Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.603 μηνύματα.

01-01-22

20:35
Χαχχαχα μπες να ταρακουνήσει τα νερά .......μετά θα ακούμε στην κουβεντουλα" α μπήκε να μας δείξει το πόσο όμορφος είναι "![]()
Εντάξει πέρα απο τη πλάκα, καθένας εχει τη δική του εμφάνιση και στύλ και αυτα ειναι γούστα. Μπορει να μη λές τιποτα για μια γυναίκα ενω για μια άλλη να εισαι ο ερωτας της. Πωπω πως τα γραφω παλι έτσι αποψε... ειμαι λες τελικα παιδι του έρωτα;

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.860 μηνύματα.

01-01-22

20:58
Βρε μπας και έφαγες πολλά μελομακάρονα και στάζεις μέλι ?Εντάξει πέρα απο τη πλάκα, καθένας εχει τη δική του εμφάνιση και στύλ και αυτα ειναι γούστα. Μπορει να μη λές τιποτα για μια γυναίκα ενω για μια άλλη να εισαι ο ερωτας της. Πωπω πως τα γραφω παλι έτσι αποψε... ειμαι λες τελικα παιδι του έρωτα;![]()
Ναι ισχύει ,ανάλογα με το στυλ και τα στάνταρ που έχει κάποιος/κάποια δημιουργείται και η έλξη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.603 μηνύματα.

01-01-22

21:02
Βρε μπας και έφαγες πολλά μελομακάρονα και στάζεις μέλι ?
Ναι ισχύει ,ανάλογα με το στυλ και τα στάνταρ που έχει κάποιος/κάποια δημιουργείται και η έλξη
Απλά έχω διάθεση ρε φιλε ! Απολαμβάνω τη ζωή μου... φαντασου κ σημερα ειμαι κ άρρωστος αλλα οκ ας μη σπαμάρουμε αλλο το θρέντ ! Με τις δικές μου ιστοριες μια ζωη

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.860 μηνύματα.

01-01-22

21:05
Με την γυμναστική δενμαςλες τι έχεις κάνει ..... φοβάμαι πως τα παρατήσεςΑπλά έχω διάθεση ρε φιλε ! Απολαμβάνω τη ζωή μου... φαντασου κ σημερα ειμαι κ άρρωστος αλλα οκ ας μη σπαμάρουμε αλλο το θρέντ ! Με τις δικές μου ιστοριες μια ζωη![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-01-22

21:08
Με την γυμναστική δενμαςλες τι έχεις κάνει ..... φοβάμαι πως τα παρατήσες
Οχι ρε , έγραψα τις προάλλες οτι ειμαι στα 70 κιλά πάγκο για 12 επαναληψεις και 100 κιλα άρσεις για 6. Προφανως εχω μονή στα 120 το 1.5 επι του σωματικου μου βάρους περιπου καθως ειμαι ηδη 83 κιλά και μετα το χλαπάκωμα απο τις γιορτες αν κ η φωτο που βλεπεις ειναι προχθεσινή. Αλλα οπως εχεις καταλαβει προσωπικα δεν βιάζομαι με τα βάρη. Τα κανω αργά να με πιάνουν.... να προλαβαινει το σωμα να αναρρώνει ειμαι και θειος φιλε... 35 χρονων... δεν ειμαι πιτσιρικας 22 σαν κ σένα.
Nick890
Επιφανές μέλος

01-01-22

21:13
19 να λες ότι είσαιΟχι ρε , έγραψα τις προάλλες οτι ειμαι στα 70 κιλά πάγκο για 12 επαναληψεις και 100 κιλα άρσεις για 6. Προφανως εχω μονή στα 120 το 1.5 επι του σωματικου μου βάρους περιπου καθως ειμαι ηδη 83 κιλά και μετα το χλαπάκωμα απο τις γιορτες αν κ η φωτο που βλεπεις ειναι προχθεσινή. Αλλα οπως εχεις καταλαβει προσωπικα δεν βιάζομαι με τα βάρη. Τα κανω αργά να με πιάνουν.... να προλαβαινει το σωμα να αναρρώνει ειμαι και θειος φιλε... 35 χρονων... δεν ειμαι πιτσιρικας 22 σαν κ σένα.

Ποσες μέρες πηγαίνεις τώρα την εβδομάδα?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-01-22

21:24
19 να λες ότι είσαι
Ποσες μέρες πηγαίνεις τώρα την εβδομάδα?
Κανονικά φιλε... κτυπάω τον καθε μυ 2 φορές την εβδομάδα απο 15-20 σέτ εκ των οποιων τα 4-5 (και στις δυο προπονησεις) ειναι σκληρά. Δεν εχεις δηλαδη αλλη επαναληψη εχεις σποτερ απο πάνω και αν δεν ειχες εισαι πολυ οριακά. Κοιταξε να δεις για εμάς που έχουμε μια σχετική εμπειρια απο το γυμναστηριο και κάνουμε καιρό πλεον το βλέπουμε και διαφορετικά κάνουμε οικονομια δυνάμεων....
Nick890
Επιφανές μέλος

01-01-22

21:26
Εγω δεν θα εχω ....στον παγκο π.χ απλα δεν θα βαζω τα πιαστρακια .Θα τα αφηνω ελευθερα ετσι ωστε αν παει κατι στραβα να την παιζω στην μια ακρηΔεν εχεις δηλαδη αλλη επαναληψη εχεις σποτερ απο πάνω και αν δεν ειχες εισαι πολυ οριακά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-01-22

21:29
Εγω δεν θα εχω ....στον παγκο π.χ απλα δεν θα βαζω τα πιαστρακια .Θα τα αφηνω ελευθερα ετσι ωστε αν παει κατι στραβα να την παιζω στην μια ακρη
Την επομενη φορά θα ξανακανω 70 κιλα για 12 επαναλήψεις. Και του χρονου θα αρχισω να παιζω στα 75 για να ανέβω στα 80 κιλά πάγκο για 10 επαναληψούλες. Το οποιο ειναι δύσκολη επίδοση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

20:33
Λοιπόν τελικά δεν πήγα γυμναστήριο.
Μετά την μια εβδομάδα διαλλειμα είπα να κάνω αυτή την εβδομάδα σπίτι μέχρι να αποκτήσω ξανά τις βάσεις μου
Έχω μείνει μλκς .....εκεί που έκανα τα 40κιλα 3χ10 ώμους με μπάρα ....σήμερα έκανα 1χ2
Δεν ξέρω ...ίσως φταίει που μπήκα δυναμικά στήθος τρικέφαλους
Μετά την μια εβδομάδα διαλλειμα είπα να κάνω αυτή την εβδομάδα σπίτι μέχρι να αποκτήσω ξανά τις βάσεις μου
Έχω μείνει μλκς .....εκεί που έκανα τα 40κιλα 3χ10 ώμους με μπάρα ....σήμερα έκανα 1χ2
Δεν ξέρω ...ίσως φταίει που μπήκα δυναμικά στήθος τρικέφαλους
Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

21:08
Εγω έχω γύρο τώρα
Τορτίγια ,γιαούρτι ,ντομάτα , κοτόπουλο και τύλιγμα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

03-01-22

21:10
Εγω έχω γύρο τώρα
Τορτίγια ,γιαούρτι ,ντομάτα , κοτόπουλο και τύλιγμα
Αυτο που εφτιαξα ηταν ενα γρηγορο πιάτο διατροφικο θα έλεγα και νοστιμοτατο
οποια της το εκανα τραπέζι θα με ερωτευοταν. Ειμαι σιγουρος.
Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

21:21
Εμενα με έριξεςΑυτο που εφτιαξα ηταν ενα γρηγορο πιάτο διατροφικο θα έλεγα και νοστιμοτατο
οποια της το εκανα τραπέζι θα με ερωτευοταν. Ειμαι σιγουρος.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

03-01-22

21:26
Εμενα με έριξες![]()
Λιγκουίνι , εριξα εναν κυβο για ζυμαρικά , στο τέλος ελιωσα 20γρ βουτυρο , λαδάκι , λιγο αλάτι , λιγο πολτο
και τονο... σερβιρισμα με δάφνη 9πράσινη) τωρα δεν ειχα.. για την εμφάνιση.
Και λιγο κρασί. Νομιζω θα ήταν καλά. Γενικα εχω αδεια αυτες τις μέρες οποτε αν δουλευε η άλλη οταν γυριζε θα ειχα έτοιμο φαγητό. Γουσταρω να μαγειρευω

Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

22:32
Πολλά έβαλες ρε θείο ... καλοκαιράκι έρχεταιΛιγκουίνι , εριξα εναν κυβο για ζυμαρικά , στο τέλος ελιωσα 20γρ βουτυρο , λαδάκι , λιγο αλάτι , λιγο πολτο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

03-01-22

22:32
Πολλά έβαλες ρε θείο ... καλοκαιράκι έρχεται
Και πάλι οι μικρουλες τον θείο θα κοιτάνε... εχει τη γοητεια του.
Φάε μακαρονάκι... ααααμ.

Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

22:35
Απο σήμερα έβαλα σφραγίδαΚαι πάλι οι μικρουλες τον θείο θα κοιτάνε... εχει τη γοητεια του.
Φάε μακαρονάκι... ααααμ.![]()
Θέλω να δω πόσο.μπορω να κόψω ....θα είναι δύσκολη διαδρομή για 10 κιλά
Αλλά μου αρέσει που χτυπάει την κοιλιά μου με το χέρι και κάνει πλλατς πλλατς
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-01-22

01:41
Μη γίνεσαι ακραίος μπορεί να σου γυρίσει boomerang . Μικρές και έξυπνες αλλαγές θέλει . Και ηρεμήσε δεν κατεβαίνει σε αγώνεςΑπο σήμερα έβαλα σφραγίδα
Θέλω να δω πόσο.μπορω να κόψω ....θα είναι δύσκολη διαδρομή για 10 κιλά
Αλλά μου αρέσει που χτυπάει την κοιλιά μου με το χέρι και κάνει πλλατς πλλατς
Nick890
Επιφανές μέλος

04-01-22

01:44
Δηλαδη ?Μη γίνεσαι ακραίος μπορεί να σου γυρίσει boomerang . Μικρές και έξυπνες αλλαγές θέλει . Και ηρεμήσε δεν κατεβαίνει σε αγώνες
Για πες μου συμβουλές κοουτς μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Reader
- Ilma
- Kate1914
- Wonderkid
- johnsala
- Joji
- Scandal
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.