Ma ti σημασία έχουν τα κιλά ; ιδιο επιπεδο έχει ενας 80 κιλά με 10% ποσοστο λιπους στο 1.80 υψος με έναν 1.80 80 κιλά με 20% ; ο πρώτος εχει περισσότερη μυική μάζα σε αυτά τα κιλά και άρα μπορει να κάνει σκληρότερες προπονήσεις αφου οι μυς υποστηρίζουν και δεν πάει η καταπόνηση στις αρθρώσεις κ τους τένοντες.
συνολικος όγκος προπόνησης 2 τόνοι μονο σε μία άσκηση.... κιλά * σέτ * επαναλήψεις.
Εγω χθές που έκανα πόδια έκανα
1. HACK SQUAT MACHINE
110 ΚΙΛΑ για 10
100 κιλα για 9
90 κιλά για 8
90 κιλά για 8
2. ΠΡΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ
68 κιλά για 12
68 κιλά για 11
68 κιλά για 10
3. ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΗΡΙΑΙΩΝ
54 κιλά για 10
50 κιλά για 13
50 κιλά για 10
αυτη ηταν η προπόνηση. 10 σέτ ανα προπόνηση 2 φορές την εβδομάδα και νομιζω ειναι υπέρ αρκετό.
Αρχικά θα πρέπει να ορίσεις πόσα σετ θές να κανεις την εβδομάδα... μετά ποσα απο αυτα θα ειναι μέχρι αποτυχίας και αυτο ειναι νομίζω.
Δεν μπορεις να πηγαινεις γυμναστηριο πχ 3 ωρες να κτυπιεσαι με οτι σ κατέβει στο κεφάλι ... δεν εχεις προγραμμα κ σημειωματάριο προοδευτικης επιβαρυνσης.
Εγω διαφωνώ στο οτι η προπονηση της ειναι μέτρια... εχει συνολικό έργο 15398 κιλά !!!!!!!!
ο δικός μου που ειμαι 1.80 και 89 κιλά εχει έργο 7374. Σήμερα πονάει ο ένας γοφός. Προφανώς μ λέει ως εκεί... μη βάλεις αλλα στο Hack Squat. Προς το παρόν.
Απλά στα γυμναστηρια χάνεις τη μπάλα... δεν ξέρεις τι να κάνεις , πώς να το κάνεις και πόσο.... ο άλλος εκανε τις προάλλες 5 ασκησεις για στήθος απο 5 σέτ. Να του πει κανεις ρε ΜΕΓΑΛΕ ειναι ΠΟΛΛΑ... σταματα επιτέλους.

σταμάτα να κάνεις ΚΑΘΕ ΣΕΤ μεχρι την αποτυχία γιατι οπως έλεγε και ενας Μεγας Θεοδωρος
ΣΕΤ μεχρι αποτυχιας -> μια αποτυχία απο μόνο του.
ΥΓ Επειδή στα γυμναστηρια μας έχουν γραμμένους στα αρχιδια τους γιατι ειναι της λογικής "Φιλε αμα θες να σ πω πληρωσε με περσοναλ" λες κ αμα σε πλησιάσει και σου πει τις υπερβολες που κάνεις θα πάθει κάτι εφοσον τις βλέπουνε... αλλα οπως ειπα μας εχουν γραμμενους οι δε γυμναστες στα αρχιδια τους οι δε γυμναστριουλες στη μουναρα τους ! εκτος απο ελάχιστες εξαιρέσεις , εγω για αυτο ανεβάζω φωτογραφιες (εχω καιρο βεβαια) - βιντεο εκτελεσης και αναλυτικο προγραμμα προπόνησης για να τα συζητάμε.