχω μεγαλύτερη αστάθεια και αν αυξήσω βάρος θα τραυματιστω. Αν νιώθεις ότι δεν εκτελείς καλά την άσκηση μειώνεις κιλα.Εγώ κάνω με 14 κιλά .Δεν ξέρω αν προκαλω κάποια ζημιά αλλά πιάνει πολύ καλά
Το μεσημεριανό μου σήμερα:
Κοτόπουλο, σαλάτα, γλυκοπατάτα
Nick890
Επιφανές μέλος

07-01-21

11:45
@Devil σήμερα έχω στήθος και λέω να δοκιμάσω τις καμψεις όπως τις δικές σου υπό τάση 2 λεπτών και μετά να κάνω μπάρα .....αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αντοχή μετά για μπάρα .Σκέφτομαι να κάνω το αντίθετο
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

07-01-21

12:31
Ήρθαν (επιτέλους) αυτά που περίμενα απ το ίντερνετ και το hype είναι τεράστιο!! Αν ξέρετε καμιά συνταγή για να τα αξιοποιήσω, πχ μια ωραία συνταγή για μπάρες δημητριακων, καλοδεχουμενη!!
Για να μη σας βγουν τα μάτια, σας λέω ότι είναι
Λιναρόσπορος
Κολοκυθόσπορος ψίχα
Αποξηραμένα γκοτζι μπερι, κρανμπερι, μπλουμπερι, ρασμπερι
Σπόροι chia
Τρίχρωμη Κινόα
Παπαρουνόσπορος (honestly αυτόν τον πήρα για μια σπιτική πίτσα που θέλω να φτιάξω)
Τζιντζερ σε σκόνη (γιατί το άλλο χαλάει)
Και γλουταμινικο μονονατριο που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά λένε ότι δίνει γεύση στα φαγητά!
Τα άλλα 2 είναι αμύγδαλα ψημένα και καραμελωμενα φυστίκια με σουσάμι για σνακ με το κρασάκι μου.
Btw, για να λέμε και τo fitness progress μας, μετά το γυμναστήριο είχα πέσει λίγο αυτόν τον καιρό, κυρίως λόγω εργασιακού φόρτου. Προχθές λοιπόν έκανα ένα full body πρόγραμμα και προς μεγάλη μου έκπληξη έβγαλα 3 σετ των 15 επαναλήψεων κάμψεις (απλώς τις έκανα όλες απλές, ενώ το πρόγραμμα έλεγε και diamond push ups που δεν κατάφερα ούτε ένα, χε) από εκεί που παλιά δεν μπορούσα να βγάλω πάνω από 10 σύνολο. Μάλλον η δουλειά έγινε στο γυμναστήριο αλλά μου κάνει εντύπωση που είχα διατηρήσει τη φόρμα μου από τότε. Αυτά!! Θα σας ενημερώσω για τη συνέχεια γιατί μ' άρεσε αυτό το app και λέω να το συνεχίσω μέχρι να ξανανοίξει το gym. Καλές μαγειρικές και καλή γυμναστική συμφορουμίτες!!
Λιναρόσπορος
Κολοκυθόσπορος ψίχα
Σπόροι chia
Τρίχρωμη Κινόα
Παπαρουνόσπορος (honestly αυτόν τον πήρα για μια σπιτική πίτσα που θέλω να φτιάξω)
Και γλουταμινικο μονονατριο που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά λένε ότι δίνει γεύση στα φαγητά!
Τα άλλα 2 είναι αμύγδαλα ψημένα και καραμελωμενα φυστίκια με σουσάμι για σνακ με το κρασάκι μου.
Btw, για να λέμε και τo fitness progress μας, μετά το γυμναστήριο είχα πέσει λίγο αυτόν τον καιρό, κυρίως λόγω εργασιακού φόρτου. Προχθές λοιπόν έκανα ένα full body πρόγραμμα και προς μεγάλη μου έκπληξη έβγαλα 3 σετ των 15 επαναλήψεων κάμψεις (απλώς τις έκανα όλες απλές, ενώ το πρόγραμμα έλεγε και diamond push ups που δεν κατάφερα ούτε ένα, χε) από εκεί που παλιά δεν μπορούσα να βγάλω πάνω από 10 σύνολο. Μάλλον η δουλειά έγινε στο γυμναστήριο αλλά μου κάνει εντύπωση που είχα διατηρήσει τη φόρμα μου από τότε. Αυτά!! Θα σας ενημερώσω για τη συνέχεια γιατί μ' άρεσε αυτό το app και λέω να το συνεχίσω μέχρι να ξανανοίξει το gym. Καλές μαγειρικές και καλή γυμναστική συμφορουμίτες!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

07-01-21

12:49
Θα σε χορτασουν ολα αυτα?Ήρθαν (επιτέλους) αυτά που περίμενα απ το ίντερνετ και το hype είναι τεράστιο!! Αν ξέρετε καμιά συνταγή για να τα αξιοποιήσω, πχ μια ωραία συνταγή για μπάρες δημητριακων, καλοδεχουμενη!!
Λιναρόσπορος
Κολοκυθόσπορος ψίχα
Σπόροι chia
Τρίχρωμη Κινόα

675 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για λιναροσπορος
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων σπιτικών συνταγών με λιναροσπορος όπως μπάρες με λιναρόσπορο, ψωμί με λιναρόσπορο, κέικ, smoothie με λιναρόσπορο

209 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για κολοκυθόσπορο
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων συνταγών με κολοκυθόσπορο δημοσιευμένες από μάγειρες σαν εσένα!

488 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για κρανμπερι
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων σπιτικών συνταγών με κρανμπερι όπως κέικ με κράνμπερι, μπισκότα με κράνμπερι, μπάρες με κράνμπερι, σαλάτα με κράνμπερι

Εύκολες κι υγιεινές συνταγές με σπόρους chia
Βρες ποικιλία ιδεών για να απολαύσεις τους σπόρους chia και να επωφεληθείς από αυτή την υπερτροφή!

Συνταγές για υγιεινά και ποικίλα γεύματα με κινόα
Υγιεινές συνταγές με αυτή την υπερτροφή. Ανακάλυψε νέες γευστικές επιλογές που θα σε κερδίσουν!

Παπαρουνόσπορος, ο «σπόρος της χαράς»!

2.287 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για τζιντζερ
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων συνταγών με τζιντζερ δημοσιευμένες από μάγειρες σαν εσένα!

28 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για αμύγδαλα ψημένα
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων συνταγών με αμύγδαλα ψημένα δημοσιευμένες από μάγειρες σαν εσένα!

31 εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για καραμελωμενα φυστίκια
Μεγάλη ποικιλία υπέροχων συνταγών με καραμελωμενα φυστίκια δημοσιευμένες από μάγειρες σαν εσένα!

Βλεπω το ριξαμε στη μακροζωια

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

07-01-21

12:59
https://konasfoodcreations.gr/Ήρθαν (επιτέλους) αυτά που περίμενα απ το ίντερνετ και το hype είναι τεράστιο!! Αν ξέρετε καμιά συνταγή για να τα αξιοποιήσω, πχ μια ωραία συνταγή για μπάρες δημητριακων, καλοδεχουμενη!!
View attachment 74106
Λιναρόσπορος
Κολοκυθόσπορος ψίχα
Σπόροι chia
Τρίχρωμη Κινόα
έχω ξαναβάλει το μπλογκ της εδώ νομίζω. έχω κάνει άπειρες συνταγές της και έχω φάει και στο μαγαζί που μαγειρεύει, είναι εξαιρετική. νομίζω θα βρεις συνταγές για όλα σου τα υλικά.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-01-21

16:32
Είχα καιρο να φάω γαρίδες... Εκτός από παπαρουνόσπορο μπορείτε να βάλετε κ άλλους σπόρους στο ρύζι (Καρολίνα το συγκεκριμένο).
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

07-01-21

17:03
@Devil σήμερα έχω στήθος και λέω να δοκιμάσω τις καμψεις όπως τις δικές σου υπό τάση 2 λεπτών και μετά να κάνω μπάρα .....αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αντοχή μετά για μπάρα .Σκέφτομαι να κάνω το αντίθετο
Εγω πιστευω πως ηρθε η ωρα να δοκιμάσεις να πιέσεις 50 κιλά στον πάγκο !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.