Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνήθως κλαίω σε άσχετες στιγμες!! π.χ. μου έχει τύχει να κερδίζω αγώνα και να πλαντάζω στο κλάμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
[V]
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

ευτυχως πια μπορω να κλαιω

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

...
ευτυχως πια μπορω να κλαιωχωρις να με βλεπει κανεις ...
...και πως θα σου πει, βρε φιλενάδα, κάποιος που σε αγαπάει: "Γιατί, γλυκειά μου, κλαις;" ;
Προσωπικά απολαμβάνω τα αγαθά του κλάματος, μόνον όταν το φέρνουν οι περιστάσεις να κλάψω(κατά το καζαντζίδειο "κι άντρες κλαίνε"!), ενώπιον κάποιου κοινωνικού περίγυρου...
moonlight
Διάσημο μέλος

.και πως θα σου πει, βρε φιλενάδα, κάποιος που σε αγαπάει: "Γιατί, γλυκειά μου, κλαις;" ;
ειναι και θεμα ποσο μου βγαζει καποιος την ασφαλεια να εκφραστω κοντα του..

πς. στην οικογενεια μην το συζητας γιατι αμα και τολμησω να κλαψω τοτε γινεται χαμος , πεφτει συναγερμος , πανικος , στεναχωρια πιο πολλη απο την δικη μου οποτε καλυτερα να μην γνωριζουν

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

ειναι και θεμα ποσο μου βγαζει καποιος την ασφαλεια να εκφραστω κοντα του..![]()
πς. στην οικογενεια μην το συζητας γιατι αμα και τολμησω να κλαψω τοτε γινεται χαμος , πεφτει συναγερμος , πανικος , στεναχωρια πιο πολλη απο την δικη μου οποτε καλυτερα να μην γνωριζουν![]()
Ε, ναι, εδώ θαρρώ πως έχεις σχεδόν απόλυτο δίκιο!
pietr
Νεοφερμένο μέλος

Nowadays, κλαίω ακόμα εύκολα, αλλα πλέον σε πολύ μικρότερη συχνότητα. Εννοώ πως παλιά αν δεν...μιζέριαζα έστω και για λίγο σε μια μέρα, θα μιλούσαμε για θαύμα.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Γενικά, φοβάμαι ότι θα φρικάρουν, γιατί μπορεί να βάλω τα κλάματα για λόγους που ίσως να μην καταλάβουν..
Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για να κλάψω και συνήθως δεν θα είναι από στενοχώρια. Μπορεί να είναι από συγκίνηση ή από χαρά, από περηφάνια για κάποιο άτομο κοντινό μου που πέτυχε κάτι ή πραγματοποίησε ένα όνειρό του, από αντριχίλα (σε σχέση με την τέχνη, συνήθως) ή ακόμα κι από υπερβολική κούραση, άγχος ή πίεση.
Το βλέπω σαν ένα είδος αποφόρτισης- συναισθήματα που εξωτερικεύονται για να έρθω σε ισορροπία με εμένα- να νιώσω ξανα ήρεμη. Πια έχω συμφιλιωθεί με το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βάλω τα κλάματα με κάτι, ενώ παλαιότερα το έβλεπα ως αδυναμία δική μου και δεν μου άρεσε αυτό σε μενα. Ακόμα όμως φοβάμαι να αφήσω κάποιον να με δει να κλαίω- νιώθω ότι θα τους στενοχωρήσω και δε θέλω.

dimitral
Δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Δεν κλαίω ποτέ από συγκίνηση ή χαρά πάντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή ντάξει το κλασσικό αν στεναχωρηθώ θα κλάψω αλλά εγώ κλαίω όταν θυμώνω,όταν τσακώνομαι με κάποιον ακόμα και αν βρεθώ σε αμηχανία.Αν κάποιος μου πει κάτι και το πάρω στραβά βουρκώνω.Όταν μιλάω με κάποιον και ξαφνικά ανεβούν οι τόνοι αρχίζει και σπάει η φωνή μου.Δε μπορώ να συγκρατηθώ.
Καλά δεν συζητάω για περιπτώσεις όπου στεναχωριέμαι πολύ άσχημα.Πλαντάζω στο κλάμα,έχω κόμπο στο λαιμό και δε μπορώ να σταματήσω με τίποτα.
Ειλικρινά δεν αντέχω αυτή την κατάσταση.Δηλαδή αναρωτιέμαι πόσο ρεζίλι θα γίνω όταν βρεθω σε πολύ κόσμο και κάποιος με φέρει σε δύσκολη θέση..Ούτε καν να το σκέφτομαι δε θέλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Kλαιω συχνα κ ευκολα ..... και με λογο και χωρις αλλα συνη8ως τ κραταω γ μενα , την οικογενεια ή τους στενους φιλους , οχι γτ ειναι αδυναμια ισα ισα... ειναι αρετη αν εκφραζεις τ συναισθηματα σ ... αλλα απο ενα σημειο κ μετα κουραζει... μπορεις να τ καταλαβεις αυτο !!!
Όντως κουράζει.Όταν τσακώνομαι πλέον με άτομα στενά και αρχίζω να βουρκώνω μου λένε "Έλα κλάψε πάλι." κτλπ.
Θα νομίζουν ότι το κάνω και επίτηδες

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως κουράζει.Όταν τσακώνομαι πλέον με άτομα στενά και αρχίζω να βουρκώνω μου λένε "Έλα κλάψε πάλι." κτλπ.
Θα νομίζουν ότι το κάνω και επίτηδες![]()
Και εκει που απλα εισαι αυτο π εισαι.... κ εισαι δηλαδη ειλικρινης κ ο εαυτος σ .. ακους κ απο πανω λογια.... Ασε την κλαψα κτλ.... αντεεε.... κλαψε λοιπον στ δωματιο σ να χεις τ κεφαλι σ ησυχο !! :Ρ χαχαχαχχα
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

ειδικα μπροστα σε αλλους
ειμαι πολυ ευαισθητη και νευρικη, το παραδεχονται και οσοι με ξερουν καλα
αλλα ναι φαινομαι πολυ αναισθητη και ετσι γενικα
ειμαι ανοιχτο βιβλιο βασικα αλλα προσπαθω πολυ να το κρυβω
απλα δεν ξεσπαω ετσι συνηθως,απο μικρη για καποιο λογο το θεωρουσα αδυναμια (ναι ξερω μαλακια) και οταν ημουν 7 χρονων ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξανα κλαψω ποτε (οχι οτι τα καταφερα

εκτος απο την οικογενεια μου, δεν με εχει δει κανεις να κλαιω

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Και εκει που απλα εισαι αυτο π εισαι.... κ εισαι δηλαδη ειλικρινης κ ο εαυτος σ .. ακους κ απο πανω λογια.... Ασε την κλαψα κτλ.... αντεεε.... κλαψε λοιπον στ δωματιο σ να χεις τ κεφαλι σ ησυχο !! :Ρ χαχαχαχχα
Mα ρε παιδί μου δε εμένα με ενοχλεί ότι δε μπορώ να κρατηθώ σπάει η φωνή μουυ!

ΣυμπαράστασηΤο περιεργο ειναι οτι μερικες φορες κλαιτε σαν χορωδια.Κλαιει η μια επειδη την χωρισε ο γκομενος και μετα αρχιζει και η διπλανη.

Dias
Επιφανές μέλος

2) Πέθανε μια γρια δίπλα στο σπίτι μου 195 ετών. Περάσαμε με τη μητέρα μου να συλλυπηθούμε. Ήταν εκεί μια γνωστή μου κοπέλα 17 χρονών (τότε) που έκλαιγε γοερά, με λυγμούς και αναφιλητά. Απόρησα και ρώτησα ένα άλλο κορίτσι "Καλά, τόσο την αγαπούσε την κυρία Τασία η Αμαλία?" για να πάρω ψυθιριστά την απάντηση "Ναι, καλά. Χώρισε με το γκόμενο και επειδή δεν θα μπορούσε να κλαίει σπίτι της, ήρθε να κλάψει εδώ που δεν θα την παρεξηγήσει κανείς".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.