Άκου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην βάζεις τίποτα στον καφέ. Δηλαδή να τον πίνεις σκέτο. Αλλά η μετάβαση σε αυτό είναι δύσκολη. Αν και εγώ από τότε που έπινα φρέντο καπουτσινο μέτριο και φρέντο εσπρέσσο μέτριο προς γλυκό, τώρα πίνω καπουτσίνο σκέτο (ή φρέντο αν είναι με φυτική κρέμα), αν και πολλές φορές προτιμώ φρέντο εσπρέσσο σκέτο με λίγο γάλα σόγιας ή αμυγδάλου (αν τα έχω), αλλιώς γαλατάκι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2021
Εντωμεταξυ ενώ έχω αρκετά κιλά έχω προσπαθήσει να αλλάξω τελείως τις διατροφικές συνήθειες μου, αλλά πάλι δεν βλέπω αποτελέσματα (μάλιστα πάλι ανεβαίνει η μάζα μου). Οι γονείς μου λένε ξέρω γω να τρώω για πρωινό στυλ ένα αβγό βραστό με μια φρυγανιά, μεσημεριανό το φαγητό χωρίς καθόλου ψωμί και για βράδυ τίποτα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι, αλλά όταν έχω κάνει αυτά μπορεί να έχω χάσει αρχικά μάζα, αλλά μετά ο,τι έχανα το ξαναέπαιρνα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτήν την τακτική μακροπρόθεσμα. Είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν χημικές δίαιτες, αλλά μπορεί σε μια βδομάδα να έχανα 10 κιλά, αλλά μετά και που έκανα προσεκτική διατροφή πάλι τα έπαιρνα. Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί σε θέμα ποσότητας να μην τρώω πολύ σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά αν μια μέρα λόγω γενεθλίων πχ ή εξόδου και τέτοια ξεφύγω λίγο, αμέσως παίρνω κιλά.
Τί άλλο μπορώ να κάνω μπας και τα χάσω αυτά τα ρημαδοκιλα?