chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

21-02-24

12:32

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android - Aυτά είναι τα κινητά του 1% | Techblog.gr
Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Ο διάσημος θέλει μόστρα.
Ο δισεκατομμυριούχος ξέρει.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

21-02-24

13:16
Πάντως εγώ παίζει να είμαι απο τους λίγους ανθρώπους που γύρισα σε android μετά από iPhone 
Τα iPhone όντως δεν κολλάνε και εχουν εκπληκτική κάμερα και βίντεο.
Όμως με περιοριζε απίστευτα η μπαταρία του, σκεφτόμουν ποσο θα χρησιμοποιήσω το κινητό για να με βγει η ημερα.
Με το Samsung τώρα που το έχω 2 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν μου κολλάει, έχει πολύ καλή κάμερα και κάτι που δεν περίμενα είναι ότι έχει πάρα πολύ καλό βίντεο.
Η μπαταρία επίσης μου κρατάει 1 μέρα μετά από 2 χρόνια, στο iPhone σκεφτόμουν πόση μουσική θα ακούσω μέχρι να πάω δουλειά

Όμως με περιοριζε απίστευτα η μπαταρία του, σκεφτόμουν ποσο θα χρησιμοποιήσω το κινητό για να με βγει η ημερα.
Με το Samsung τώρα που το έχω 2 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν μου κολλάει, έχει πολύ καλή κάμερα και κάτι που δεν περίμενα είναι ότι έχει πάρα πολύ καλό βίντεο.
Η μπαταρία επίσης μου κρατάει 1 μέρα μετά από 2 χρόνια, στο iPhone σκεφτόμουν πόση μουσική θα ακούσω μέχρι να πάω δουλειά

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

21-02-24

16:43
ποιο iPhone είχες και τώρα ποιο samsung εχεις;Πάντως εγώ παίζει να είμαι απο τους λίγους ανθρώπους που γύρισα σε android μετά από iPhone
Η μπαταρία επίσης μου κρατάει 1 μέρα μετά από 2 χρόνια, στο iPhone σκεφτόμουν πόση μουσική θα ακούσω μέχρι να πάω δουλειά![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

21-02-24

16:43
Iphone 12 mini είχα και έχω τώρα το Samsung A52Sποιο iPhone είχες και τώρα ποιο samsung εχεις;
chester20080
Επιφανές μέλος

22-02-24

02:41
Αυτό με τη μπαταρια το λεει και εδω:Πάντως εγώ παίζει να είμαι απο τους λίγους ανθρώπους που γύρισα σε android μετά από iPhone
Η μπαταρία επίσης μου κρατάει 1 μέρα μετά από 2 χρόνια, στο iPhone σκεφτόμουν πόση μουσική θα ακούσω μέχρι να πάω δουλειά![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

22-02-24

11:21
Καλά η συγκεκριμένη έχει κάνει 20 βίντεο για αυτό το θέμα ενώ μπορεί απλά να το πουλήσει και να πάρει μια σειρά S από Samsung που έχουν επίσης φοβερή κάμερα κι από όλα.Αυτό με τη μπαταρια το λεει και εδω:
Αλλά το κοντεντ είναι κοντεντ.
Εγώ το πούλησα και όλα good.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

22-02-24

18:29
Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το 15άρι έχει καλύτερη αυτονομία και από το S23 και από το S24. To 15άρι επίσης έχει υπόσχεται ότι θα φτάσει υγεία 80% μετά από 1000 κύκλους φόρτισης (διπλάσια από τα προηγούμενα iPhone). Αυτό σημαίνει ότι περίπου θα χρειάζεται 4 χρόνια για να φτάσει στο 80%.

Samsung Galaxy S23 review
The 6.1-inch Dynamic AMOLED 2X we saw on the Galaxy S22 appears again on the new Galaxy S23 model. It has one notable improvement - 35% higher peak...

Apple says the iPhone 15’s battery got better — but won’t say exactly how
Big if true.

Πλέον για να μπορούν να ανταγωνιστούν τα Android την αυτονομία των iPhone θα πρέπει να γίνονται πιο μεγάλα και πιο χοντρά. Σε φυσιολογικό μέγεθος δεν υπάρχει ανταγωνισμός πλέον.
chester20080
Επιφανές μέλος

22-02-24

18:57
Δε βλέπω να συγκρίνεις snapdragon gen 2 και gen 3, τα s23 ultra και s24 ultra δλδView attachment 129867
Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το 15άρι έχει καλύτερη αυτονομία και από το S23 και από το S24. To 15άρι επίσης έχει υπόσχεται ότι θα φτάσει υγεία 80% μετά από 1000 κύκλους φόρτισης (διπλάσια από τα προηγούμενα iPhone). Αυτό σημαίνει ότι περίπου θα χρειάζεται 4 χρόνια για να φτάσει στο 80%.
![]()
Samsung Galaxy S23 review
The 6.1-inch Dynamic AMOLED 2X we saw on the Galaxy S22 appears again on the new Galaxy S23 model. It has one notable improvement - 35% higher peak...www.gsmarena.com
![]()
Apple says the iPhone 15’s battery got better — but won’t say exactly how
Big if true.www.theverge.com
Πλέον για να μπορούν να ανταγωνιστούν τα Android την αυτονομία των iPhone θα πρέπει να γίνονται πιο μεγάλα και πιο χοντρά. Σε φυσιολογικό μέγεθος δεν υπάρχει ανταγωνισμός πλέον.
Που έχουν τοπ διαχείριση ενέργειας και ξεπερνάνε σε διάρκεια όλα τα iPhone πλεον
Επίσης το κλεψιμο σε αυτά τα συγκριτικά: είναι με δεδομένα ανοιχτά ή μόνο wifi;
Με 5G συνέχεια ανοιχτό βάζω το χέρι μου στη φωτιά κανένα δε βγάζει πάνω από 4μιση ώρες screen on time
Με 4G 6μιση
Αυτά ποτέ κανένας μα κανένας δεν τα συγκρίνει και δεν τα σχολιάζει. Τι να πει, με δεδομένα ούτε 6 ώρες δε θα σε βγάλει; Ο,τι πιο υπουλο
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

22-02-24

19:58
Αναφέρθηκα για κινητά. Όχι για για tablets.Δε βλέπω να συγκρίνεις snapdragon gen 2 και gen 3, τα s23 ultra και s24 ultra δλδ
Που έχουν τοπ διαχείριση ενέργειας και ξεπερνάνε σε διάρκεια όλα τα iPhone πλεον
Επίσης το κλεψιμο σε αυτά τα συγκριτικά: είναι με δεδομένα ανοιχτά ή μόνο wifi;
Με 5G συνέχεια ανοιχτό βάζω το χέρι μου στη φωτιά κανένα δε βγάζει πάνω από 4μιση ώρες screen on time
Με 4G 6μιση
Αυτά ποτέ κανένας μα κανένας δεν τα συγκρίνει και δεν τα σχολιάζει. Τι να πει, με δεδομένα ούτε 6 ώρες δε θα σε βγάλει; Ο,τι πιο υπουλο
Δεν έψαξα πως κάνουν τα test. Αλλά οκ το gsmarena το γράφει. Όχι site μικρά.
To 13 mini μου βγάζει άνετα τη μέρα από τις 8 το πρωί μέχρι το βράδυ. Όταν πέσει κάτω από 10% θα μπει σε εξοικονόμηση και θα αντέξει μέχρι τις 12. Όσο είμαι στο αυτοκίνητο το έχω σε θήκη που φορτίζει αλλά σήμερα δεν οδήγησα.
Το 12 mini έχει μικρή αυτονομία όπως και τα SE αλλά παίρνεις μια θήκη μπαταρία και ξεμπερδεύεις.
chester20080
Επιφανές μέλος

22-02-24

20:03
Οχι tablet βρε, ulta κινητά εννοωΑναφέρθηκα για κινητά. Όχι για για tablets.
View attachment 129869
Δεν έψαξα πως κάνουν τα test. Αλλά οκ το gsmarena το γράφει. Όχι site μικρά.
View attachment 129871
To 13 mini μου βγάζει άνετα τη μέρα από τις 8 το πρωί μέχρι το βράδυ. Όταν πέσει κάτω από 10% θα μπει σε εξοικονόμηση και θα αντέξει μέχρι τις 12. Όσο είμαι στο αυτοκίνητο το έχω σε θήκη που φορτίζει αλλά σήμερα δεν οδήγησα.
Το 12 mini έχει μικρή αυτονομία όπως και τα SE αλλά παίρνεις μια θήκη μπαταρία και ξεμπερδεύεις.
Αυτοί οι χρόνοι που δείχνει ας πουμε είναι πολύ διαφορετικοί από τα τεστ που κάνουν youtubers δεν ξερω
Επίσης σίγουρα δεν έχουν ενεργά δεδομένα αλλά εννοούν ίντερνετ με wifi
Στο δικό σου το mini σου βγάζει τόσο με δεδομένα 4G/5G ή wifi ή χωρίς ίντερνετ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

22-02-24

20:10
Η μπαταρία του iphone είναι ένα μαρτύριο
Το φορτίζω μία φορά την ημέρα και έχει φτάσει ήδη 94% και πλέον δεν βγάζει μία μέρα αν αποφασίσω να ακούσω μουσική με mb ενώ είμαι έξω 

akikos
Επιφανές μέλος

22-02-24

20:15
Mε 5g ήμουν μέχρι τις 3 - 4 και μετά wifi.Οχι tablet βρε, ulta κινητά εννοω
Αυτοί οι χρόνοι που δείχνει ας πουμε είναι πολύ διαφορετικοί από τα τεστ που κάνουν youtubers δεν ξερω
Επίσης σίγουρα δεν έχουν ενεργά δεδομένα αλλά εννοούν ίντερνετ με wifi
Στο δικό σου το mini σου βγάζει τόσο με δεδομένα 4G/5G ή wifi ή χωρίς ίντερνετ;
Δεν ακούω μουσική, δεν φωτογραφίζω. Παρακάτω φαίνεται η χρήση που του κάνω. Τις τελευταίες 24 ώρες
και τις τελευταίες 10 μέρες.
ΥΓ: Κάτι περίεργο. Το πρώτο screenshot λέει ότι είναι με μπαταρία 11% ενώ στο επόμενο screenshot λέει 14%, ενώ το δεύτερο τραβίχτηκε μετά και δεν έκανα φόρτιση στο ενδοιάμεσο. 14% είναι το αληθινό.
chester20080
Επιφανές μέλος

22-02-24

20:31
ε οποτε 4μιση ωρες το πολυ και αν, με 5G με μουσικη φωτο κλησεις κλπMε 5g ήμουν μέχρι τις 3 - 4 και μετά wifi.
Δεν ακούω μουσική, δεν φωτογραφίζω. Παρακάτω φαίνεται η χρήση που του κάνω. Τις τελευταίες 24 ώρες
View attachment 129874
και τις τελευταίες 10 μέρες.
View attachment 129875
ΥΓ: Κάτι περίεργο. Το πρώτο screenshot λέει ότι είναι με μπαταρία 11% ενώ στο επόμενο screenshot λέει 14%, ενώ το δεύτερο τραβίχτηκε μετά και δεν έκανα φόρτιση στο ενδοιάμεσο. 14% είναι το αληθινό.
καλα το υπολογιζω
και στο ultra μου με 5G τρωει φουλ μπαταρια, σκεψου εσυ στο μινι εχεις πολυ μικροτερη οθονη που καταναλωνει στο ultra το μεγαλυτερο ποσοστο ενεργειας για φωτεινοτητα στο μισο και πανω
akikos
Επιφανές μέλος

22-02-24

20:41
Πριν είχα το iPhone 7 που άντεχε τις μισές ώρες περίπου επομένως είμαι ευχαριστημένος τώρα αν και του κάνω πολύ μέτρια χρήση.ε οποτε 4μιση ωρες το πολυ και αν, με 5G με μουσικη φωτο κλησεις κλπ
καλα το υπολογιζω
και στο ultra μου με 5G τρωει φουλ μπαταρια, σκεψου εσυ στο μινι εχεις πολυ μικροτερη οθονη που καταναλωνει στο ultra το μεγαλυτερο ποσοστο ενεργειας για φωτεινοτητα στο μισο και πανω
chester20080
Επιφανές μέλος
akikos
Επιφανές μέλος

26-02-24

18:17
@chester20080 Το πάνω είναι iPhone 15 Pro Max συγγενή μου. Κράτησε 24 ώρες εκτός μπρίζας από το 80% στο 5%. Το βράδυ που δεν χρησιμοποιήθηκε κρατάει σε ικανοποιητικό βαθμό τη μπαταρία του.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-02-24

18:20
Το screen on time μας νοιάζει όχι το standbyView attachment 130016
@chester20080 Το πάνω είναι iPhone 15 Pro Max συγγενή μου. Κράτησε 24 ώρες εκτός μπρίζας από το 80% στο 5%. Το βράδυ που δεν χρησιμοποιήθηκε κρατάει σε ικανοποιητικό βαθμό τη μπαταρία του.
Σε αυτές τις 7μιση ώρες τι χρήση το εκανε;
akikos
Επιφανές μέλος

26-02-24

18:39
Έπαιζε σκάκι στο online chess, είδε μια σειρά, απάντησε αρκετές κλήσεις λόγω δουλειάς. Δεν ξέρω τι άλλο.Το screen on time μας νοιάζει όχι το standby
Σε αυτές τις 7μιση ώρες τι χρήση το εκανε;
chester20080
Επιφανές μέλος

26-02-24

20:03
καλά ειναιΈπαιζε σκάκι στο online chess, είδε μια σειρά, απάντησε αρκετές κλήσεις λόγω δουλειάς. Δεν ξέρω τι άλλο.
μεσω wifi να φανταστω
φωτεινοτητα;
battery saver οχι;
akikos
Επιφανές μέλος

26-02-24

20:08
battery saver όχι. Φωτεινότητα στο αυτόματο. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέριες. Για 4 - 5 ώρες ήταν εκτός σπιτιού και είχε 5g. 100% υγεία μπαταρίας.καλά ειναι
μεσω wifi να φανταστω
φωτεινοτητα;
battery saver οχι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- back2967
- fockos
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Wonderkid
- Unboxholics
- Hecticism
- Scandal
- rafaela11
- fourkaki
- charmander
- taketrance
- Maria23667
- fmarulezkd
- hirasawayui
- melina_51
- paolo1
- User2350
- justanerd
- chrisaa
- Kate1914
- dmav
- Στεφανος56
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Joji
- AnnaVrt12
- spring day
- giannhs2001
- ggl
- Mt73
- Viedo
- jj!
- Thundergirl
- 1011
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- Memetchi
- Xatzi
- T C
- globglogabgalab
- harry akritas
- Slytherin
- ag97
- Nickx
- tslef8
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.