stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην προσπάθειά μου να αποδείξω ότι έχω δίκιο από τα νεύρα βάζω τα κλάματα...Και όχι τίποτα άλλο...αλλά χάνω και το δίκιο μου και τότε νευριάζω ακόμα πιο πολύ..![]()
το αυτό,σαν συμπλήρωμα στα όσα είπα παραπάνω..!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger...
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι πολύ ευαίσθητη, πολύ ευσυγκίνητη...
μια ταινία, ένα τραγούδι, αναμνήσεις, νοσταλγία, μελαγχολική διάθεση, μια άσχημη είδηση στην τηλεόραση, ένα παιδάκι, ένα ζωάκι, ο αντικατοπτρισμός του ήλιου στην θάλασσα, ένα ηλιοβασίλεμα, θυμός, λύπη, νεύρα... για όλα αυτά μπορώ να κλάψω...
Μπορώ πολύ εύκολα να κλάψω και από ευτυχία...
Το κλάμα για μένα είναι λύτρωση, απελευθέρωση... μετά, νιώθω ήρεμη... σαν να γεννιέμαι ξανά... σαν να κερδίζω κάτι, σαν να αλλάζει κάτι μέσα μου μετά από ένα έντονο κλάμα...
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

DiMiTRouLa3201
Νεοφερμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Το κλάμα για μένα είναι λύτρωση, απελευθέρωση... μετά, νιώθω ήρεμη... σαν να γεννιέμαι ξανά... σαν να κερδίζω κάτι, σαν να αλλάζει κάτι μέσα μου μετά από ένα έντονο κλάμα...
Ακριβώς αυτό.. ειδικά επειδή δεν μ'αρέσει να κλαίω μπροστά σε άλλους, τις περισσότερες φορές το κρατάω μέσα μου κι αυτό με φορτίζει πολύ αρνητικά.. σαν να έχω ένα τεράστιο βάρος που πλακώνει την ψυχή μου.. αποτέλεσμα, γύρω στο 3ωρο - 4ωρο κλάμα μετά, το οποίο όμως είναι τόσο απελευθερωτικό.. ακριβώς όσα ανέφερε και η avenger..!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Πλέον όχι πολύ ίσως έχω σκληρύνει απο τα προβλήματα και αυτά που έχω περάσει ίσως....
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ειδικά όταν τσιγαρίζω κρεμμύδια για να κάνω σάλτσα, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.....
Rempeskes
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κάτι πρέπει να φάω κι εγώ. Συνέχεια dellivery δεν λέει............
Diavoleas
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Γιατί όχι;
Κάτι πρέπει να φάω κι εγώ. Συνέχεια dellivery δεν λέει............
Ρε συ μόνο για την υγεία σου το λέω, κάνε μια σχέση, θα τρως το ίδιο καλά με τον μισό κόπο μόνο

Α ναι, το θέμα είναι αν κλαίμε. Μπαααα, δεν πίνω αρκετό νερό άλλωστε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Fίλε μου, κι έτσι να γινόταν πάλι εγώ θα μαγείρευα. Δεν μπορώ να αλλάξω συνήθειεςΡε συ μόνο για την υγεία σαυ το λέω, κάνε μια σχέση, θα τρως το ίδιο καλά με τον μισό κόπο μόνο
Α ναι, το θέμα είναι αν κλαίμε. Μπαααα, δεν πίνω αρκετό νερό άλλωστε.

Κλαψ

io-io
Διάσημο μέλος

Πάρα πολύ εύκολα.
Ειδικά όταν τσιγαρίζω κρεμμύδια για να κάνω σάλτσα, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.....
Τωρα που το λες, σημερα το μεσημερι εριξα τρελο κλαμα με την ιδια μεθοδο.
Και γενικα, κλαιω οταν οι ορμονες βαρανε κοκκινο!
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

αλλα εχω πααααααρα πολυ καιρο να νευριασω για κατι οποτε...χαλαραααααα

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

οι 10 τελευταίες φορές που θυμάμαι να έκλαψα,ήταν σίγουρα σε διάρκεια 6 μηνών-ε μην πείτε ότι κλαίω και συχνά!

οι 6 ήταν από τα νεύρα.καθαρά από τα νεύρα(καυγάδες με τους γονείς συνήθως ή με κάνα ουφο!)
Γενικά,
όταν συγχυστώ με κάποιον υπερβολικά,δεν θα τον βρίσω,δεν θα επιτεθώ με κανέναν τρόπο,απλα άν πληγώσει τον εγωισμό μου και τα πάρω πολύ για να αντέξω και να μην χειροδικήσω,ε κλαίω...αυτό μου το κλάμα μου λένε ότι έχει πολύ γέλιο γιατι φαίνεται πολύ αφύσικο.γιατί δεν κλαίω κανονικά,απλά δακρύζω...και ταυτόχρονα προσπαθώ να αποκρούσω λεκτικές επιθέσεις...ότι ναναι!!!χαχαχα
περίεργο,αλλά τι να πω!!!
και οι άλλες 2 φορές ήταν από πόνο,πολύ πόνο...κλαψ!λυγμ!!!

τεσπα,επέζησα χαλαρά,έχουν ήδη περάσει πάνω από δυο μήνες κι είμαι μιααα χαρα!!!!

κι άλλες δυο φορές όπως λενε οι συνάδελφοι ερασιτέχνες μάγειρες ήταν που καθάριζα κρεμμύδια!!!!αχ τι κλάμααα!!!
ΥΓ.είναι στη σωστή κατηγορία το μήνυμα?!?!

Τώρα παρακαλάω να κλάψω καμιά φορά για να ηρεμήσω, αλλά πρέπει να στέρεψα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.