Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί βρε Πατούλα μου?Είσαι τόσο νέα για να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και τόσο αξιόλογη..Αν είναι από άντρα πάντως, που κάτι τέτοι μυρίζομαι,άστο να πάει..κρίμα είναι να χαραμίζεσαι..
νταξει...είμαι στην ανάρωση...νομιζω πως βαζω τα πραγματα στη θεση τους σιγα σιγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

φοβάμαι τα ταξίδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Αγαπώ αυτούς που κάνουν τη ζωή μου όμορφη.
Έχω χάσει ευτυχώς όχι πολλά, το μόνο που μου στοίχισε ήταν ότι έχασα την ευκαιρία να ασχοληθώ με την τέχνη.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Kάθε άνθρωπος που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"
Αν δηλαδή "φοβάμαι ότι έχασα αυτό που αγαπώ", έχω απαντήσει και στα τρία

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

εντομα
θανατος δικον μου προσοπων
κλειστοφοβια
σκοτεινοφοβια
φοβαμε το μελλον μου
φοβαμε τον εαυτο μου
φοβαμε την ταχυτητα
τους ελληνικους δρομους/οδηγους
κ.α. που δεν μου ερχονται τωρα
....
αγαπω την οικογενεια μου
κ το μωρο μου
κ οσους με κανουν να γελω
.....
εχω χασει την παιδικη μου ηλικια κ τα νιατα μου
κ μην μου πειτε εισαι 22 χρ ναι τα εχω χασει
κ δεν εχω την δυναμη να τα διεκδικησω
Niyia
Διάσημο μέλος

Αγαπώ... όλα...πολύ...
Έχω χάσει... αθωότητα κ ανεμελιά...
Neraida
Επιφανές μέλος

αγαπω την καθε στιγμη...
τι εχω χασει...ε?..χμ...τπτ ουσιωδες ....
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

αγαπώ τη ζωή
χάνω συνεχώς τον χρόνο μου

Guest 990498
Επισκέπτης

Αγαπώ τη μοναξιά, συμφιλιώθηκα μαζί της και πολύ χαίρομαι.
Χάνω το χρόνο μου.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αγαπώ τα πάντα
Έχω χάσει τη σοβαρότητα μου

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω "χάσει" τη συμφιλίωση που είχα με την μοναξιά!
Αγαπώ όλους τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που μου έχουν κάνει κακό!
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγαπάω τους φίλους μου, τους δικούς μου και το αγόρι μου
Έχω χάσει το μπαμπά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MysteriousWoman
Νεοφερμένο μέλος

Αγαπώ τον σύντροφό μου τους φίλους μου και την οικογένεια μου!
Έχω χάσει ευκαιρίες, αλλά...έχω "αρπάξει" τις καλύτερες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αγαπώ τη ζωή, τον ήλιο, τα χρώματα, το γαλάζιο της θάλασσας, το άρωμα ενός λουλουδιού, τους ανθρώπους γύρω μου
Έχω χάσει τον εαυτό μου...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αγαπώ κάθετι που κάνει τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη
Έχω χάσει την πίστη μου στο ότι "αν θέλεις κάτι πολύ τότε το σύμπαν θα συνομωτήσει για να το πετύχεις"
...
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβάμαι ότι δεν θα γίνω ποτέ τελικά αυτό που ονειρεύτηκα για μένα.
Αγαπώ κάθετι που κάνει τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη
Έχω χάσει την πίστη μου στο ότι "αν θέλεις κάτι πολύ τότε το σύμπαν θα συνομωτήσει για να το πετύχεις"
...
Μάλλον έχει γίνει λάθος στα nicks

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπώ....

Έχασα τον εαυτό μου και το τραίνο.
stavros_
Δραστήριο μέλος

Αγαπώ τον εαυτό μου
Έχω χάσει την πίστη μου στους άλλους.

Αγαπώ πολύ το χαμόγελο και τη ζωή!...
έχω χάσει...... την εμπνευση να γράφω δικα μου ποιηματα όπως παλιά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.