Άγγελος
Επιφανές μέλος

google chrome ή internet explorer ? με ποιο απο τα δυο ανοιγει ?
εχεις internet explorer 8? windows vista ή 7?
ξανακατεβασε και εγκατεστησε ξανα..τον internet explorer 8.. και πιστευω θα στρωσει ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι όμως έχει...δεν εχει επιλογες...το εψαξα, μαλλον αυτοματα επιλεγει το ιντερνετ![]()
Άνοιξε τον chrome ->Πάνω δεξία click->

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατά λάθος μόλις διέγραψα έναν φάκελο που είχα δημιουργήσει με σελιδοδείκτες στον google chrome...

ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να τον επαναφέρω??.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Βλέπω στον bookmanager δεν υπάρχει κάτι σαν κάδος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

simplicity is the most important, isn't it?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δες εδω οδηγιες για το προβλημα..
mouk
Νεοφερμένο μέλος

Μεγιστοποίηση δοκίμασες;Το εγκατεστησα κανονικα..αλλα δεν εμφανιζεται ολοκληρο το παραθυρο.Δεν μπορω να το εξηγησω.Τι μ πορει να φταιει;Και αν γινεται να διορθωθει..![]()
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν μεγιστοποιειται?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

περιεργο προβλημα..σε οσους υπολογ.το εβαλα αψογο ειναι..
δες εδω οδηγιες για το προβλημα..
Ε..ακριβως αυτο που περιγραφει η γκουγκλ..ακριβως αυτο το προβλημα εχω και εγω.Την λυση δεν καταλαβα..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τσέκαρε!οχι,..τιποτα δεν λέιτουργει.(εννοειται το δοκιμασα)Ειναι σαν να ειναι κολλημενο.
Ε..ακριβως αυτο που περιγραφει η γκουγκλ..ακριβως αυτο το προβλημα εχω και εγω.Την λυση δεν καταλαβα..
Δοκίμασε στο run ή στο windows explorer να γράψεις απλά "%appdata%" αν δεν καταλαβαίνεις τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο urlDelete a file called First run in the following location. When you restart chrome, it will do all the setups again but opens in maximized mode!
C:\Users\User1\AppData\Local\Google\Chrome\Application
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Έπειτα από 1-2 μέρες, μερικές άνοιγαν γρήγορα, μερικές άνοιγαν μέχρι τη μέση, και μετά ξαναπερίμενα να ανοίξει και η υπόλοιπη.
Όταν εγκατέστησα τον firefox από την 4 έκδοση και μετά, είδα πόσα ομαλά άνοιγαν όλες οι σελίδες.
Όταν μετρώ με το "Speedtest" μου βγάζει στο γράφημα τον Chrome με διακυμάνσεις, ενώ τον firefox με σταθερή ταχύτητα.
Δεν τον μειώνω τον Chrome, τον έχω σαν δεύτερο περιηγητή, αλλά από την 4η έκδοση και έπειτα ο Firefox με έχει κερδίσει!
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω ...
Βλέπω στον bookmanager δεν υπάρχει κάτι σαν κάδος
το φοβομουν...

anyway ευχαριστω για την απαντηση...

Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

στο firefox ομως παραμενει μισο full screen ,,λετε να το φτιαξουν?
τωρα πια μονο σε html5 βλεπω βιντεο,,πολυ καθαρο και γρηγορο..
επισης στο chrome εχει διαφορετικες επιλογες για ταχυτητα κλπ απο το firefox πώς εξηγήται αυτο?
Vkey
Επιφανές μέλος

Έχω το chrome 15.0.874.106....αλλά ώρες ώρες μου τρώει απίστευτη μνήμη και κολλάνε τα πάντα!
Τι στα κομμάτια μπορεί να φταίει;
(να ξανά γυρίσω στο firefox δεν το κόβω...το συνήθισα και το θεωρώ πιο εύχρηστο...χμμμ...και πιο γρήγορο - χωρίς τα τελευταία κολλήματα)
Mercury
Επιφανές μέλος

Ok...ερώτηση....
Έχω το chrome 15.0.874.106....αλλά ώρες ώρες μου τρώει απίστευτη μνήμη και κολλάνε τα πάντα!
Τι στα κομμάτια μπορεί να φταίει;
(να ξανά γυρίσω στο firefox δεν το κόβω...το συνήθισα και το θεωρώ πιο εύχρηστο...χμμμ...και πιο γρήγορο - χωρίς τα τελευταία κολλήματα)
Αυτο το παθαινω και εγω...Συνηθως οταν εχω απειρα ταμπς ανοιχτα...Ξεκινα απο εκει πρωτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.