spearmint Νεοφερμένο μέλος Η spearmint δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 37 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Η spearmint: #401 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θέλεις εκεί μέσα να δείχνεις επιτυχημένη με καριέρα; Click για ανάπτυξη... Δεν νιώθω την ανάγκη να επιδεικνύομαι ιδιαίτερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #402 Χθες στις 19:29 Εν τω μεταξύ να προσέχεις (αν κάνεις ποτέ εκεί αναζήτηση εργασίας για εξωτερικό) έχει πολλές θέσεις που είναι ανύπαρκτες. Ή οδηγούν σε ιστότοπο με μήνυμα σφάλματος. Από την άλλη πολλοί Πανεπιστημιακοί από το εξωτερικό κυρίως διαφημίζουν ερευνητικές θέσεις εργασίας (για "βοηθό" με προοπτική διδακτορικού με ελάχιστη ή χωρίς αμοιβή) αλλά συνήθως τέτοιες θέσεις είναι ήδη πιασμένες και απλά κάνουν συλλογή βιογραφικών για το αρχείο ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα προσωπικού αν υπάρξει έκτακτη κενή θέση. Υπάρχει μεγάλη βιτρίνα για το ποιος εργάζεται κανονικά και από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι κάποιος που έχει κανονική δουλειά, δεν έχει χρόνο να ανανεώνει διάφορα ποστ και σεντόνια επιτυχίας, φωτογραφίες, ερευνητικές ή εταιρικές δημοσιεύσεις, με αγνώστους ή με "κοινούς" γνωστούς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η amarelia έγραψε: #403 Χθες στις 19:32 Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #404 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η amarelia έγραψε: #405 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θέλεις εκεί μέσα να δείχνεις επιτυχημένη με καριέρα; Click για ανάπτυξη... Δεν νιώθω την ανάγκη να επιδεικνύομαι ιδιαίτερα
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #402 Χθες στις 19:29 Εν τω μεταξύ να προσέχεις (αν κάνεις ποτέ εκεί αναζήτηση εργασίας για εξωτερικό) έχει πολλές θέσεις που είναι ανύπαρκτες. Ή οδηγούν σε ιστότοπο με μήνυμα σφάλματος. Από την άλλη πολλοί Πανεπιστημιακοί από το εξωτερικό κυρίως διαφημίζουν ερευνητικές θέσεις εργασίας (για "βοηθό" με προοπτική διδακτορικού με ελάχιστη ή χωρίς αμοιβή) αλλά συνήθως τέτοιες θέσεις είναι ήδη πιασμένες και απλά κάνουν συλλογή βιογραφικών για το αρχείο ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα προσωπικού αν υπάρξει έκτακτη κενή θέση. Υπάρχει μεγάλη βιτρίνα για το ποιος εργάζεται κανονικά και από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι κάποιος που έχει κανονική δουλειά, δεν έχει χρόνο να ανανεώνει διάφορα ποστ και σεντόνια επιτυχίας, φωτογραφίες, ερευνητικές ή εταιρικές δημοσιεύσεις, με αγνώστους ή με "κοινούς" γνωστούς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η amarelia έγραψε: #403 Χθες στις 19:32 Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #404 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η amarelia έγραψε: #405 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν τω μεταξύ να προσέχεις (αν κάνεις ποτέ εκεί αναζήτηση εργασίας για εξωτερικό) έχει πολλές θέσεις που είναι ανύπαρκτες. Ή οδηγούν σε ιστότοπο με μήνυμα σφάλματος. Από την άλλη πολλοί Πανεπιστημιακοί από το εξωτερικό κυρίως διαφημίζουν ερευνητικές θέσεις εργασίας (για "βοηθό" με προοπτική διδακτορικού με ελάχιστη ή χωρίς αμοιβή) αλλά συνήθως τέτοιες θέσεις είναι ήδη πιασμένες και απλά κάνουν συλλογή βιογραφικών για το αρχείο ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα προσωπικού αν υπάρξει έκτακτη κενή θέση. Υπάρχει μεγάλη βιτρίνα για το ποιος εργάζεται κανονικά και από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι κάποιος που έχει κανονική δουλειά, δεν έχει χρόνο να ανανεώνει διάφορα ποστ και σεντόνια επιτυχίας, φωτογραφίες, ερευνητικές ή εταιρικές δημοσιεύσεις, με αγνώστους ή με "κοινούς" γνωστούς.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η amarelia έγραψε: #403 Χθες στις 19:32 Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #404 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η amarelia έγραψε: #405 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #404 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η amarelia έγραψε: #405 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.213 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η amarelia έγραψε: #405 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις;
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 12:11 Ο Paragontas7000: #406 Σήμερα στις 12:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:17 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερο τρόπο να βρεί εργασία κανείς παρακαλώ να τον προτείνει. Όποιος δεν ασχολείται με το linkedin και τον θεωρεί τον διαδικτυακό δαίμονα, ακούσαμε την άποψή σας μια φορά , απο κεί και πέρα προτείνετε αν μπορείτε τρόπους για να διευκολύνετε τον κόσμο και μην αμπελοφιλοσοφείτε. Click για ανάπτυξη... Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απαγορεύεται να λέμε μια άποψη που καλώς ή κακώς, δεν την λέω μόνο εγώ. Έχεις διαβάσει γενικά τι λένε για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πλατοφορμα ευρεσης εργασιας πλεον αλλα το Instagram των κορπορεων και λοιπων σκουπιδιων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:17 Το διεγραψα και ησυχασα. Αι σιχτιρ απο εκει.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Nick890 έγραψε: #407 Σήμερα στις 14:38 Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βοηθάει στο networking.Οχι στο ψεύτικο networking,add και όποιον πάρει ο χάρος .Σε όποιον μιλάς στην πραγματική ζωή και ανταλλαζεις θετική ενεργεία τότε τον κάνεις add .Απλά έχεις τα μάτια σου ανοιχτά Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Απλά πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει ....και επίσης μετράει πολύ η χώρα που είσαι . Τώρα Ελλάδα δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω follow Έλληνα .... καταλαβαίνεις κατευθείαν πόσο Έλληνας απ' το να μην τον νοιάζει καν ξέρω εγώ σε ποιον μιλάει κλπ.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 14:47 Ο Paragontas7000: #408 Σήμερα στις 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ετοιμάζομαι σε ένα χρόνο να κάνω τεράστιο jump σε μισθό .Ξέρω σε ποια θέση θα στοχεύσω,ξέρω ποια είναι η μάνατζερ ,έχουμε δει ο ένας τον άλλον , add LinkedIn και ετοιμος για πυροτεχνήματα Click για ανάπτυξη... Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:05 Ο Nick890 έγραψε: #409 Σήμερα στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ανοιξε τιντερ για καμια παρτουζα και ασε το λινκεντιν. Click για ανάπτυξη... Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:07 Ο Paragontas7000: #410 Σήμερα στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Feeld εκεί πάνε όλοι οι CEO ,HR κλπ Click για ανάπτυξη... Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.949 μηνύματα. Σήμερα στις 15:09 Ο Nick890 έγραψε: #411 Σήμερα στις 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 taketrance iew GeorgePap2003 Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa johnsala Wonderkid camil CuriousBee abyssiniancat Searching Jack of Spades thenutritionist Scandal Sosstoss chester20080 Ωρορα American Economist wire ggl vas 78 Rene2004 Unboxholics Ilikntas charmander BatGuin Natsuko giannhs2001 P.Dam. Halima Ilma touvlo ROM32 Lathy Vera rafaela11 jj! fids JungC A350 Varus iminspain Libertus χημεια4λαιφ Debugging_Daemon Skeptic95 Kate1914 back2967 bibliofagos userguest Memetchi Corfu kitty Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μην μου μιλας με εγγλεζικους ορους γτ μολις εφαγα και ξερναω. Click για ανάπτυξη... Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.826 μηνύματα. Σήμερα στις 15:11 Ο Paragontas7000: #412 Σήμερα στις 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μην το ψάξεις .....θα σε στείλει αδιαβαστο Click για ανάπτυξη... Το εχω διαγραψει το μπουρδελακι εδω και κανα χρονο , καθε φορα που εμπαινα ενιωθα ετεροντροπη απο αυτα που εβλεπα εκει μεσα.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.212 μηνύματα. Σήμερα στις 18:09 Ο nPb έγραψε: #413 Σήμερα στις 18:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:22
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι και εχω την ίδια άποψη σε γενικές γραμμές, την σιχαίνομαι. Απο κεί και πέρα δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να το λέμε συνέχεια χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές. Στο τέλος της μέρας ο κόσμος ψάχνει να βρεί εργασία. Έχεις εσύ κάποια εναλλακτική να προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα με αυτή την άποψη, και συγγνώμη αν δημιουργώ αρνητικό προβληματισμό. Το είπα καθαρά με τη λογική του ρεαλισμού ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει σκουπίδια και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης και εύρεσης εργασίας είναι το Glassdoor και Indeed. Τελευταία στο Glassdoor μπορείς να βλέπεις και στα σχόλια τι επικρατεί σε διάφορους ομίλους εταιριών στην Ευρώπη και ΗΠΑ όπου οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη γνώμη τους και λένε διάφορα. Στις ΗΠΑ από μια γρήγορη ματιά είδα ότι επικρατεί εργασιακό χάος με τον Τράμπ ενώ πολλές εταιρίες απολύουν ή παροπλίζουν μέρος από το προσωπικό με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί μόνιμα σε αναζήτηση νέας εργασίας λόγω μεγάλης ανασφάλειας ας έχουν 10+ χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό έχει ως συνέπεια την αργή απάντηση από τους υπεύθυνους δυναμικού καθώς καλούνται διαχειριστούν εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αιτήσεις για 1 θέση εργασίας. Η κατάσταση δεν πάει καλά. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ειδικα σε junior θεσεις ,απο το τιντερ των δουλειων θα βρουμε εργασια λογικα Αναφερθηκε πανω μια σοβαρη λύση αλλα το πηρατε στην καυλαντα. Βυσμα και γλυφοκωλι χρειαζεται πλεον η φαση. Click για ανάπτυξη... Το βύσμα και το γλυφοψώλι/-κώλι είναι οι αρχαιότατες μέθοδοι κοινωνικής δικτύωσης στον εργασιακό χώρο σε περιόδους κοινωνικού εκφυλισμού και κοινωνικής παρακμής. Είναι κατάπτυστες μέθοδοι αλλά υπάρχουν. Όχι γενικά, αλλά όμως υπάρχουν και αυτά. Τέτοιες μέθοδοι με αμοιβαία μυστικότητα και απόλαυση συμβαίνουν παντού ακόμη και στα καλύτερα σπίτια (και χώρες). Κανείς δεν πάει με τον σταυρό χέρι ειδικά σε θέσεις έντονου ανταγωνισμού και κανείς δεν λέει την αλήθεια του, αλλά μόνο την αλήθεια του "φτασμένου" που ξεκίνησε με πολύ κόπο (βάζουν και λίγο μυξοκλάμα). Απλά τηρούνται τα προσχήματα και οι εταιρικοί κανόνες ευγένειας: άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα σκεφτόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των τίμιων ανθρώπων, όμως, δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο. Όταν βλέπεις άτομα με πτυχία από το Illinois, Caltech και ζορίζονται να βρουν εργασία στο πρώτο 2μηνο μετά την ορκωμοσία και την ίδια στιγμή παραπονιέται και ο άλλος που τελείωσε το ΠΑΔΑ ότι δεν βρίσκει εργασία την ίδια περίοδο, εκεί μετά βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά.