Lost

Σας άρεσε το φινάλε του Lost;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)
  • Ήταν ό,τι ακριβώς περίμενα!

    Ψήφοι: 3 13.0%
  • Καλό ήταν, μπορούσε να είναι και καλύτερο.

    Ψήφοι: 15 65.2%
  • Δεν μου άρεσε καθόλου.

    Ψήφοι: 5 21.7%

Obscura

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.

Δεν τα είπε άσχημα...:P

Χοχό, να 'σαι καλά παλικάρι, γλίτωσα 120 ώρες ζωής. :P

Προσωπικά αρνούμαι κατηγορηματικά να ιδώ οποιαδήποτε σειρά η οποία τελειώνει σε μία κατοντάδα και επεισόδια και το concept της βασίζεται σε αυτό. Παρόλα αυτά διαβάζοντας τριγύρω για το τι συνέβηκε με το λοστ και όντας φαν ταινιών τύπου Mulholland Drive αναρωτιέμαι αν σας εξυπηρετεί καθόλου η μεταμοντέρνα ιδέα του "η ερμηνεία επαφίεται στη δικαιοδοσία του θεατή (αναγνώστη κτλ)". Με μένα συνήθως δουλεύει εξαιρετικά αυτό και με γοητεύει να έχω μπροστά μου ένα σχέδιο από κηλίδες μελάνης που μπορεί να θυμίζει μία πεταλούδα μεν αλλά που θα μου επέτρεπε παράλληλα να επεξεργάζομαι και άλλες ερμηνείες και να κάμω συνειρμούς δημιουργικούς. Αν αναλογιστώ ότι αυτή η σειρά όπως τελείωσε αποδεικνύεται ότι έχει συμβολική σημασία και αν κρίνω από τη φαιά ουσία που έχει ήδη αναλωθεί στις θεωρίες, τότε σίγουρα ενδείκνυται για πολλαπλή επεξεργασία. Γιατί δεν είναι αρκετό; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
Αντιγραφω απο post μου σε αλλο φορουμ.

Προσωπικα εβλεπα τη σειρα τακτικα, οχι δηλαδη με το που εβγαιναν τα επεισοδια και φανατικα, αλλα 1-2 ανα μηνα πχ. Μετα απο 6 χρονια, και εχοντας δει ολα τα επεισοδια, αν με ρωτησει καποιος "Τι ειναι το ταδε" ή "τι σημαινε και γιατι συνεβη αυτο", θα νιωσω μλκς, γιατι πρωτον πιθανως να μην θυμαμαι καν σε τι αναφερεται, και δευτερον, ακομα και αν θυμαμαι, μαλλον δεν θα εχει δοθει απαντηση. Και δεν αναφερομαι σε ερωτηματα λεπτομερειες, τυπου "αυτο που υφαινε ο Jacob ειχε στιχους απο την Οδυσσεια τι ακριβως υποννοουσε", αλλα σε ερωτηματα που εχουν δημιουργησει οι δημιουργοι της σειρας αφιερωνοντας τους πολλαπλα επεισοδια, με cliffhangers, κτλ.

Εχω την αισθηση οτι αν καποιος κατσει και βγαλει απο το Lost τα επεισοδια fillers, που δεν προσθεσαν τιποτα στην ιστορια ή στους χαρακτηρες, και τα επεισοδια που αναφερονται σε πραγματα στα οποια δεν δοθηκε απαντηση (τυπου Μαικλ), θα μεινει με κανα δυο σαιζον μονο.

Το τελευταιο επεισοδιο, εκτος απο ανεπαρκες, ήταν και κακοσκηνοθετημενο. Βραχοι φελιζολ, Φλοκ - Τζακ να πηδανε στον αερα αλα "Επικινδυνη αποστολη 2" (η σκηνη με τις μηχανες), και μετα η Κειτ- Ραμπο με το οπλοπολυβολο στη βροχη. 2,5 ωρες, για να μας πουν δυο πραγματα ολο κι ολο. Ανετα δλδ θα μπορουσε να ειναι και κανονικο επεισοδιο.

Φυσικα, εδω η ολη 6η (και τελευταια!) σαιζον, θα μπορουσε να εχει πολυ λιγοτερα επεισοδια. Ολοκληρο επεισοδιο αφιερωμενο στους δυο Ιαπωνες, χωρις να προχωραει τπτ, και εκ των υστερων να βλεπεις οτι ειναι μερος του καθαρτηριου (αρα μη υπαρκτο). Παμε στο ναο, πω ενας γιαπωνεζος που δεν μιλαει αγγλικα παρα μονο μεσω διερμηνεα - ω οχι, μιλαει κ αγγλικα αλλα απλα βαριεται, παμε να φυγουμε απο το ναο, οχι οχι να ξαναγυρισουμε στο ναο. Και τι εγινε στο ναο; Τπτ.

Ο Σαιντ αναστηθηκε, προσβληθηκε απο τον ιο και ηθελε να τον σκοτωσει ο Ντογκαν, και τελικα τι εκανε; Αυτοθυσιαστηκε για να σωσει τους αλλους. Αρα γιατι επρεπε να πεθανει;

Ο Ριτσαρντ "τους ειχε δει ολους να πεθαινουν". Ποτε; Εχασα κατι; Με μερικους απο αυτους δεν φευγει με το αεροπλανο;

Ο Flock οταν βγαινει η ταπα ξαναγινεται ανθρωπος...επομενως πως θα καταστρεψει μετα τον κοσμο οπως φοβουνται ολοι; Με την ανθρωπινη φυση του; Επισης, γιατι να κατεστρεφε τον κοσμο; Μεχρι να γινει καπνος τι κακο ειχε κ πως ξερουν οτι θα κατεστρεφε τον κοσμο μετα; Να γυρισει δεν ηθελε απλα; Ηξερε κατι ο Τζεικομπ και απλα δεν μας το ειπαν;

Οι candidates φυλανε το φως για να μην το σβησει καποιος. Τι κερδος θα ειχε καποιος απο το να το σβησει;

Ο Flock τοσες χιλιαδες χρονια δεν μπορουσε να βρει καποιον να σκοτωσει τον Tζεικομπ; Τοσο φοβερο σχεδιο ηταν που το επεξεργαζονταν επι χρονια το να πεισει εναν αλλον να τον σκοτωσει; Ή δεν μπορουσε να φυγει με το υποβρυχιο των dharma, αφου ψησει καποιον να βγαλει την "ταπα";

Ο Windomore επι πεντε σαιζον εψαχνε το νησι, το προστατευαν απο αυτον, εβαζε ατομα μεχρι και στην Ανταρκτικη να το ψαχνουν... και μετα πηγε ο Τζεικομπ και του μιλησε, οποτε πειστηκε. Συνοψη: 5 σαιζον ασχολουμαστε (και) με τον Windomore, μια προταση του Windmore του γιατι εκανε αυτη τη μεταστροφη.

Τελος, ο Flock τι νοημα ειχε να "κρινει" τον Εκο (ως τι;, να τρομοκρατει τους dharma και να εχουν συστηματα ασφαλειας για αυτον, κτλ; Πως τον εξυπηρετουσαν στο να φυγει απο το νησι;

(προφανως αυτα δεν ειναι τα μονα ερωτηματα μου, ουτε ισως και τα πιο κυρια- καιρια, αλλα τα πιο τελευταια, πολλα εκ των οποιων δημιουργηθηκαν στην τελευταια σαιζον ή θα μπορουσα να ειχαν επιλυθει μιας και ηταν συναφη με την υποθεση. Αλλα οπως ο Μαικλ, η καλυβα, οι εγγυες, ειναι λες και υπηρχαν σε αλλη σειρα. Ουτε καν περιμενες να αναφερθουν πλεον, και ας ειχες φαει μιση σαιζον να τα βλεπεις)

Μπορει καποια (ή και ολα) απο τα ερωτηματα να εχουν απαντηθει, ή καποια να μην εχουν νοημα. Ακομα και ετσι ομως, το να παρακολουθεις μια σειρα επι 6 σαιζον και να μην εχουν απαντηθει πολλα απο τα ερωτηματα σου, ή να μην θυμασαι ΚΑΝ αν εχουν απαντηθει, ειναι μεγαλη απατεωνια.

Προφανως και περασαμε καλα οσο το βλεπαμε, αλλα ΜΟΝΟ γιατι περιμεναμε οτι θα δινοντουσαν και απαντησεις. Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι ειναι δυσκολο να κανεις μια σειρα με φοβερο μυστηριο και αγωνια, αν στο τελος δεν δωσεις καποια εξηγηση για αυτο. Με αυτη τη λογικη θα ηταν σαν να εγραφε βιβλια η Αγκαθα Κριστι με τους πιο περιτεχνους φονους, και στο τελος αντι να αποκαλυψει τη μεθοδολογια του ενοχου να ελεγε "ηταν το πεπρωμενο του θυματος να πεθανει". Η μαεστρια ειναι στην εξηγηση, οχι στη δημιουργια του μυστηριου (βλ. The Prestige)

Υ.Γ: Σορρυ για το τεραστιο ποστ. :(


Ποια δύναμη είναι αυτή; Τι κάνει; Ποιος ξέρει! Ποιος νοιάζεται! Είναι ένα... φως. Που αν σβήσει θα απελευθερωθεί ο Smokey στον κόσμο. Το οποίο βέβαια δε θα ήταν ποτέ πρόβλημα μιας κι ο Smokey δεν ξέρει πού είναι αυτό το φως αν δεν τον οδηγήσει σε αυτό ο προστάτης του νησιού. Λεπτομέρειες. Τι παίζει λοιπόν με το φως; Να, θα σας εξηγήσω. Αν κάποιος βγάλει το φελό, τότε το φως σβήνει και ο Smokey είναι ελεύθερος να φύγει. Με τη διαφορά ότι αν το φως σβήσει τότε ο Smokey παύει να είναι Smokey και είναι ένας απλός άνθρωπος. Άρα το πρόβλημα ήταν ότι...;

Και επίσης σε κάτι σχετικό, ο Desmond ήταν απαραίτητος επειδή...; Και ο Smokey αρχικά ήθελε να τον σκοτώσει επειδή...; Και ο Widmore ηλεκτρόλουσε τον Desmond επειδή έτσι... τι; Απέκτησε συναίσθηση του afterlife; Huh; Αφού έτσι κι αλλιώς ο Charlie ήταν εκείνος που τον ξύπνησε. Ειλικρινά, είναι λες και ακόμα και το sideways universe δεν ήξεραν τι είναι μέχρι τα τελευταία επεισόδια. Αλλιώς τι δουλειά είχε το βυθισμένο νησί στο πρώτο πλάνο της σεζόν; Και τι "πέτυχε" ακριβώς ρε Juliet;

Αυτο με τον Smokey το αναρωτηθηκα και εγω. Ο Ντεσμοντ ομως φανταζομαι οτι ειναι απαραιτητος επειδη μονο αυτος μπορει να βγαλει την ταπα μιας και αποτελειται απο ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια απο την οποια δεν επηρεαζεται. Οσο για το "πετυχε", "εξηγειται" στο τελευταιο επεισοδιο. Το λεει η Juliet στον Σωγιερ, οταν πετυχαινει το κολπο που του λεει για το vending machine. Απλα οταν πεθανε, ειχε ενοραση της μεταθανατιας ζωης της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,154 μηνύματα.
Έβλεπα το Lost περιστασιακά. Αν και μου άρεσε σαν ιδέα, ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να πορωθεί. Υπήρξαν φορές που συζήτησα με φίλους για διάφορες εκδοχές αυτών που συνέβαιναν, αλλά ποτέ δεν προχώρησα παραπέρα. Μου έκαναν εντύπωση όλες αυτές οι θεωρίες που υπήρχαν στα διάφορα sites (που στις πρώτες σεζόν παρακολουθούσα, ειδικά αυτό με τους αριθμούς και το κουμπί ήταν μεγάλη μου απορία πού αποσκοπεί). Ήμουν σίγουρη οτι δε θα απαντώνταν (τουλάχιστον όχι επαρκώς) όλα τα ερωτηματα που είχαν προκύψει όλες αυτές τις σεζόν. Υπήρχαν πράγματα που γίνονταν και δεν καταλάβαινα αν είχαν κάποια σημασία και ποια.

Τελείωσα πριν λίγο το τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν. Αναμενόμενο: δε δόθηκε καμία απάντηση παρά μόνο αφέθηκε στην κρίση του καθενός να πλάσει το δικό του φινάλε. Αυτό είναι ένα πράγμα που σιχαίνομαι και σε ταινίες και σε βιβλία: θέλω συγκεκριμένο τέλος, να το νιώσω, να το επεξεργαστώ. Απογοητεύτηκα αλλά τώρα που διάβασα αυτά που γράψατε εσείς θυμήθηκα ΤΟΝ ποιητή...

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.


Αυτό ήταν τελικά το Lost για μένα και για όλους μας: ένα ταξίδι. Μέσα σε αυτό περάσαμε ωραίες στιγμές, μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με φίλους, συζητήσαμε, πορωθήκαμε, προβληματιστήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, αναμείναμε... Πολλά συναισθήματα που μας έδωσε το ταξίδι. Το τέλος ναι, ήταν πτωχικό. Αλλά το τέλος δεν είχε σημασία, γιατί χωρίς το σκοπό αυτό δε θα βγαίναμε στο δρόμο.

Ευχαριστώ το Lost για τις όμορφες στιγμές που μου χάρισε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,154 μηνύματα.
Κατάφερα και είδα το επεισόδιο 00 αυτής της σεζόν. Ήταν πραγματικά επικεντρωμένο στους χαρακτήρες. Η ανασκόπηση δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στα μυστήρια που μας απασχόλησαν κατά καιρούς, αλλά βλέποντάς το μου λύθηκαν κάποιες απορίες, όπως οτι η βόμβα που έθεσε σε λειτουργία η Juliet αυτό που έκανε ήταν οτι πυροδότησε τα λεγόμενα flash sideways, το καθαρτήριο δηλαδή. Ο σκοπός της βόμβας βέβαια δεν ήταν αυτός, ήταν να μη φτιαχτεί ποτέ ο σταθμός που ήταν ο Desmond και πατούσε το κουμπί, όπου μια φορά δεν το πάτησε και έπεσε το αεροπλάνο. Οπότε το "it worked" ήταν μούφα. Τι λέτε εσείς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Mη ξεχνιόμαστε!

κλικ

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Το είδα, αλλά μάλλον επιπόλαια... :P


Δεν τις έπιασα τις απαντήσεις... Βλέπεις μετά από τόσο καιρό, έχω ξεχάσει ποια ήταν τα ερωτήματα. :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Το είδα, αλλά μάλλον επιπόλαια... :P


Δεν τις έπιασα τις απαντήσεις... Βλέπεις μετά από τόσο καιρό, έχω ξεχάσει ποια ήταν τα ερωτήματα. :lol:

αυτό σκέφτηκαν και οι σεναριογράφοι

σου λέει εδώ δεν θυμούνται τις ερωτήσεις

να τις απαντήσουμε κιόλας ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Γύρνα πίσω.
Μπούχουχουχου.:eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,154 μηνύματα.
Έχω να καταγγείλω οτι έχουμε ξεκινήσει με το φίλο μου εδώ και μήνες να βλέπουμε Lost (εγώ είχα δει, εκείνος όχι) και ποτέ δεν του είπα τίποτα όταν μου έλεγε θεωρίες για να έχει σασπένς. Πάει για καφέ με ένα φίλο του και του λέει το τέλος!!! (που βασικά αμφιλεγόμενο είναι κι αυτό). Τα πήρα άγρια!:devil:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε ένα gif.

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
γυρω στις 2-3 καθε βραδυ ο αντεννα δειχνει 2 κυκλο νομιζω, και μεχρι να με παρει ο υπνος χαζευω λιγουλακι.
πραγματικα καθε φορα που τη βλεπω αυτη τη σειρα θυμαμαι ποσο εντονα ειχα συναισθηματα τοτε που τα εβλεπα πρωτη φορα.
δε το εχω ξανα παθει αυτο το πραμα με μια σειρα βρε παιδια! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Και εγώ ήμουνα κολλημένος με το Lost. Το έβλεπα από την πρωτο επεισόδιο παράλληλα με την Αμερική. Νομίζω ότι αν δεν έχεις αυτή την αναμονή ανάμεσα στα επεισόδια όπως οι Αμερικανοί και το βλέπεις καθημερινά όπως το έδειξε η Ελληνική tv χάνεις την μαγεία του LOST.

Αυτός ο Jack παίζει να είναι ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας σε σειρά ever.... :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Αυτός ο Jack παίζει να είναι ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας σε σειρά ever.... :)

ο τζακ ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας σε σειρα εβερ!:D

και ο πιο σεξυ εννοειται! :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

karotenia

Δραστήριο μέλος

Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Nail artist και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
ο τζακ ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας σε σειρα εβερ!:D

και ο πιο σεξυ εννοειται! :redface:
πες τα συντοπιτισσα!!!!!!και εγω αυτο λεω αλλα ολοι συμπαθουν τον αχρηστο τον σογιερ!!!!!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Τι λέτε μωρέ... ο καλύτερος ήταν ο Sayid Jarrah. :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Mπεν ρε!
Και τα μυαλά στο μίξερ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Επειδη βαριεμαι να το δω κι ειχε γινει πολυς ντορος τι παιζει τελικα με αυτο το νησι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Επειδη βαριεμαι να το δω κι ειχε γινει πολυς ντορος τι παιζει τελικα με αυτο το νησι;

Παίζει ότι είναι και γ@μώ τα νησιά!
Με τη φίλη μου το 2007-8 που ξεκινήσαμε να το βλέπουμε φανατικά, παρακαλάγαμε να μπούμε σένα αεροπλάνο και να πέσει σε αυτό το νησί! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top