εγω για i-phone λεφτα δεν θα εδινα...με τιποτα...η συσκευη sucks κανονικα...
δεν εχει αναφορα παραδωσης στα μηνυματα :doingggggg no1
δεν εχει βιντεο κληση και κανει 600euro : doingggggg no2
για να μπορεσεις να στειλεις και να λαβεις τραγουδια και ολα τα υπολοιπα θες jailbreak αλλιος τα bluetooth δεν δουλευουν... :doinggggggg no3
πραγματικα αυτη την συσκευη την πληρωνεις 600euro μονο και μονο επειδη εχει το μιλαρακι πισω και ειναι apple....
Για το πρώτο, εγώ βρήκα αυτό
https://mynextphone.gr/iphone-delivery-report-is-out-3422/
Θέλει j/b βέβαια για να τρέχεις homebrew, αλλα φαντάζομαι παρόμοια προγράμματα υπάρχουν και στο applestore χωρίς να χρειάζεσαι j/b.
Πάντως, όσον αφορά για τα λεφτά, τις δυνατότητες του σε (ισχύ) hardware περνάει πλεον μόνο το n900 (που είναι και πιο ακριβό). Λείπεται πράγματα που έρχονται στάνταρντ σε άλλα φθηνότερα κινητά (όπως πχ οι πολύ καλοί φακοί των nokia) αλλα νομίζω οτι το πλήθος των εφαρμογών και δυνατοτήτων του hardware του και η ευκολία με την οποία μπορείς να φτιάξεις εφαρμογή για αυτό δικαιολογεί εν μέρει τα χρήματα του (αν και ναι, θα μπορούσε να ναι πιο φθηνό πιστεύω). Αυτή τη στιγμή, το μόνο κινητό που παίζει να ναι καλύτερο απο το iphone (αλλα δεν είναι ακριβώς κινητό, και δεν έχει Xeon flash, duh) είναι το n900 της nokia.
Πάντως σαν κινητό, δεν θα το έπαιρνα το iPhone, αν συζητούσαμε για το iphod touch πάντως, θα το σκεφτόμουν. Το πλήθος των εφαρμογών για αυτά είναι τεράστιο, χώρια που το i{Phone, Pod touch} είναι η πιο δημοφιλής παιχνιδομηχανή χειρός αυτή τη στιγμή.
( μου χει κινήσει το ενδιαφέρον και το
Monotouch )
Αυτό με τις ελλείψεις πάντως ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή το να προσθέσουν ένα καλύτερο φακό, ή ένα flash ή κάτι δεν νομίζω οτι θα τους κόστιζε τίποτα και θα τους ανέβαζε πολύ πιο πάνω απο τον ανταγωνισμό νομίζω. Μια ζωή βλακείες κάνει η Apple imho, ενώ πάντα έχει την δυνατότητα να σπρώξει πάρα πολύ τα προϊόντα της.