Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.071 μηνύματα. Χθες στις 14:40 Ο Wonderkid: #381 Χθες στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα μόνο των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω απλά εδώ είναι πιο έντονο. Δηλαδή στείρα ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση, χωρίς καθόλου project-based learning. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.202 μηνύματα. Χθες στις 14:50 Ο nPb έγραψε: #382 Χθες στις 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Νομίζω απλά εδώ είναι πιο έντονο. Δηλαδή στείρα ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση, χωρίς καθόλου project-based learning. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, απλά σκέψου ότι το project-based learning χαλάει τελείως την ακαδημαϊκή και σχολική καθημερινότητα. Το αφήγημα στη χώρα μας, είναι να περνάει κόσμος σε Πανεπιστήμια. Πλέον δεν υπάρχουν ούτε ΤΕΙ. Πρακτικά στο εξωτερικό δεν σπουδάζουν τόσοι προπτυχιακοί στο εξωτερικό όσο στη χώρα μας και ούτε έχουν 8-12 Τμήματα ανά επιστημονική ειδικότητα (π.χ. 12 Τμήματα Φιλολογίας). Ο όγκος των φοιτητών όσο να 'ναι καθιστούν πολλές σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας άχρηστες. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.018 μηνύματα. Χθες στις 17:01 Ο GeorgePap2003: #383 Χθες στις 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όμως επειδή ζούμε σε έναν κόσμο αδικίας, να ξέρεις ότι κάποιοι βρίσκουν δουλειές και με άλλα μέσα. Το Πανεπιστήμιο είναι απλά η νομική κάλυψη ότι "έχουν σπουδάσει κάτι". Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σου πω ότι οι χειρότεροι συμφοιτητές μου από άποψη ακαδημαϊκής επίδοσης ή αυτοί που απλά ήθελαν να περνούν μαθήματα και να διακοπαρουν , βρήκαν δουλειά την άλλη μέρα της ορκομωσίας που λένε δίχως να σπαταλούν 1000ρικα σε φαντασμαγορικά μεταπτυχιακά από εδώ κ από εκεί… Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 thenutritionist iew Entropy24 Scandal Angelikaaa Sosstoss taketrance chester20080 Ωρορα Wonderkid American Economist johnsala giorgos5002 wire ggl Jack of Spades Paragontas7000 vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα μόνο των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω απλά εδώ είναι πιο έντονο. Δηλαδή στείρα ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση, χωρίς καθόλου project-based learning.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.202 μηνύματα. Χθες στις 14:50 Ο nPb έγραψε: #382 Χθες στις 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Νομίζω απλά εδώ είναι πιο έντονο. Δηλαδή στείρα ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση, χωρίς καθόλου project-based learning. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, απλά σκέψου ότι το project-based learning χαλάει τελείως την ακαδημαϊκή και σχολική καθημερινότητα. Το αφήγημα στη χώρα μας, είναι να περνάει κόσμος σε Πανεπιστήμια. Πλέον δεν υπάρχουν ούτε ΤΕΙ. Πρακτικά στο εξωτερικό δεν σπουδάζουν τόσοι προπτυχιακοί στο εξωτερικό όσο στη χώρα μας και ούτε έχουν 8-12 Τμήματα ανά επιστημονική ειδικότητα (π.χ. 12 Τμήματα Φιλολογίας). Ο όγκος των φοιτητών όσο να 'ναι καθιστούν πολλές σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας άχρηστες. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.018 μηνύματα. Χθες στις 17:01 Ο GeorgePap2003: #383 Χθες στις 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όμως επειδή ζούμε σε έναν κόσμο αδικίας, να ξέρεις ότι κάποιοι βρίσκουν δουλειές και με άλλα μέσα. Το Πανεπιστήμιο είναι απλά η νομική κάλυψη ότι "έχουν σπουδάσει κάτι". Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σου πω ότι οι χειρότεροι συμφοιτητές μου από άποψη ακαδημαϊκής επίδοσης ή αυτοί που απλά ήθελαν να περνούν μαθήματα και να διακοπαρουν , βρήκαν δουλειά την άλλη μέρα της ορκομωσίας που λένε δίχως να σπαταλούν 1000ρικα σε φαντασμαγορικά μεταπτυχιακά από εδώ κ από εκεί… Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Νομίζω απλά εδώ είναι πιο έντονο. Δηλαδή στείρα ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση, χωρίς καθόλου project-based learning. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, απλά σκέψου ότι το project-based learning χαλάει τελείως την ακαδημαϊκή και σχολική καθημερινότητα. Το αφήγημα στη χώρα μας, είναι να περνάει κόσμος σε Πανεπιστήμια. Πλέον δεν υπάρχουν ούτε ΤΕΙ. Πρακτικά στο εξωτερικό δεν σπουδάζουν τόσοι προπτυχιακοί στο εξωτερικό όσο στη χώρα μας και ούτε έχουν 8-12 Τμήματα ανά επιστημονική ειδικότητα (π.χ. 12 Τμήματα Φιλολογίας). Ο όγκος των φοιτητών όσο να 'ναι καθιστούν πολλές σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας άχρηστες.
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.018 μηνύματα. Χθες στις 17:01 Ο GeorgePap2003: #383 Χθες στις 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όμως επειδή ζούμε σε έναν κόσμο αδικίας, να ξέρεις ότι κάποιοι βρίσκουν δουλειές και με άλλα μέσα. Το Πανεπιστήμιο είναι απλά η νομική κάλυψη ότι "έχουν σπουδάσει κάτι". Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σου πω ότι οι χειρότεροι συμφοιτητές μου από άποψη ακαδημαϊκής επίδοσης ή αυτοί που απλά ήθελαν να περνούν μαθήματα και να διακοπαρουν , βρήκαν δουλειά την άλλη μέρα της ορκομωσίας που λένε δίχως να σπαταλούν 1000ρικα σε φαντασμαγορικά μεταπτυχιακά από εδώ κ από εκεί…
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όμως επειδή ζούμε σε έναν κόσμο αδικίας, να ξέρεις ότι κάποιοι βρίσκουν δουλειές και με άλλα μέσα. Το Πανεπιστήμιο είναι απλά η νομική κάλυψη ότι "έχουν σπουδάσει κάτι". Click για ανάπτυξη... Μπορώ να σου πω ότι οι χειρότεροι συμφοιτητές μου από άποψη ακαδημαϊκής επίδοσης ή αυτοί που απλά ήθελαν να περνούν μαθήματα και να διακοπαρουν , βρήκαν δουλειά την άλλη μέρα της ορκομωσίας που λένε δίχως να σπαταλούν 1000ρικα σε φαντασμαγορικά μεταπτυχιακά από εδώ κ από εκεί…