Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου πρότειναν να το εγκαταστήσω από την αρχή.
Άντε, καλή δουλειά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόβλημα δεν έχει το msn σου αλλά η εταιρεία του messenger,λογικά κάτι θα τους έχει μπλοκάρει.Το μοναδικό που έχεις να κάνεις είναι να καταργήσεις τον αποκλείσμο στις επαφές σου αν το ξαναεγκαταστήσεις το ίδιο πρόβλημα θα έχεις και θα χάσεις και όλες σου τις επαφές.Εγω να δειτε που ανοιξα προχτες το μσν και ολες οι επαφες ηταν μπλοκαρισμενες!Μηπως είναι γενικό πρόβλημα;
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Πρόβλημα δεν έχει το msn σου αλλά η εταιρεία του messenger,λογικά κάτι θα τους έχει μπλοκάρει.Το μοναδικό που έχεις να κάνεις είναι να καταργήσεις τον αποκλείσμο στις επαφές σου αν το ξαναεγκαταστήσεις το ίδιο πρόβλημα θα έχεις και θα χάσεις και όλες σου τις επαφές.
Σε περίπτωση επανεγκατάστασης γιατί να χάσεις όλες σου τις επαφές;

Αφού το πρόγραμμα εγκαταστείς ξανά, e-mail & κωδικός είναι ίδια...
Ή κάνω μέγα σφάλμα.

Επίσης, είχα δει κάπου ότι έχει βγει νέα έκδοση του messenger, αν απεγκαταστηθεί η ήδη υπάρχουσα θα βρω την ίδια ή θα αναγκαστώ να κατεβάσω την καινούρια;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κάποια στιγμή η Microsoft κλείνει τις παλιές εκδόσεις και σε "αναγκάζει" να πας στην καινούρια. Η δικιά μου η έκδοση απενεργοποιήθηκε ... πέρσι (άσχετα που εγώ μπαίνω ακόμαΕπίσης, είχα δει κάπου ότι έχει βγει νέα έκδοση του messenger, αν απεγκαταστηθεί η ήδη υπάρχουσα θα βρω την ίδια ή θα αναγκαστώ να κατεβάσω την καινούρια;![]()

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Bασικα συγνωμη για το λαθος που εκανα παραπανω δεν χανεις τις επαφες.Απλως αν εχεις παλια εκδοση του msn τοτε δεν σε αφηνουν να μπεις μεσα γιατι σε υποχρεωνουν να εγκατατησεις την νεα εκδοση...Αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια να ξαναεγκαταστησεις το msn...Σε περίπτωση επανεγκατάστασης γιατί να χάσεις όλες σου τις επαφές;![]()
Αφού το πρόγραμμα εγκαταστείς ξανά, e-mail & κωδικός είναι ίδια...
Ή κάνω μέγα σφάλμα.
Επίσης, είχα δει κάπου ότι έχει βγει νέα έκδοση του messenger, αν απεγκαταστηθεί η ήδη υπάρχουσα θα βρω την ίδια ή θα αναγκαστώ να κατεβάσω την καινούρια;![]()
prinCess.
Επιφανές μέλος

Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό του νέου μσν. Κάνεις αντ>αποδέχεται ο άλλος>πας τον ψάχνεις στις επαφές>είναι blocked>τον κάνεις unblocke> βουαλά
Το ίδιο κάνει και ο άλλος.
Αν και θυμάμαι ότι πριν κάνα μήνα δεν γινόταν έτσι. -.-'
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Τελικά δε παίζει να είναι καν πρόβλημα.
Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό του νέου μσν. Κάνεις αντ>αποδέχεται ο άλλος>πας τον ψάχνεις στις επαφές>είναι blocked>τον κάνεις unblocke> βουαλά
Το ίδιο κάνει και ο άλλος.
Αν και θυμάμαι ότι πριν κάνα μήνα δεν γινόταν έτσι. -.-'
Ε, ναι δεν γινόταν αυτό.
Όταν λέμε νέο msn εννούμε αυτό που είχε πει και ο exposed bone; https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=58712
Γιατί εγώ τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα, και δεν έχω κατεβάσει κάτι καινούριο.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Αυτό έχω, και το κάνει.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όχι, εγώ δεν έχω αυτό.
Αυτό έχω, και το κάνει.![]()
![]()
Αχα και εγώ αυτό.
Τώρα στα ''τελευταία'' του έβγαλε πρόβλημα; :s
Πφ.

MissKit
Επιφανές μέλος

Επίσης όταν πηγαίνω στο Contact List Clean-up δείχνει ότι όσοι έχω προσθέσει τον τελευταίο μήνα δε με έχουν στη δική τους λίστα επαφών. Κι αυτό είναι ψέμα

O messenger μου είναι κακός.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κατα τα άλλα, έχει πλήθος χρήσιμων, νεών δυνατοτήτων

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Eγώ χρησιμοποιούσα το 2009, καλό αν και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην πορεία.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.