giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

23-11-22

21:00
Καλά βρίσκεις κάτω από 270 ευρώ αλλά βέβαια εξ αρτάται τη ποιότητα. Προσωπικά πάνω από 120 ευρώ για κινητό δεν έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου.
Το θέμα της μπαταρίας είναι ένα μεγάλο θέμα εις όλα τα κινητά. Η μπαταρία είναι δυστυχώς το μόνο που έχει μείνει τρομερά πίσω τεχνολογικά. Χαλάει υπερβολικά γρήγορα και εύκολα και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η αντικατάστασις της ιδίως σε ακριβά κινητά δεν αξίζει. Λίγα παραπάνω και παίρνεις νέο.
Το θέμα της μπαταρίας είναι ένα μεγάλο θέμα εις όλα τα κινητά. Η μπαταρία είναι δυστυχώς το μόνο που έχει μείνει τρομερά πίσω τεχνολογικά. Χαλάει υπερβολικά γρήγορα και εύκολα και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η αντικατάστασις της ιδίως σε ακριβά κινητά δεν αξίζει. Λίγα παραπάνω και παίρνεις νέο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

23-11-22

21:02
Εξαρτάται και τι χρήση κάνει ο καθένας στο κινητό του.Καλά βρίσκεις κάτω από 270 ευρώ αλλά βέβαια εξ αρτάται τη ποιότητα. Προσωπικά πάνω από 120 ευρώ για κινητό δεν έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου.
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα πως στο δικό μου μοντέλο, η αλλαγή της μπαταρίας γίνεται με 60€
Εξακολουθώ να το φοβάμαι παρόλα αυτά.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-11-22

21:34
Mπαταρίας θα αλλάξεις μόλις πέσει κάτω από 80 η υγεία σε επίσημο service.Εξαρτάται και τι χρήση κάνει ο καθένας στο κινητό του.
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα πως στο δικό μου μοντέλο, η αλλαγή της μπαταρίας γίνεται με 60€
Εξακολουθώ να το φοβάμαι παρόλα αυτά.
Δεν έχει νόημα να αλλάξεις τώρα μπαταρία γιατί δεν θα δεις σημαντική βελτίωση στη μπαταρία. Είναι το μεγαλύτερο αρνητικό του SE 2020 (για μένα το μοναδικό).
Μπορείς να πάρεις μια τέτοια θήκη για να είσαι ok καθώς το κινητό έχει πολλά ψωμιά ακόμα.
https://www.skroutz.gr/s/34010482/Tech-Protect-Battery-Pack-3200mAh-Back-Cover-Συνθετική-Μαύρο-iPhone-SE-2022-2020-8-7.html?from=featured&product_id=103792183#reviews
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

23-11-22

21:37
Αυτό είναι θήκη που φορτίζει το κινητό; Οκευ, πρώτη φορά το ακούω!Mπαταρίας θα αλλάξεις μόλις πέσει κάτω από 80 η υγεία σε επίσημο service.
Δεν έχει νόημα να αλλάξεις τώρα μπαταρία γιατί δεν θα δεις σημαντική βελτίωση στη μπαταρία. Είναι το μεγαλύτερο αρνητικό του SE 2020
Μπορείς να πάρεις μια τέτοια θήκη για να είσαι ok καθώς το κινητό έχει πολλά ψωμιά ακόμα.
https://www.skroutz.gr/s/34010482/Tech-Protect-Battery-Pack-3200mAh-Back-Cover-Συνθετική-Μαύρο-iPhone-SE-2022-2020-8-7.html?from=featured&product_id=103792183#reviews
ήξερα ότι υπάρχουν φορητοί φορτιστές που ακουμπάς το κινητό και φορτίζει, αλλά αυτό μου φαίνεται ακόμα πιο πρωτότυπο!

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-11-22

21:41
μέχρι εχθές το βασικό μου κινητό ήταν το iPhone 7 και ήθελε 2 φορές τη μέρα φόρτιση. Βολευόμουνα με ένα powerbank που ειχα στην τσάντα μου.Αυτό είναι θήκη που φορτίζει το κινητό; Οκευ, πρώτη φορά το ακούω!
ήξερα ότι υπάρχουν φορητοί φορτιστές που ακουμπάς το κινητό και φορτίζει, αλλά αυτό μου φαίνεται ακόμα πιο πρωτότυπο!![]()
Κοίταξε και ευρωπαϊκό amazon. Έχει αρκετές επιλογές.
Το κινητό γίνεται πιο βαρύ αλλά κερδίζεις σε αυτονομία.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

23-11-22

21:51
Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα! Σου κράτησε καλά το 7 φαίνεται!μέχρι εχθές το βασικό μου κινητό ήταν το iPhone 7 και ήθελε 2 φορές τη μέρα φόρτιση. Βολευόμουνα με ένα powerbank που ειχα στην τσάντα μου.
Κοίταξε και ευρωπαϊκό amazon. Έχει αρκετές επιλογές.
Το κινητό γίνεται πιο βαρύ αλλά κερδίζεις σε αυτονομία.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-11-22

22:28
Έχω το ίδιο μοντέλο and I feel you. Βέβαια το έχω ξεπατώσει, κακά τα ψέματα, όλα από εδώ τα κάνω. Αλλά ναι, η μπαταρία μεγάλη απογοήτευση.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

23-11-22

22:29
Εγώ πάντως το 7 plus το έχω 4 χρόνιαα και ναι θα ξανά διάλεγα τα ios εγώ προσωπικά
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-11-22

21:42
Και πως τα βγάζεις πέρα ;Έχω το ίδιο μοντέλο and I feel you. Βέβαια το έχω ξεπατώσει, κακά τα ψέματα, όλα από εδώ τα κάνω. Αλλά ναι, η μπαταρία μεγάλη απογοήτευση.
Γενικά όσοι ασχολούνται πολύ με τα κινητά κτλ, μου έχουν πει ότι αυτό το μοντέλο ήταν ένα πολύ κακό πείραμα της apple 🫠
akikos
Επιφανές μέλος

26-11-22

11:54
Η Apple έχει πολλούς haters. Το κινητό έχει το καλούπι του iPhone 8 και performance iPhone 11 και το μοναδικό του πρόβλημα είναι η αυτονομία η οποία μπορεί να ξεπεραστεί.Και πως τα βγάζεις πέρα ;
Γενικά όσοι ασχολούνται πολύ με τα κινητά κτλ, μου έχουν πει ότι αυτό το μοντέλο ήταν ένα πολύ κακό πείραμα της apple 🫠
Ο αγοραστής ενός Samsung S20 φέτος παίρνει το τελευταίο του major update σε Android ενώ ακόμα υποστηρίζονται iPhone 3 γενιών πριν.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

07-12-22

23:42
Τι θα έπρεπε να κάνει το Android για να ξεπεράσει σε απόδοση το iOS; Καλύτερο integration λογισμικού με hardware και drivers?
Δηλαδή για ποιο λόγο μέχρι στιγμής η Apple υπερέχει απο ναυαρχιδες Android, οριακά αλλά έχει πάντα ένα μικρό προβάδισμα και βγαίνει καλύτερο το iPhone (πχ εναντι σε Samsung galaxy);
Δηλαδή για ποιο λόγο μέχρι στιγμής η Apple υπερέχει απο ναυαρχιδες Android, οριακά αλλά έχει πάντα ένα μικρό προβάδισμα και βγαίνει καλύτερο το iPhone (πχ εναντι σε Samsung galaxy);
rafaela11
Περιβόητο μέλος

08-12-22

21:38
Δεν είμαι ειδικός ούτε θα σε απαντήσω με ορολογίες όπως τα λες κτλ, αλλά επειδή είχα και από τα δυο, η γνώμη μου είναι εξής :Τι θα έπρεπε να κάνει το Android για να ξεπεράσει σε απόδοση το iOS; Καλύτερο integration λογισμικού με hardware και drivers?
Τα iPhone υπερέχουν καθώς από την αρχή κατά τη γνώμη μου είχαν ένα πιο καθαρό και όμορφο design, Ε πούλησε και το μιλαρακι πολύ, όσο να πεις είναι όμορφα κινητά μέσα-έξω. Μετά συνδυάζει την επιτυχία του στις κάμερες, έχει την καλύτερη κάμερα σε φωτό και σε βίντεο κατά τη γνώμη μου, εύκολο σε χρήση, είναι τουλάχιστον παιδικές οι ρυθμίσεις του και τέλος δεν κολλάει σχεδόν ποτε για τίποτα.
Τα android έχουν ανεβεί επίπεδο αλλά κατά τη γνώμη μου αρχίζουν να κολλάνε λιγο-λίγο μετά από 1μιση χρόνο χρήση συνήθως. Όσο και αν είμαι υπέρ των android (άσχετα που δοκίμασα τώρα τα iPhone) καταλαβαίνεις τη διαφορα σε αυτά αμέσως!
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

08-04-23

12:15
iPhone ή Samsung? .....TESLA
www.dikaiologitika.gr

Αυτό είναι το smartphone της Tesla με την... ελληνική πινελιά, τι χαρακτηριστικά θα έχει (βίντεο) - Dnews
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο επεκτείνεται σύμφωνα με φήμες και στα κινητά. Τι χαρακτηριστικά θα έχει το κινητό του Ίλον Μασκ. Είναι ευρέως διαδεδομένη η φήμη πως η εταιρεία του Ίλον Μασκ ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της κινητό τηλέφωνο, μπαίνοντας έτσι στην...
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

08-01-24

10:42

Το πρώτο Android τηλέφωνο που νικάει σε επιδόσεις τον A17 επεξεργαστή του iPhone 15 Pro είναι γεγονός
Και επίσημα, έρχεται το πρώτο Android smartphone που θα νικάει σε επιδόσεις τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, που είναι εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο A17 P...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

08-01-24

11:52
Και καμερα τραγικη...![]()
Το πρώτο Android τηλέφωνο που νικάει σε επιδόσεις τον A17 επεξεργαστή του iPhone 15 Pro είναι γεγονός
Και επίσημα, έρχεται το πρώτο Android smartphone που θα νικάει σε επιδόσεις τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, που είναι εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο A17 P...unboxholics.com
chester20080
Επιφανές μέλος

08-01-24

11:56
Άσχετο, τον επεξεργαστή τονίζουμε.Και καμερα τραγικη...
Σκέψου ότι το Galaxy s24 ultra θα φοράει αυτόν τον snapdragon 8 gen 3. Και θα έχει όλο το πακέτο στις κάμερες.
akikos
Επιφανές μέλος

11-01-24

23:49
Πλέον οι Apple Maps είναι πολύ καλύτεροι από τους Google Maps στην Ελλάδα. Άψογη φωνητική καθοδήγηση, καλύτερο street view, πιο ενημερωμένοι χάρτες. Επίσης λανσάρονται ΑΑΑ παιχνίδια όπως resident evil και Death Stranding, Αir Play καλυτερο. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα βγει και ελληνικό Siri.
Δεν υπάρχει καν δίλλημα πλέον...
chester20080
Επιφανές μέλος

12-01-24

00:44
το ξερεις οτι συζηταμε για software που αλλαζει με ενα update ετσι;Πλέον οι Apple Maps είναι πολύ καλύτεροι από τους Google Maps στην Ελλάδα. Άψογη φωνητική καθοδήγηση, καλύτερο street view, πιο ενημερωμένοι χάρτες. Επίσης λανσάρονται ΑΑΑ παιχνίδια όπως resident evil και Death Stranding, Αir Play καλυτερο. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα βγει και ελληνικό Siri.
επισης οι developers πρωτα φτιαχνουν iOS apps και μετα πανε στην android εκδοχη για να την κανουν maintenance χρονικά, λογω κερδους που κατα μεσο ορο ενα iPhone κοστιζει παραπανω απο ενα android
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

13-01-24

15:02
Αν θέλεις ένα απλό κινητό πας σε android. Αν θέλεις το καλύτερο λειτουργικό σύστημα της αγοράς πας σε Apple και iOS.
chester20080
Επιφανές μέλος

13-01-24

15:11
Νόμιζα πως τα apple ειναι τα απλά κινητά, τα παίρνεις για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς πολλά πολλά, ease of use για το μέσο χρήστη που δε θέλει να ασχοληθεί με customization, πειράματα κλπΑν θέλεις ένα απλό κινητό πας σε android. Αν θέλεις το καλύτερο λειτουργικό σύστημα της αγοράς πας σε Apple και iOS.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- back2967
- fockos
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Wonderkid
- Unboxholics
- Hecticism
- Scandal
- rafaela11
- fourkaki
- charmander
- taketrance
- Maria23667
- fmarulezkd
- hirasawayui
- melina_51
- paolo1
- User2350
- justanerd
- chrisaa
- Kate1914
- dmav
- Στεφανος56
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Joji
- AnnaVrt12
- spring day
- giannhs2001
- ggl
- Mt73
- Viedo
- jj!
- Thundergirl
- 1011
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- Memetchi
- Xatzi
- T C
- globglogabgalab
- harry akritas
- Slytherin
- ag97
- Nickx
- tslef8
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.