touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.

01-01-25

16:00
δεν είναι αυτός ο κανόνας, ούτε ο φεμινισμός προωθεί τέτοιο μοντέλο σχέσεων. Ισότητα στην εργασία προωθεί, όχι βία στη συντροφικότητα και τέτοια πράματα. Τα έχεις παρεξηγημένα τα πράματα.Δεν είναι το θέμα μου οι γυναίκες, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Ο φεμινισμός είναι το θέμα μου και ο πόλεμος που υφίσταται το αντρικό φύλο, από συστημικά μέσα, πολυεθνικές, ακαδημαϊκούς κ.λπ απέναντι στην ίδια τη φύση του άντρα.
Δεν λυπάμαι κανέναν, απλώς αηδιάζω με τη μορφή που έχουν πάρει οι σχέσεις στις μέρες μας.
Κατά πάσα πιθανότητα η ίδια τους η σχέση είναι μια παπάτζα και μισή, απλά το θέμα είναι το μήνυμα που περνάει και το μήνυμα είναι ο άντρας που συγχωρεί και προστατεύει τη γυναίκα του, όσο ξεφτίλα κι αν τον έχει κάνει.
Ποια είναι η <φύση του άνδρα>; Θα δεις, πως κανένας δεν την εμποδίζει, ακτός αν φύση του ανδρα είναι να βιάζει ή να σκοτώνει γυναίκες, που είμαι βέβαιη, πως δεν εννοείς κάτι τέτοιο.
<<ο άντρας που συγχωρεί και προστατεύει τη γυναίκα του, όσο ξεφτίλα κι αν τον έχει κάνει>> Αυτός ξέρεις πώς λέγεται; Γλυκοκερατάς! (για να μαθαίνετε και κάτι).
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

01-01-25

16:06
Τι λε ρε τούβλο, που θα μου μάθεις και πως λέγεται ο άντρας που συγχωρεί τη γυναίκα του ό,τι και αν του έχει κάνει. Μαλάκας λέγεται.<<ο άντρας που συγχωρεί και προστατεύει τη γυναίκα του, όσο ξεφτίλα κι αν τον έχει κάνει>> Αυτός ξέρεις πώς λέγεται; Γλυκοκερατάς! (για να μαθαίνετε και κάτι).
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.852 μηνύματα.

18-03-25

16:59
Άλλη μια σεξιστική επίθεση από την γυναίκα-μπονόμπο Μαρία Σολωμού στο νέο της podcast για τους άντρες που είναι 50 ετών: «Όλοι οι παντρεμένοι 50αρηδες έχουν μια πιτσιρίκα ερωμένη και όσοι είναι ανύπαντροι είναι προβληματικοί». Αυτή η θέση της βέβαια μειώνει και τις "πιτσιρίκες ερωμένες" κάτι που δεν το καταλαβαίνει προφανώς.
Το ουσιαστικό θέμα βέβαια δεν είναι αν ένας ανύπανδρος 50άρης είναι προβληματικός, αλλά το πόσο εύκολα ξεστομίζεται αυτό το στερεότυπο.
www.tlife.gr
Το ουσιαστικό θέμα βέβαια δεν είναι αν ένας ανύπανδρος 50άρης είναι προβληματικός, αλλά το πόσο εύκολα ξεστομίζεται αυτό το στερεότυπο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Κόλαφος» κατά της Μαρίας Σολωμού - «Είναι αισχρά αυτά που είπε, πήγαινε λύσε τα θέματά σου με τους άνδρες»
Χαμός στον αέρα του Happy Day: «Είσαι κι εσύ γύρω στα 50, προφανώς αυτή τη στιγμή θα έχεις και έναν 19αρη γκόμενο δίπλα σου»

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

18-03-25

18:26
Από που προέρχεται αυτό;<<ο άντρας που συγχωρεί και προστατεύει τη γυναίκα του, όσο ξεφτίλα κι αν τον έχει κάνει>> Αυτός ξέρεις πώς λέγεται; Γλυκοκερατάς! (για να μαθαίνετε και κάτι).
Μια χαρα το είπε ο Ηλίας ή μαλακας λέγεται ή βολεμενος επειδή κάνει και αυτός τα ίδια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

18-03-25

19:31
Οσο έχει περασει ο καιρός, κατάλαβα ότι όλες αυτες οι διαχωριστικές γραμμές και οι διαφοροποιήσεις, είναι εκεί για να μας κρατάνε χώρια και να τσακωνόμαστε, και γι αυτο έχω σταματησει τοσο πολύ να ασχολουμαι με pills και ανδρόσφαιρες.
Ειναι αυτο που κατηγορούμε στους άλλους, από τη δική μας πλευρά. "Μπουχουχου η ζωή ειναι δύσκολη, μας αδικούν"
Είπε η Σολομου μια γενικευτική μαλακία τώρα και κάτι έγινε. Δεν ειναι relevant η κοπέλα αυτή και δεν ειναι η πρώτη φορά που λεει μαλακίες για τους άντρες τις τελευταίες μέρες, καθως αν ψάξετε έχει πει και πολύ χειρότερα.
Αν πιστευει ότι όλοι οι πενηνταρηδες έχουν ερωμενες ή οτι οι ανυπαντροι ειναι προβληματικοί, fine with that.
Τα λόγια που λεει καποιος για άλλους ανθρώπους, πολλές φορές μας δειχνουν πολύ περισσότερα για τον χαρακτήρα τον δικό του παρά για το ποιόν των άλλων τους οποίους προσπαθεί να θάψει.
Καλοί και πιστοι ανθρωποι υπάρχουν σε καθε ηλικία. Δεν μπορείς να ξερεις τι έχει ζήσει ο καθένας και γιατί είναι εκει που ειναι αμα δεν τον μαθεις πρωτα επι προσωπικού.
Αφήστε τους να ειναι στην αφάνεια κατι τετοιοι άνθρωποι, προχωράμε.
Ειναι αυτο που κατηγορούμε στους άλλους, από τη δική μας πλευρά. "Μπουχουχου η ζωή ειναι δύσκολη, μας αδικούν"
Είπε η Σολομου μια γενικευτική μαλακία τώρα και κάτι έγινε. Δεν ειναι relevant η κοπέλα αυτή και δεν ειναι η πρώτη φορά που λεει μαλακίες για τους άντρες τις τελευταίες μέρες, καθως αν ψάξετε έχει πει και πολύ χειρότερα.
Αν πιστευει ότι όλοι οι πενηνταρηδες έχουν ερωμενες ή οτι οι ανυπαντροι ειναι προβληματικοί, fine with that.
Τα λόγια που λεει καποιος για άλλους ανθρώπους, πολλές φορές μας δειχνουν πολύ περισσότερα για τον χαρακτήρα τον δικό του παρά για το ποιόν των άλλων τους οποίους προσπαθεί να θάψει.
Καλοί και πιστοι ανθρωποι υπάρχουν σε καθε ηλικία. Δεν μπορείς να ξερεις τι έχει ζήσει ο καθένας και γιατί είναι εκει που ειναι αμα δεν τον μαθεις πρωτα επι προσωπικού.
Αφήστε τους να ειναι στην αφάνεια κατι τετοιοι άνθρωποι, προχωράμε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.852 μηνύματα.

18-03-25

21:13
Δεν είναι προσωπικό το θέμα για την Σολωμού και την κάθε Σολωμού. Ένας άνδρας που μένει ανύπανδρος στα 50 στιγματίζεται ως προβληματικός πολύ ευκολότερα και περισσότερο από ό,τι μια γυναίκα. Αντίστοιχα του επιτρέπεται πολύ ευκολότερα να καλοβλέπει πιτσιρίκες. Είναι συμπεριφορές κοινωνικού αυτοματισμού και στερεοτύπων βαθειά ριζωμένες στην ελληνική πραγματικότητα.
Αν δεν σε ενοχλούν βέβαια αυτά οκ, αλλά δεν μπορείς να τα παραβλέπεις. Νομίζω πως οι απαιτήσεις από τον Έλληνα άνδρα είναι αυτές που χαλάνε την κοινωνική κομπόστα.
Αν δεν σε ενοχλούν βέβαια αυτά οκ, αλλά δεν μπορείς να τα παραβλέπεις. Νομίζω πως οι απαιτήσεις από τον Έλληνα άνδρα είναι αυτές που χαλάνε την κοινωνική κομπόστα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

18-03-25

21:16
Δεν είναι προσωπικό το θέμα για την Σολωμού και την κάθε Σολωμού. Ένας άνδρας που μένει ανύπανδρος στα 50 στιγματίζεται ως προβληματικός πολύ ευκολότερα και περισσότερο από ό,τι μια γυναίκα.
Επίσης σε μικρές κοινωνίες του κρεμάνε την ταμπέλα ότι είναι ντάγκας, συκιάς.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.320 μηνύματα.

18-03-25

21:18
Σωστά, τέτοια σχόλια ξεκινάνε στις γυναίκες ήδη απο τα late 20s.Ένας άνδρας που μένει ανύπανδρος στα 50 στιγματίζεται ως προβληματικός πολύ ευκολότερα και περισσότερο από ό,τι μια γυναίκα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

18-03-25

21:20
Εδώ γυναίκες αν γνωρίσουν κάποιον που είναι 55 ετών και ανύπαντρος ή χωρίς σχέση με γυναίκα, τον ρωτάνε αν του αρέσει και το ίδιο φύλο. Συνηθίζεται να το ρωτάνε αυτό στο εξωτερικό όπου οι σεξουαλικές ταμπέλες σε πολλούς λαούς είναι απλά οκκκ..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

18-03-25

21:44
Και οι γυναικες ακουνε για γατες, μεγαλοκοπέλα, αραχνομουνα κομπλεξικη αντρούτσα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο.Δεν είναι προσωπικό το θέμα για την Σολωμού και την κάθε Σολωμού. Ένας άνδρας που μένει ανύπανδρος στα 50 στιγματίζεται ως προβληματικός πολύ ευκολότερα και περισσότερο από ό,τι μια γυναίκα. Αντίστοιχα του επιτρέπεται πολύ ευκολότερα να καλοβλέπει πιτσιρίκες. Είναι συμπεριφορές κοινωνικού αυτοματισμού και στερεοτύπων βαθειά ριζωμένες στην ελληνική πραγματικότητα.
Όλοι έχουμε βρεθει εκει λίγο ή πολύ. Και οχι μονο απο αντρες αλλα κυριως απο γυναικες τρωνε κράξιμο. Ο μέσος άντρας θα την γαμησει και την πενηνταρα αδιαμαρτυρητα. Αλλα το τι κράξιμο θα φάει η ιδια πενηνταρα απο τις αλλες ειδικα αν ειναι "οικογενειαρχίδισσες" δε λέγεται. Ατεκνίστας, γατομαμά και ενα σωρό.
Κι εγω οταν πατησα τα 30 και με ετρωγε το πουλι μου για 20άρες, το τι κράξιμο άκουγα απο 20άρηδες αγορέτσους που ζηλευαν μη τους φάω τις τύχες δεν λέγεται "ποτε θα παντρευτεις καραφλα να κανεις κανα παιδί που κοιτας μικρουλες ΟΥΓΚ".
Λες κι αν εφευγα εγω απο τη μεση και εκπληρωνα το κοινωνικο στερεοτυπο, αυτοι ξαφνικα θα γαμουσαν ως δια μαγείας αμέσως.
Ούτε απο την πλευρά των γυναικων ειναι ωραιο για την ψυχολογία τους να ακούνε κράξιμο και στερεοτυπίλα γενικευτικη, ουτε απο τη δική μας.
Όλοι ανθρωποι ειμαστε στο τελος, στο ιδιο χωμα θα μπουμε.
Εγω ειμαι της λογικής "σ αρεσει ρε φιλε ο αλλος ανθρωπος; Γαμησου μαζι του και καλοπέρνα. Δεν σου αρέσει; Προσπέρασε!".
Αυτο το θάψιμο αυτη η γκρίνια αυτη η κριτική η στερεοτυπιλα λες και ειμαστε 15 χρονών, κι εγω οταν ήμουν κακογαμημενος και σπασμενος απο τη ζωή έχω υποπέσει σε αυτο το λάθος, αλλα καποια στιγμή πρέπει να συνέρχεσαι απο τον κακοφορμισμό και να το κόβεις. Αμα εισαι σε μονιμο επικριτικό mode (οχι εσυ, αυτοι κι αυτές που το κανουν λεω), ε αυτα ειναι μαζεμένα νεύρα, σωρευμενη οργη με το αλλο φύλο, δε θες να μπλέκεις με τετοιους οσο καλοι κι αν δειχνουν.
ΥΓ: Και μετα πανε και την πέφτουνε σε αυτες που κράζουν. Τις πενηνταρες, τις μεγάλες, τις χοντρές, τις φεμινίστριες, τις "άτεκνες", τα τεσσαράκια στα δέκα. Δημοσίως "εισαι σα σκατά" αλλά ιδιωτικώς πάει το πέσιμο συννεφο μπας και τον χώσουνε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- Jack of Spades
- Memetchi
- charmander
- ROM32
- taketrance
- tsiobieman
- Reader
- Joji
- Scarlet Fox
- Debugging_Demon
- touvlo
- pendejo
- Advocatus diaboli
- Libertus
- Scandal
- A350
- American Economist
- giannhs2001
- Hased Babis
- jellojina
- Kate1914
- Wonderkid
- exotic xo
- Sosstoss
- fourkaki
- J.Cameron
- camil
- Luludaki
- phleidhs
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Dmzk
- jj!
- Dark_kronos
- Eliza
- User2350
- nimbus
- Εχέμυθη
- Ariana2018
- Meow
- Ace of Spades
- Mt73
- ag97
- Ryuzaki
- Giii
- Psychologist
- Johnny15
- Nickx
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- chester20080
- Athens2002
- louminis
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.