Πρώτων για να ξεκαθαρίσω αυτά που έβαλα είναι ένα δείγμα απαντήσεων που πάρθηκαν από άντρες(δεν είναι προσωπικές απόψεις)....ειναι ένα είδους εργασίας για περαιτέρω συζήτηση που αναπτύχθηκε σε μια συνέδρια της ομάδας που συμμετείχα..
Έχει πολλά κομμάτια όλο αυτό...
Φυσικά όπως όλοι μας νομίζω!
Γι αυτό αν πρόσεξες στο τέλος έβαλα ερωτηματικό " ωριμος; " ή αντίστοιχα "ανώριμος;"
Οπότε τι σημαίνει αυτό?
Δεν χαρακτήρισα, γιατί πολυ απλα όπως διαπιστώθηκε και παραπάνω για κάποιους αυτά είναι ώριμα, ενώ για άλλους δηλώνουν συναισθηματικη ανασφάλεια και γενικά σε εκατό ανθρώπους να απευθυνθείς εγώ πιστεύω εκατό διαφορετικές απόψεις θα πάρεις.
Άρα πως να απαντήσω αν είναι ανώριμο όταν κάποιος άλλος θα έρθει και θα μου καταρρίψει το δικό μου σκεπτικό με την βιωματική του εμπειρία ή με την γνώση του ότι δεν είναι?
Άνετα θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι ενάς ανθρωπος που δηλώνει ερωτευμένος δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να ασχολειθει με καμια άλλη εφόσον είναι πλήρως συναισθηματικά και σωματικά καλυμμένος με αυτό που ζει .
Ωριμος δηλαδή εφόσον είναι ξεκάθαρος τι ζητά και τι παίρνει...
Το γεγονός όμως ότι δηλώνουμε ξεκάθαρα που είμαστε ενώ παράλληλα βρίσκουμε και κάτι άλλο δεν πάει να πει ότι κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον ευατο εφόσον φοβόμαστε να παραδεχτούμε την αλήθεια για πολλούς και διάφορους λόγους?
Ανώριμο δεν είναι κάτι τέτοιο?
Να ρωτησω κάτι?
Επειδη το θέμα έχει λίγο μπερδευτεί γιατί νομίζω μεταφέρθηκαν και απαντήσεις και από άλλα θέματα, εδώ θέλετε να γίνονται συζητήσεις καθαρά από άντρες ή και από γυναίκες ?