giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τη δουλειά μπαίνει κανονικά!
(ο ίδιος υπολογιστης πάντα...)
Για μένα πιστεύω πως φταίει η σύνδεση...
κάτι δεν πάει καλά εκεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cancerman
Δραστήριο μέλος

μεχρι που τελικα πηραξε μου ειπε κατι στους sharing folders και λυθηκε το προβλημα....
δοκιμασε μπαινεις απο αλλο PC sto account σου?
fandago
Διακεκριμένο μέλος

linkΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ
και την παραθετω ετσι ωστε αν καποιος αλλος στο μελλον εχει προβλημα να ξερει τι να κανει.αν και οπως μου ειπαν απο την Μicrosoft εγινε λογω αλλαγων στο msn live. εκεινοι μου ειπαν και τη λυση αλλωστε.
πατατε START και μετα RUN εκει γραφετε REGEDIT και μετα πατατε OK.
θα ανοιξει ενα παραθυρο οπου θα διαλεξετε την επιλογη HEKY_CURRENT_USER μετα πατατε στο software και στη συνεχεια στο microsoft.εκει διαλεγετε το MSNmessenger και πατωντας στην καρτελα Policies την διαγραφετε.
κανετε επανεκκινιση στο PC και μετα γινεται ανετα η συνδεση με το προγραμμα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

adespoto
Περιβόητο μέλος

check

Αφού μπήκα στο site μου είπε να κατεβάσω κάτι και αφού το κατάβασα και πήγα να το ανοίξω άρχισα να υποπτεύομαι οτι μάλλον δεν είναι και τόσο σοφό αυτό. Τελικά το διέγραψα. Συνέχισα όμως να λαμβάνω το ίδιο μήνυμα χωρίς να το ανοίγω και κάποια στιγμή μου έστειλε αυτός να μην ανοίξω το αρχείο γιατί εκείνος το άνοιξε και περιέχει ιό και ο υπολογιστής του έχει πάθει. Απλά σας ενημερώνω γιατί μπορεί να το λάβετε κι εσείς. Και αν μπορεί κανείς να πει τι γίνεται.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Βάλε κάποιο antivirus αλλα και το spybot και προσπάθησε να βγάλεις άκρη
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι κάτι που συμβαίνει κατά καιρούς!
Ευτυχώς που σου έκοψε και δεν το άνοιξες!

Δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί, αλλά μόλις μολυνθεί το msn κάποιου, αρχίζει και στέλνει το λινκ σε όσους είναι στη λίστα του....
adespoto
Περιβόητο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ BLOG, ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ MSN. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΒLOG ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Ευχαριστώ
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει!
Κανα email στη microsoft μήπως να έστελνες?
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως είχα αρκετά προβλήματα παλιά, ήταν και η αρχή των Spaces... και μου είχαν απαντήσει. Δοκίμασε.
Toυς έστειλα email. Ακόμα τίποτα. Και δείτε τί άλλο κουφό συνέβη. Χθες το βράδυ βρήκα ένα email που μου το είχανε στείλανε πριν 15 μέρες και μου έγραφε ''εχετε γυμνές φωτογραφίες στο space σας και αφαιρέστε τις γιατί αλλιώς σε 48 ωρες θα απενεργοποιηθεί !!!!!'' ΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 2 ΦΩΤΟΦΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΗΕLMUT NEWTON !!! EΛEΟΣ, τι ειναι αυτό πάλι ? Και μόλις χθες είδα το email τους γιατί δεν χρησιμοποιώ ποτέ το hotmail. Αυτό δεν σας κάνει πολύ περίεργο και ύποπτο ? Εγώ δεν εχω γυμνό καθόλου. Λες να ειναι χάκερ ή κάτι άλλο ? Δεν το χωράει ο νους μου αυτό. Γυμνό οι 2 καλλιτεχνικές φωτογραφίες του Newton. Το περίεργο μάλιστα είναι ότι το blog δεν είναι public. 'Εχω φτάσει στο αμήν σήμερα. Είναι η 3η μέρα σήμερα. Εχω γραψει ακόμα και σε forum της msn spaces kαι τίποτα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ γιατί νομίζω δεν θα βοηθηθώ από την msn. Και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι σημαίνει τροφοδοσία RSS.
----------
το blog είναι αποκλειστικά για μουσική και τέχνες, δεν έχει καμμιά σχέση με γυμνό και τέτοια !!!!!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αφου σου κάνουν και διάφορα επεισόδια με τις "γυμνές φωτογραφίες" θα σου πρότεινα να μεταφερθείς σε κανένα wordpress.com να βρεις την υγειά σου. Θα δεις τεράστια διαφορά στην ευκολία να ποστάρεις και στην ελευθερία κινήσεων που σου προσφέρει

Για το RSS ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κι αυτά για μένα είναι κινέζικα. 'Εχεις πρακτική λύση ? Πες πως έχεις ένα παιδί 5 ετών δίπλα σου ή έναν βλάκα. 'Εχεις δει βλάκα ποτέ ? Ιδιωτία ? Ε τέτοιο πράγμα, πες πως γράφεις σε ιδιώτη. Βήμα βήμα ξέρει κανείς τί να κάνω για να λύσω το πρόβλημα ? Aπλά είναι τα πράγματα. Πάω στο msn live spaces, μου γράφει ''go to your space'' και ''create your space'', κάνω κλικ και στο ενα και στο άλλο, και τίποτα. Μου βγάζει την ένδειξη ''εσωτερικό σφάλμα διακομιστή'' όλη την ώρα αυτό το κολοκύθι. Θα ρωτήσω και μια που είναι εξπέρ αύριο μήπως δω φως, αλλά χάνω την ώρα μου μ'αυτούς τους μπούρδες της msn απ'την αρχή.
Μετά από 3 μέρες ταλαιπωρίας ξεκαθάρισα τι συμβαίνει με το MSN LIVE SPACES. Μου ενεργοποίησαν το space μου μετά από φοβερές πιέσεις και email μου και αφού απαίτησα να μου πουν το λόγο της προσωρινής του απενεργοποίησης, διαβάστε τι μου απάντησαν : Θεωρήσαμε ότι κάποιες φωτογραφίες σας ανήκουν στην κατηγορία ΓΥΜΝΟ και γι'αυτό απενεργοποιήσαμε το Space σας. Μην πιστεύοντας στα μάτια μου τους στέλνω κι άλλη επιστολή και κοιτάξτε ποιές θεώρησαν γυμνό που προσβάλλει τη δημοσία αιδώ : καμιά δεκαριά φωτογραφίες του μεγάλου καλλιτέχνη Helmut Newton, εκ των οποίων οι 3 παρουσιάζουν άντρες να φιλάνε στο στόμα γυναίκες και 4 από αυτές τις διάσημες γυμνόστηθες γυναίκες του Newton σε έξοχες καλλιτεχνικές αθώες και καθόοοοολου πρόστυχες πόζες. Και τώρα κρατηθείτε καλά. Στις γυμνές φωτογραφίες που πρέπει να αφαιρέσω συμπεριέλαβαν έναν πίνακα μοντέρνας τέχνης που παρουσιάζει ολόγυμνη την θεά Αθηνά !!!!!! Φυσικά αφαίρεσα όλες τις φωτογραφίες, κάνω copy το blog μου και τα μαζεύω και πάω σε άλλη εταιρία.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΦΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΘΗ ?
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ !!!!!!! ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΦΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΘΗ ?
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ !!!!!!! ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
σου έδωσαν απλά καλό λόγο να τα μαζέψεις και να φύγεις, καθώς επίσης και το επόμενο θέμα για το blog σου

κάθε εμπόδιο για καλό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.