maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχει ενα μηνα περιπου στη κατοχη ενα powerbook 17" και εχω παθει την πλακα μου!
αληθεια τι ειναι το antivirus?καποιο προγραμα επεξεργασιας εικονας χεχεχεχεχεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ξερεις οτι υπερβαλεις, φανταζομαι. Υπαρχει για παραδειγμα κενο ασφαλειας με τα zip και τα TIFF και η APPLE δεν εχει δωσει λυση.Αρχική Δημοσίευση από maxnikos:Α μη νομιζεις εγω ειμαι καινουργιος στα μακ αλλα εχω καταενθουσιαστει με τη λειτουργια του MACOSX, Ουτε antivirus-spyware ουτε crash και τετοια σπορ...καθαρη λειτουργια
Κανενα λειτουργικο δεν ειναι απολυτα ασφαλες ... ωστοσο αυτο δεν ικανο, κατα την γνωμη παντα, να μειωση την αξια του macosx.
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υ.γ.: Δεν ειμαι κατα του Mac ισα ισα ... πολυ θελω να αποκτησω ενα, σκοπευω το επομενο μου λαπτοπ να ειναι καποιο ibook
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τα antivirus εχουν γινει πλεων πολυ ελαφρια ... Οτι υπαρχουν 10.000 ιους για λειτουργικο δεν σημαινει οτι εχει περισσοτερες τρυπες ... απλως οτι εχει μπει στο στοχο.
Υ.γ.: Δεν ειμαι κατα του Mac ισα ισα ... πολυ θελω να αποκτησω ενα, σκοπευω το επομενο μου λαπτοπ να ειναι καποιο ibook
Δε θα το μετανιωσεις με τιποτα.και εγω προτου παρω το powerbook ειχα τρομερες αμφιβολιες.Ειναι θεμα μιας βδομαδας
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Π.χ. Ο ορισμός της απεγκατάστασης: πιάνω το εικονίδιο ή το φάκελο της εφαρμογής που θέλω να απεγκαταστήσω με το ποντίκι, την πετάω στο καλάθι των αχρήστων και τέρμα... Η εφαρμογή εξαφανίστηκε. Ούτε άχρηστα dll, ούτε σαβούρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ευστάθεια και λειτουργικότητα και στρουμφάκια μπλέ...
Έναμιση χρόνο τώρα, έχω μπλέξει με τα μινι-μακ, και έχω βλασφημήσει την ώρα.

Δεν μιλάω σαν μέγας γνώστης από υπολογιστές - αλλά σαν πρακτικός άνθρωπος που χρειάζεται να γκαζώσει την υπολογιστική ισχύ του μηχανήματος που έχει στα χέρια του. Και σε αυτό, η μακ δεν έχει τίποτα περισσότερο να δείξει. Μια χαρά μου κρασάρει.

Έχω καταλήξει λοιπόν... Η μπλέ οθόνη είναι αναπόφευκτη. Ό,τι μηχάνημα και να έχεις.

Εκτός άμα το θες για να ψαρώνεις τον κόσμο, οπότε είναι ότι πρέπει -- ψάχνουν όλοι για πύργο, και εσύ έχεις κρύψει το κουτάκι σε ένα συρτάρι...

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ένα χρήσιμο Link με open source εφαρμογές για mac:
https://www.opensourcemac.org/
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε λοιπόν, λέτε @@ριες!![]()
![]()
![]()
Ευστάθεια και λειτουργικότητα και στρουμφάκια μπλέ...
Έναμιση χρόνο τώρα, έχω μπλέξει με τα μινι-μακ, και έχω βλασφημήσει την ώρα.![]()
Δεν μιλάω σαν μέγας γνώστης από υπολογιστές - αλλά σαν πρακτικός άνθρωπος που χρειάζεται να γκαζώσει την υπολογιστική ισχύ του μηχανήματος που έχει στα χέρια του. Και σε αυτό, η μακ δεν έχει τίποτα περισσότερο να δείξει. Μια χαρά μου κρασάρει.Και μου έχει κολλήσει, και μου έχει χάσει τον κέρσορα, και μου έχει βγάλει για μια ώρα το δίσκο με τα χρώματα για να με πείσει (και καλά) ότι δουλεύει, τη στιγμή που είχα κλειστές όλες τις εργασίες!!!!
Και μου έβγαλε και μπλέ οθόνη -- έτριβα τα μάτια μου, νόμιζα μόνο άλλοι το πάθαιναν.
Έχω καταλήξει λοιπόν... Η μπλέ οθόνη είναι αναπόφευκτη. Ό,τι μηχάνημα και να έχεις.![]()
Εκτός άμα το θες για να ψαρώνεις τον κόσμο, οπότε είναι ότι πρέπει -- ψάχνουν όλοι για πύργο, και εσύ έχεις κρύψει το κουτάκι σε ένα συρτάρι...![]()
Το δικό μου Μακ Μίνι το έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα με 512 μνήμη (ακόμη). Μάλιστα βλέποντας πριν λίγο το uptime είναι 12 μέρες χωρίς επανεκκίνηση μόνιμα αναμμένος. Το ότι βγάζει το δικό σου προβλήματα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, αλλά δε σημαίνει ότι φταίει γενικά η πλατφόρμα που 99% των χρηστών της είναι ευχαριστημένοι. Ανάφερε λεπτομέρειες μήπως και μπορούμε να δώσουμε καμιά ιδέα...
ΥΓ Και όποιος είναι δυσαρεστημένος από τα μηλαράκια ας πάρει pc, εγώ δεν πρόκειται πάντως να επιστρέψω ποτέ, σου εύχομαι στα wintel να μην έχεις τέτοια προβλήματα....
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.apple.com/macpro/
και το καινουργιο λειτουργικο leopard
https://www.apple.com/macosx/leopard/index.html

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ Και όποιος είναι δυσαρεστημένος από τα μηλαράκια ας πάρει pc, εγώ δεν πρόκειται πάντως να επιστρέψω ποτέ, σου εύχομαι στα wintel να μην έχεις τέτοια προβλήματα....
Μια απο τα ιδια.το pc ειναι διπλα μου και εχει πιασει αραχνες

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αν αγοράσω το macBook μέσα στο καλοκαίρι θα μου έρθει με το Tiger. Τον Οκτώβρη όμως θα έρθουν τα Leopard. Το ερώτημά μου είναι, σε περίπτωση που έχω το Tiger μπορώ να κάνω αναβάθμιση στα Leopard δωρεάν (μη γελάτε, δεν ξέρω την πολιτική της Apple); Μήπως μπορώ να αποκτήσω τα Leopard σε καλύτερη τιμή τότε;
Και κάτι άλλο, αν θελήσω να στήσω το Leopard θα μπορέσω να το κάνω άνετα; Είναι εύκολο το πέρασμα νέου λειτουργικού στους apple?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.