Εκείνο που προσπαθουμε να σου πουμε και σε αυτό το θρεντ ειναι πως η τακτική που γράφεις ότι ακολουθείς στο γυμναστήριο είναι υπερβολή.
Διάβασα λίγο αυτό που έγραψες ότι νομίζεις πως έχεις καθώς πρεπει να πας για μαγνητική - εξετάσεις για να σιγουρευτεις και είδα ότι προκαλειται επίσης από τραυματισμους στο γυμναστήριο.
Ο συνολικός όγκος προπονησης σου είναι υπερβολικός. Ένας σχετικός γυμναστής θα μπορουσε να το καταλάβει αμέσως αυτό από το σετ * κιλά * reps. Αν εγώ παω κ κανω 40 κιλά επί 20 σετ και εσυ 40 κιλά επί 10 τότε εγώ θα έχω προπονηθει μεν με χαμηλότερη ένταση αλλά με μεγαλυτερο όγκο από σένα. Οι μυς έβγαλαν περισσοτερο έργο το οποίο είναι επίσης προοδευτικη επιβάρυνση ακόμη κ αν δεν έφτασες στην αποτυχία αλλά κοντά σε αυτήν με 3-4 επαναλήψεις στην " Δεξαμενή ". Δεν σου λέω να βάλεις 20 κιλά και να τα κάνεις σαν πουπουλο, αλλά κατάλληλα κιλά κάπου στο 50-70% του 1 RM να νιώθεις την άσκηση.
Δυστυχώς η ευτυχώς οποίος ασχολείται με σκοπό τη μυϊκή ανάπτυξη αυτά που έχει να κάνει τόσο στο γυμναστήριο όσο και εκτός αυτου είναι συγκεκριμένα
Συγκεκριμένη προπονηση
Συγκεκριμένη διατροφή
Συγκεκριμένος υπνος
Δεν κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν πας να κολοκτυπηθεις με τις ώρες εκεί κάνοντας ότι να ναι ουτε γυρίζεις σπίτι κ λες ααα σήμερα ιδρωσα πολυ ας φαω κ μια πιτσα δεν πειραζει θα παρω τη πρωτεΐνη από το τυρί κ τη γαλοπουλα π εχει μέσα και θα υπολογίσω τα μάκρος. If it fits your macros.
Στη καλυτερη δεν θα δεις αποτέλεσμα και θα μένεις στάσιμος χάνοντας το χρόνο σου στο γυμναστήριο ενώ παραλληλα ταλαιπωρείς το σώμα σου το οποίο κάποια στιγμή επειδή δεν προλαβαινει να αναρρώσει από τη πιεση που του ρίχνεις θα βγάλει κ τραυματισμους.
Δεν κράζω ήρεμα τα γράφω όλα αυτά. Σου ειπα και χθες δικό σου το σώμα κάνε ότι θες. Γνώμη μου μην ξανακάνεις πανω απο 10 σετ σε μια προπονηση για μια μυϊκή ομάδα.
Διάλεξε 3 ασκήσεις και κάνε 3-4 Σετ σε αυτές και τέλος. Είτε φυγε απο το γυμναστήριο είτε κάνε άλλη μυϊκή ομάδα.
Τι είναι αυτό το πραγμα 7-8 ασκήσεις για μια μυϊκή ομάδα...
Βέβαια με την παραπληροφορηση που επικρατεί στο Ίντερνετ είναι λογικό κάποιος να μπερδευτεί άλλος λέει κτυπά το μυ από διαφορετικές γωνίες κ άρα βάλε 5-6 ασκήσεις... Άλλος λέει κάθε φορά διέλυσε τους μυς σου άλλος παει όλα τα Σετ μέχρι την αποτυχία.
Ελπίζω κάποια στιγμή όλο αυτό το σκυλολόι π χει μαζευτεί κ ανοίγει κανάλι στο γιουτιουμπ ο κάθε πικραμενοα να λέει τις μαλακιες του να εκλείψει να περασει κ αυτή η η μόδα κ στο τέλος να μείνουν οι σοβαροί του αθλήματος. Νισαφι πια. Ο κάθε άσχετος ανοίγει ένα κανάλι κ παριστάνει τον γτμναστη κ τον influencer.