Συμφωνω και θελω πολυ να το κανω ,αλλωστε το εχω ξαναπει αυτο ..
Ελα ομως που σχεδον καθημερινα κατι συμβαινει και απογοητευομαι ,ισως γιατι πλεον θελω οσο τιποτε αλλο να το δω εμπρακτα αυτο ...
Μεγαλη η κουραση για ολους εμας πραγματικα και το εννοω ....
Ενα χτιζεται την μια μερα και λες τι ωραια κατι αρχιζει να γινεται και μετα την επομενη συμβαινει κατι τοσο δυαντο και γκρεμιζονται ολα ...
Αυτο το διατημα ψαχνω κοσμο για δουλεια για την εταιρεια μου οπως καθε τετοια εποχη ...φετος εχω απογοητευθει τοσο πολυ με ολο αυτο τον νεο κομσο που περνα απο το γραφειο μου ..
Ολοι ακουν πρωτα τον μισθο και λενε ναι ...οταν ομως βλεπουν τι δουλεια χρειαζεται γι αυτο το αντιστοιχο μισθο ολοι σχεδον λενε το ιδιο ..Δεν μπορω
Προτιμουν τα 300 ευρω και τον καφε ή το ποτο πληρωμενο ακομα απο τους γονεις αλλα οχι τις ευθυνες ..
Πως λοιπον εγω να ειμαι αισιοδοξη γι αυτους ?
Ναι βλεπω κανουν βηματα ως προς την αποδοχη και τα διακαιωματα των διαφορετικων ομαδων ..
Αλλα μεχρι εκει ...Αυτη η μαχητικοτητα κραταει και αυτη οσο ενα θεμα ,μετα χανετε ...
Επειτα ειμαι σε ενα κομματι που συναντω και μιλω πλεον με ατομα που εχουν θεματα με τις προσωπικες τους -ερωτικες τους σχεσεις ..
Ποσο σημαντικο για την εξελιξη μιας κοινωνιας
Ειδα οτι εισαι στο κομματι της ψυχικης υγειας οποτε μαλλον τετοιες εμπειριες θα εχεις και εσυ ..'
Πιστευεις αληθεια οτι η νεα γενια ειναι ετοιμη να κανει ενα βημα πισω να δωσει ευκαιριες στις ερωτικες και προσωπικες τις σχεσεις και οχι να βαλει πρωτα απ ολα το εγω της ακομα οταν αυτο ειναι λαθος αλλα δεν ειναι σε θεση να το αναγκνωρισει ?
Και κατι τελευταιο ,εμπιστοσυνη εχω στην νεα γενια ,σε αυτη με ονειρα, με φιλοδοξιες ,με πληρη επιγνωση τι αξιζει αλλα και με την αντίστοιχη επιγνωση οτι αυτο δυσκολα θα το βρει εδω ..Την τελευαται τριετια αυτη η γενια μεταναστευει και μενει τι εδω ?
Φευγει και πραγματικα βλεπεις ενα απωθημενο να βγαινει σε κακια μετα γιατι αναγκαστηκαν και εφυγαν για να εισπραξουν αυτο που στην τελικη τους αξιζει ...
Με μαθηματικη ακριβεια οδεύουμε σε μια γερασμενη Ελλαδα ..
Τι πιθανοτητες λες να εχει μια τετοια γενια (αυτη που απέμεινε δηλαδη ) που θα κατακλιζεται απο γερασμενα μυαλα και με τετοια αρνητικη επηροη απο ιντρνετ να παει καλα και οπως πραγματικα της αξιζει ?
Οτι αξιζει, κανεις δεν το αμφισβητεί ,αυτοι που εχουν ομως τις βασεις και τις ικανοτητες ολοενα και φευγουν ...
Εδω μενει και δημιουργειται μια αλλη γενιά πλεον και σε λιγα χρονια αυτη η γενια ουτε ελληνικα δεν θα μιλαει με τους ρυθμους που πανε οι δικες μας γεννήσεις ..
Ολα αυτα λοιπον εμενα με κανουν να απογοητευιμαι και προς θεου προλαβαινω κάποιους που θα κρατησουν μονο το τελευταιο που ειπα και το πανε στο ρατσισμο ..καμια σχεση .
Λαος ομως που ξεχνα τα ήθη ,εθιμα ,παραδοσεις,εχει ισοπεδώσει την έννοια της οικογενειας, της θρησκειας ,της ισοτητας ,το αναφερετο διακαιωμα να εισαι κοκκινος ,πρασινος ,μπλε κ.α δεν εχει κανενα μέλλον και σε εμας ολο αυτο ήδη αρχιζει και φαινεται ..