Λοιπον πριν λίγο τελειωσα με τη προπονηση.
Οσο προχωράμε η προοδος γινεται και πιο δυσκολη με τα λάστιχα και τα σακιδια... αντε να ανοιξουν τα γυμναστηρια ρε πουστη μου
Λοιπον κάμψεις εκανα σημερα με 14.5 κιλά στο σακιδιο έβγαλα 9 και 10 επαναληψεις σε σέτ. Θελει προσοχη το σακιδιο γιατι το βάρος δεν ειναι πάντα ομοιομορφο και μπορεις να φάς κανα τράβηγμα... το βαζεις σε ενα τραπεζι... σκυβεις το παιρνεις (σκυβεις με κάθισμα) και οταν σηκωνεσαι απο τις κάμψεις επισης προσέχεις. Δεν ξερω αμα θα μπορέσω να κάνω σετ με 20 κιλα προσθετο βάρος. Ισως το αφησω στα 15.
Τώρα σχετικά με τα 'αλλα έκανα shrugs.... kalh ασκησουλα... πιέσει ωμων... που εκει διαπιστωσα οτι την επομενη φορά θα μπορέσω να κάνω το μπλέ λάστιχο !!! Ειναι απο τα super bands το μεσαιο... φυσικα να πω οτι αυτο γινεται καθιστος γιατι ορθιος το λαστιχο τεντωνει πολυ κ γινεται πιο δυσκολο.
Και απο πλάτη έκανα σκυφτη κωπηλατικη.... την ακουσαν λιγο οι ραχιαιοι μου αλλα δε πειραζει... θα γυμναστουν.
@Nelliel καλή άσκηση αυτη που έδειξες αλλα πρεπει να βάλω κ εκει το σακιδιο.... δεν ειμαι αρχάριος για να με πιάνουν αυτες οι ασκησεις. Και αυτοι που τις δειχνουν μη νομιζεις οτι έφτιαξαν τις πλάτες και το στήθος με αυτα απλα ειναι φιτνεσ τιουμπερς και βάζουν υλικο για τους πελάτες τους.
Βρηκα και κάτι οργανα κοντα στο σπιτι μου... υπαιθριο γυμναστηριο !!! Δεν εχουν βάρη ομως !!! Μονο το διζυγο θα κανει δουλειά !!! Αλλα σημερα με 8 βαθμους εξω δεν θα εκανα προπονηση σε λιγες μερες βγαινω σε άδεια δεν θέλω να αρπάξω καμια πούντα. Αρκετα εχω ταλαιπωρηθει και με τη καραντινα θελω να σηκωθω να φυγω.