Χθεσινή πλάτης
ΠΛΑΤΗ
1) ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
1o σέτ 8 επαναληψεις 40 κιλά (ζεσταμα)
2ο σετ 4 επαναληψεις 50 κιλά (ζέσταμα)
3ο σετ 8 επαναλήψεις 80 κιλά
4ο σέτ 10 επαν. 60 κιλά
Προοδος -> 80 κιλά + 4 reps - PR στα 80 ως προς αριθμό επαναλήψεων.
2) ΕΛΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΖΥΓΟ NEUTRAL POSITION
1o σέτ 7 επαναλήψεις (22 sec time set)
2ο σέτ 6 επαναλήψεις
3ο σέτ 5 επαναλήψεις
4o σέτ LAT PULL DOWN 8 τουβλάκια 13 επαν.
5ο σέτ το ίδιο 10 τουβλάκια 11 επαν.
Προοδος -> Σταθερά.
3) SEATED ROW - KΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
1ο σέτ 30 κιλά 12 επαν.
2ο σέτ 35 κιλά 16 επαν.
3ο σέτ 40 κιλά 12 επαν.
Προοδος -> 1 επαναληψη παραπάνω στα 35 κιλά και σέτ στα 40.
4) ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΩΝ
1ο σέτ 4 τουβλάκια 12 επαναλήψεις
2ο σέτ 5 τουβλάκια 12 επαναληψεις
3ο σέτ 5 τουβλάκια 11 επαναλήψεις
Προοδος -> Σέτ με 5.
5) ΠΡΕΣΑ ΠΟΔΙΩΝ
1ο σέτ 80 κιλά 12 επαν.
2ο σέτ 70 κιλά 20 επαν.
3ο σέτ 75 κιλά 11 επαν.
Πρόοδος -> Σταθερά.
ΠΛΑΤΗ -> 18 (εργάσιμα)
ΠΟΔΙΑ-> 9
ΓΛΟΥΤΟΙ -> 10
ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ -> 12
Λοιπόν θα βγάλω τα ποδια απο την ημέρα της πλάτης γιατι με κουράζουν οι άρσεις θανατου κ μετά δεν μπορώ να κάνω μέγιστα κιλά στη πρέσα ποδιών οπως χθές που εκανα 70-80 κιλά και ενιωθα κουρασμένος.
Πριν ξεκινησω με τις άρσεις θανάτου επειδη εχω κατι ευαισθησιες στον αριστερό δικέφαλο έκανα πολυ καλο ζέσταμα..... και κυριως κάμψεις δικεφάλων.
Εκανα 12 επαναληψεις με 5 κιλους αλτηρες
12 κοιλιακους στη ρωμαικη καρέκλα
και ζεσταμα 2 σέτ των 20 κιλων με άδεια μπάρα αρσεις για 15 επαναληψεις σιγα σιγα για να ζεστάνω μέση και ισχία.
Καλα πηγε σχετικά το σέτ με τα 40 κιλά στη κωπηλατική ήταν ωραίο με έπιασε καλά. Τωρα γράφω για τουβλάκια γιατι δυστυχως δεν ξέρω ποιο ειναι το βάρος της καθε πλάκας στους τροχαλίες οποτε για να εχω ενα track της προοδου σε καθε φυλο προπονησης γιατι τα σημειώνω τα γράφω ως τουβλάκια.... ενας μου ειπε 5 λιβρες.... καθε μπαρα δηλαδη 2.5 κιλα.... να εκανα 25 κιλα χθές δηλαδη και να ειχα στην 12η επαναληψη 1 πριν την αποτυχια το θεωρω απίθανο. Αλλα επισης να ειχε η κάθε μπάρα 5 κιλα βάρος και να εκανα τοσο ευκολα σχετικα τα 50 κιλά. Αν και στο αλλο γυμναστηριο φορτωνα 50-55 κιλά σε αυτο το μηχάνημα και τα έβγαζα για 10-12 επαναληψεις...
σε ενα αλλο βεβαια στην Αθηνα ιδιο ακριβως... δυσκολευομαι απο τα 40... τ να πεις ειναι και η εργονομια του καθε μηχανηματος.
Σηκωθηκα πριν καμια ωρα.... δεν εχω φάει ακομη , πεταγομαι μεχρι σουπερ μάρκετ γιατι μου εχουν τελειωσει οι μπάρες , και ερχομαι να φτιάξω πρωινο να πάω για μπανιο κ μετα μεσημεριανο κ το απογευμα δουλεια γιατι ειμαι κ απογευματινος και σήμερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2021
πλάτη κλείσαμε 18 εργάσιμα σετ αυτη την εβδομάδα... εχω σα στοχο 15-20 σετ ανα εβδομάδα.