19-06-22

13:03
Καλά έκανες και πήγες και τό ευχαριστήθηκες και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ γιατί όλο κάτι συμβαίνει και έχω να πάω στο pride χρόνια. Θα σταθώ όμως στους "καραγκιόζηδες" που ανέφερες. Το ξέρω ότι το είπες καλοπροαίρετα για να θίξεις ότι τα media εσφαλμένα το παρουσιάζουν ως ένα φεστιβάλ που γίνονται Σόδομα και Γόμορρα και γενικά εστιάζουν σε εκείνα τα λίγα άτομα που έχουν μια πιο εκκεντρική εμφάνιση κάνοντας τον κόσμο να θεωρεί ότι έτσι είναι όλοι. Όμως εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δε θά έπρεπε να τα χαρακτηρίζουμε καραγκιόζηδες, μπορεί να ντύνονται έτσι γιατί έτσι εκφράζονται καί δεδομένου ότι δε μπορούν εκ των πραγμάτων να κυκλοφορήσουν έτσι καθημερινά να τό βρίσκουν ως αφορμή να εκφραστούν έτσι. Σχωρα με, το λέω Φουλ καλοπροαίρετα .Athens Pride 2022 !!!
Τα βάζω και σε spoiler μη τα δείτε ξαφνικά οι ομοφοβικοι και μου πάθετε κανένα αμόκ
Σε αυτό το σημείο να πω πως είναι η πρώτη χρονιά που πήγα και ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζουν τα μέσα (δείχνουν 1-2 καραγκιόζηδες και νομίζουμε ότι αυτό είναι το pride,εν τω μεταξύ δεν είδα τίποτα τέτοιο σηνερα ) .
Μια όμορφη χαρούμενη και πολύχρωμη μέρα![]()
Εγώ είδα πολλή μεγάλη συμμετοχή φέτος και πραγματικά χάρηκα καί χάρηκα που πήγες και το ευχαριστήθηκες. Άντε και τού χρόνου

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

19-06-22

13:05
Μου έρχονται πολλές προειδοποιήσεις για απάντηση στο προηγούμενο μήνυμα που υπονοεί διπλό λογαριασμό αλλά απάντηση δεν βλέπω.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-06-22

21:32
Καλησπέρα,Καλά έκανες και πήγες και τό ευχαριστήθηκες και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ γιατί όλο κάτι συμβαίνει και έχω να πάω στο pride χρόνια. Θα σταθώ όμως στους "καραγκιόζηδες" που ανέφερες. Το ξέρω ότι το είπες καλοπροαίρετα για να θίξεις ότι τα media εσφαλμένα το παρουσιάζουν ως ένα φεστιβάλ που γίνονται Σόδομα και Γόμορρα και γενικά εστιάζουν σε εκείνα τα λίγα άτομα που έχουν μια πιο εκκεντρική εμφάνιση κάνοντας τον κόσμο να θεωρεί ότι έτσι είναι όλοι. Όμως εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δε θά έπρεπε να τα χαρακτηρίζουμε καραγκιόζηδες, μπορεί να ντύνονται έτσι γιατί έτσι εκφράζονται καί δεδομένου ότι δε μπορούν εκ των πραγμάτων να κυκλοφορήσουν έτσι καθημερινά να τό βρίσκουν ως αφορμή να εκφραστούν έτσι. Σχωρα με, το λέω Φουλ καλοπροαίρετα .
Εγώ είδα πολλή μεγάλη συμμετοχή φέτος και πραγματικά χάρηκα καί χάρηκα που πήγες και το ευχαριστήθηκες. Άντε και τού χρόνου![]()
Καταλαβαίνω με τι τρόπο το λες δεν σε παρεξηγώ

Παρόλαυτα δεν αναφέρομουν σε άτομα με εκκεντρική εμφάνιση πχ άντρες με "γυναικεία" ρούχα βαμμένους κλπ αλλά σε κάποιους που έβγαιναν έξω εντελώς γυμνοί κλπ κάτι που ξανά λέω δεν είδα από κοντά !!
Προφανώς η πρώτη κατηγορία δεν προσβάλλει κάποιον άρα δε θα χαρακτήριζα τους ανθρώπους έτσι

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

19-06-22

21:33
Να ξεκαθαρίσω ότι ο Omikron ήμουν εγώ αλλά το χρησιμοποιούσε και ο αδελφός μου, άρα έληξε το θέμα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

15-06-24

14:24
Η Ένωση Άθεων και στο φετινό Athens Pride 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-06-24

14:31
λατρεύω!Η Ένωση Άθεων και στο φετινό Athens Pride
View attachment 133823View attachment 133824View attachment 133825
Πάμε!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

15-06-24

14:31
Έχει τόση ζέστη που δεν ξέρω αν έχω αντοχές να πάω σήμερα

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

29-06-24

13:43
Based Ουκρανοί ομοφυλόφιλοι/ες ζητάνε την απελευθέρωση των μαχητών του τάγματος Αζοφ που εγκλωβίστηκαν στο Azovstal κατά τη διάρκεια της μάχης για την Μαριούπολη. Όπως και όπλα για την άμυνα της χώρας.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

29-06-24

14:37
Και πάλι είχαν δεξιές/ακροδεξιές/συντηρητικές δεν ξέρω πως αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας τελοσπαντων, διαδηλώσεις κατά τους. Με τίποτα δεν ευχαριστιούνται αυτοί οι άνθρωποιBased Ουκρανοί ομοφυλόφιλοι/ες ζητάνε την απελευθέρωση των μαχητών του τάγματος Αζοφ που εγκλωβίστηκαν στο Azovstal κατά τη διάρκεια της μάχης για την Μαριούπολη. Όπως και όπλα για την άμυνα της χώρας.
View attachment 134457
View attachment 134458

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

29-06-24

14:47
Ναι το είδα, αυτό ήταν τρομερά άσχημο. Εν καιρώ πολέμου δεν υπάρχουν διαχωρισμοί. Μόνο η σωτηρία της πατρίδος υπάρχει. Οι αντιδιαδηλωτές βέβαια νομίζω ήταν κατά ορισμένων δικαιωμάτων και κυρίως της φιλοδυτικής οπτικής των pride παρά κατά των γκέυ.Και πάλι είχαν δεξιές/ακροδεξιές/συντηρητικές δεν ξέρω πως αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας τελοσπαντων, διαδηλώσεις κατά τους. Με τίποτα δεν ευχαριστιούνται αυτοί οι άνθρωποι![]()
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

29-06-24

16:00
Αυτά συνήθως είναι αλληλένδεταβέβαια νομίζω ήταν κατά ορισμένων δικαιωμάτων και κυρίως της φιλοδυτικής οπτικής των pride παρά κατά των γκέυ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

29-06-24

16:09
Ε κοίτα νομοτελειακά πέρα από ένα κλίμα εθνικής ομόνοιας που θα έπρεπε να υπάρχει λόγω του πολέμου δεν μπορούν να τα βρουν και πουθενά αλλού. Στο Ουκρανικό pride ζητάνε ελεύθερη μεν Ουκρανία αλλά ενταγμένη στη Δύση και στο ΝΑΤΟ δε. Δηλαδή μία ελεύθερη αλλά προοδευτική liberal Ουκρανία. Όσοι έκαναν την εθνικιστική αντισυγκέντρωση, αν και επίσης για τους δικούς τους λόγους κάποιοι από αυτούς θέλουν το ΝΑΤΟ και την Δύση, θέλουν μία ελεύθερη συντηρητική εθνικιστική Ουκρανία.Αυτά συνήθως είναι αλληλένδετα
Δεν μπορεί να υπάρξει μεταπολεμική ομόνοια, το αύριο θα είναι επώδυνο για την Ουκρανία, ακόμα και κοινωνικά.
Memetchi
Διάσημο μέλος

29-06-24

18:20
Ναι δεν περιμένω να τα βρουν και αυτό γυρνάει και πίσω στο πρώτο μου μήνυμα το οποίο δείχνει ότι δεν είναι ούτε το νατο, ούτε το πραιντ ούτε τίποτα από όλα αυτά το πραγματικό τους πρόβλημα και ότι μάλλον οποία θέση και να πάρει η κοινότητα (ακόμα και αν είναι υπέρ του έθνους) δεν θα είναι ευχαριστημένοι γιατί το πρόβλημα τους είναι η ίδια της η ύπαρξη η οποία νιώθουν ότι πάει κόντρα στις «σωστές» αξίες και άλλα πολύ χειρότερα περί φύσης κτλ. Για αυτό είναι και συνήθως αλληλένδετα, αν πιστεύεις στην ισότητα των σχέσεων δεν έχεις κανένα λόγο να διαδηλώσεις πχ κατά του γάμου, θα σου ήταν στη χειρότερη αδιάφορο.Ε κοίτα νομοτελειακά πέρα από ένα κλίμα εθνικής ομόνοιας που θα έπρεπε να υπάρχει λόγω του πολέμου δεν μπορούν να τα βρουν και πουθενά αλλού. Στο Ουκρανικό pride ζητάνε ελεύθερη μεν Ουκρανία αλλά ενταγμένη στη Δύση και στο ΝΑΤΟ δε. Δηλαδή μία ελεύθερη αλλά προοδευτική liberal Ουκρανία. Όσοι έκαναν την εθνικιστική αντισυγκέντρωση, αν και επίσης για τους δικούς τους λόγους κάποιοι από αυτούς θέλουν το ΝΑΤΟ και την Δύση, θέλουν μία ελεύθερη συντηρητική εθνικιστική Ουκρανία.
Δεν μπορεί να υπάρξει μεταπολεμική ομόνοια, το αύριο θα είναι επώδυνο για την Ουκρανία, ακόμα και κοινωνικά.
View attachment 134478
Καλά ομόνοια δεν θα υπάρχει ακόμα και αν καταστραφεί όλος ο κόσμος και ξαναχτιστεί από την αρχή. Πάλι θα φαγωθεί η ανθρωπότητα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-06-24

20:31
Εύχομαι πάντως αν καταστραφεί όλος ο κόσμος, να ξαναχτιστεί οντας πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ήταν αίτημα μόνο των Ουκρανών γκέι. Ήταν αίτημα σχεδόν όλων των κατοίκων της Ουκρανίας που είδαν να ισοπεδώνεται μια πόλη τους.Based Ουκρανοί ομοφυλόφιλοι/ες ζητάνε την απελευθέρωση των μαχητών του τάγματος Αζοφ που εγκλωβίστηκαν στο Azovstal κατά τη διάρκεια της μάχης για την Μαριούπολη. Όπως και όπλα για την άμυνα της χώρας.
View attachment 134457
View attachment 134458
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

29-06-24

20:35
Ναι ζουστ γιατί αν ξανάγυρισουμε στο να κυνηγάμε τη τροφή μας και να φτιαχνουμε οπλα απο πυρολιθο και κολλα δεντρου ή πρώτη μας έγνοια θα είναι να αποκαταστησουμε τη δημοκρατίαΕύχομαι πάντως αν καταστραφεί όλος ο κόσμος, να ξαναχτιστεί οντας πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-06-24

20:37
Προφανώς κάτι θα έχει μείνει από την προηγούμενη γνώση. Άσε που πολλές πρωτόγονες κοινωνίες ήταν ειρηνικές και μητριαρχικες.Ναι ζουστ γιατί αν ξανάγυρισουμε στο να κυνηγάμε τη τροφή μας και να φτιαχνουμε οπλα απο πυρολιθο και κολλα δεντρου ή πρώτη μας έγνοια θα είναι να αποκαταστησουμε τη δημοκρατία
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

29-06-24

20:45
Κοίτα ανέκαθεν υπήρχαν πόλεμοι, ειρηνικες τις πρωτόγονες κοινωνίες δε τις λες, ήτανε πολύ πιο βάρβαρες. Όσο για τις μητριαρχικες, ειλικρινά ελπίζω να βρεις μια με femdom. Αρκετά κινκι σε κόβωΠροφανώς κάτι θα έχει μείνει από την προηγούμενη γνώση. Άσε που πολλές πρωτόγονες κοινωνίες ήταν ειρηνικές και μητριαρχικες.

juste un instant
Επιφανές μέλος

29-06-24

21:46
Η κεφαλή της πορείας έχει περάσει την Αριστοτέλους, η συμμετοχή του κόσμου είναι πρωτοφανής και οι εικόνες των μικρών παιδιών μαζί με τους γονείς τους, χαρίζουν ελπίδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- touvlo
- Scandal
- charmander
- Paragontas7000
- iren
- User2350
- fmarulezkd
- chester20080
- phleidhs
- johnsala
- Memetchi
- AggelikiGr
- Kate1914
- giannhs2001
- Libertus
- taketrance
- ROM32
- Joji
- back2967
- rafaela11
- Fernando_A
- Wonderkid
- American Economist
- Unboxholics
- Φινεύς
- Ellis
- Μήτσος10
- V@Per
- marww
- camil
- kost28
- thequickbrownfox
- tsiobieman
- Alessandra Eliza
- Luludaki
- jj!
- bibliofagos
- Εριφύλη
- eukleidhs1821
- Antonia Alexandra
- kalhkardia
- vaspan
- efi25
- grtt
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- tslef8
- Viedo
- chris2799
- Dreamer_SW
- Athens2002
- New member
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- Meow
- Satan Claus
- Ariana2018
- George9989
- spring day
- the plant
- Mhtrogoal
- uni77
- Στεφανος56
- Theophilus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.