Γειά σας παιδιά,
Ελπίζω να το γράφω σε σωστή θεματική.
Είμαι χρόνια android user, είτε samsung, είτε xiaomi και τώρα έχω εδώ και ενάμιση χρόνο πρώτη φορά iphone, συγκεκριμένα το SE του 2020. Το πήρα επειδή το βρήκα οικονομικά στα 320 ευρώ και ήθελα για πρώτη φορά να μην δώσω πολλά χρήματα.
Γενικά σαν κινητό είναι άριστο στο θέμα λειτουργίας, δεν κολλάει καθόλου, το μόνο θέμα είναι η μπαταρία. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πολύ για να μου βγάλει ολόκληρη μέρα άνετα. (είμαι με υγεία μπαταρίας 86%). Θεωρώ για το πόσο το πρόσεχα για να μην την πιεί όλη είναι μια σχετικά φυσιολογική πτώση, αλλά με εκνευρίζει πάρα πολύ που πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να προσαρμοστεί πάνω στο κινητό (δηλαδή να σκέφτομαι πόσο το χρησιμοποιώ, να προσέχω να μην έχω πολλές εφαρμογές) με λίγα λόγια να με περιορίζω για να ζήσει, κάτι που στα android δεν το σκεφτόμουν καν, προσάρμοζα το κινητό όπως ήθελα εγώ!
Αυτή θεωρώ ότι είναι μια βασική διαφορά σε αυτά τα δυο κινητά αν μου επιτρέπετε, κι δεύτερο έρχεται το ότι τα iphone δεν κολλάνε σχεδόν ποτέ.
Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή μπαταρίας τώρα για να του παρατείνω τη ζωή, όσον αφορά σε αυτό το θέμα, αλλά φοβάμαι πολύ ότι θα κάνω χειρότερα τα πράγματα γιατί έχω ακούσει ότι δεν είναι το ίδιο άμα την αλλάξει κάποιος, κι ότι πολλοί δεν βάζουν αυθεντικές και αυτό μπορεί να χαλάσει το κινητό. Τι γνωρίζετε πάνω σε αυτό; Ποια είναι η γνώμη σας; Τέλος, προσωπικά είμαι σε δίλημμα αν θα ξανά έπαιρνα IOS.
Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας